2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim de öyle aynı belirtiler var, cuma gidince doktora soracağım belki nstye bağlar. Bebek hareketi mi kasılma mı anlayamıyorum ama karnım baya baya sertleşiyor. Bugün de sırt ve bel ağrım çok fena.

Maalesef bu risk hep var.ilkinde, kadin zamaninda gelmedi ve surekli molada gibi sigara icti .telde konustu.pek kisisel alan algisi yoktu temizligi kotu degildi ama karakteri, tarzi ile yapamadim.yorum aldiklari icin temizligi cokta kotu yapamiyorlar cunku platformda barinamiyorlar

Tamam canımm çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için

Maşallah eşim benden çorba istedi ağrılardan kalkıp onu yapamadım ben. Kendine dikkat et canım çok yorma
Benimde oluyor arada kasık ağrıları bel ağrıları sonlara yaklaştıkça normal mi bilmiyorum fakat ben hep yatıyorum dr yasakladı yürümemi çok stres travma atlattım eşim yüzünden maalesef

Benim de hafif hafif şu ara vajinada biraz ağrı oluyor ama doğuma baglamiyorum inşallah değildir benim bebiş hala çok yukarıda gibi çünkü
Benimki en son aşağıdaydı ama doktorum pek dillendirip sorun etmiyor o yüzden son durum ne bilmiyorum bende 38-39 haftalara enerji gönderiyorum

Benim de öyle aynı belirtiler var, cuma gidince doktora soracağım belki nstye bağlar. Bebek hareketi mi kasılma mı anlayamıyorum ama karnım baya baya sertleşiyor. Bugün de sırt ve bel ağrım çok fena.
Bende geçen hafta cuma gitmiştim ama cumartesi için tekrar randevu aldım. Bakalım neler diyecekler. İnşallah o zamana kadar hafifler

Benimde oluyor arada kasık ağrıları bel ağrıları sonlara yaklaştıkça normal mi bilmiyorum fakat ben hep yatıyorum dr yasakladı yürümemi çok stres travma atlattım eşim yüzünden maalesef
kendini ve bebişi düşün canım. İlla ki yaşanılanlar kolay değildir ama siz ikiniz en kıymetlisiniz. Yatarak keyif aldığın şeylerle stresten uzak kal bende aynıyım doktor yürüme kendini yorma diyor kilo alıyorum böyle olunca da, bu sefer de kilo aldım diye kızıyor. Ağrılarım olduğu için ben ilaçta kullanıyorum 35e kadar devam edeceğim. Cumartesiye doktora randevu aldım, soracağım canım normal mi değil mi?

Ayy ne güzel sistem nasılsa yazıları da okunmuyor, hatırlatıcı alarm kurmuş resmen son düzlüğe girdiğimizi iyice hissettirdi şimdi hadi bakalım sağlıklı doğumlar olsun inşallah Bir çırpıda pıt diye

Evet ya zeki doktorum sagolsun
Ayyy evet çok heyecanlı ama amin insallah bir cirpida dogururuz aklimdaki tek sorun o perineyi nasil yapicam ben @medusaa Canım senin haftan ilerdeydi bize göre doktor sana hiç perine masajı,ilişki,hurma,adacayi vs önerdi mi

Gerçekten perine masajını zor yaparız gibi ben duş alırken göbek ve göbekten aşağısını zor köpüklüyorum onu nasıl yapacağız

Kızlar evde squat falan yapmaya başlamak istiyorum birde hurmaydı ananas falan yemeye ne zaman başlamalıyız sizce

Kızlar evde squat falan yapmaya başlamak istiyorum birde hurmaydı ananas falan yemeye ne zaman başlamalıyız sizce
Geç kalmış olabilirsiniz bence. Yani öncesinde hareket olmadıysa bu tarz son 32 den sonra önerilmiyor diye biliyorum ama emin değilim. Bende hareketim az olduğu için sadece yürümeyi arttırmayı planlıyorum biraz araştırdım da son zamanlar öncesinde hareket yoksa sıkıntı diyorlar sanırım ftr ciler. Ters hareket olmaması adına

melegim can

Aaa öylemi ben sadece yürüyordum bu aralar havalar da soğuyunca onuda yapamadım en azından evde hareket etsem diye düşünüyordum

Aaa öylemi ben sadece yürüyordum bu aralar havalar da soğuyunca onuda yapamadım en azından evde hareket etsem diye düşünüyordum
Bende emin değilim ama bi araştırın isterseniz. Çünkü alışkın değilse vücut son zamanlar da tam ters etki yapabilir diye istemiyorlar sanırım ama tabi bide siz araştırın

Canim en son 32 de kontrole gittim. birsey demedi henuz erken 35 de tekrar gorelim dedi.bu cumartesi randevum var.bakalim birsey diyecekmi.haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…