2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar
bunlar için erken değilmiymiş canım ayy ben bu yatmayla normal doğuramam

Ay bende iki gün öncesinde biraz tuzlu çekirdek yedim canım istedi o günden beridir ayak bileklerim aşırı ödem oldu bol su içiyorum ama geçmedi de sanırım çekirdekten oldu

Bana iyi geldi ilginc bir sekilde ama tabiki sahuruma iftarima dikkat ediyorum normalde sahursuz tutardim ama simdi ona ben de dayanamam şimdilik iyiyim insallah devami gelir nisana kadar tutarim gibi ondan sonra gebeligim ilerleyecek bakalım tutabildigim kadar tutcam

Him anladim ben de bu gittgimde sorayım artık tam 32 de gitcem normal dogum istiyordum ama cok tombis olursa doguramam gibi geliyor

Maşallah eşim benden çorba istedi ağrılardan kalkıp onu yapamadım ben. Kendine dikkat et canım çok yorma
2 çocuk olunca benim rutinlerim oluyor günlerim mecbur hareketli geçiyor. Bazı şeylere mecbur olunca yapmama gibi lüksüm olmuyor maalesef. İlk çocukta bende senin gibiydim ama 3 öyle olmuyor

Hiç üzülme canım bende 2. Çocuğum olacağı zaman düşünüp duruyodum ilk kızıma ilgim azalır mı ki şöyle olur mu vs vs. 2. Doğdu hiç korktuğum gibi olmadı beraber oynattık beraber güldük vs hayatınızın bir parçası olacağı için bir şekilde şekilleniyor ilgi alaka vs işleri, bide sanki hep hayatındaymış gibi oluyor 2. Doğunca bizde öyle oldu. Sanki hep vardı Umarım sizinde çok güzel olur

Mart grubunda herkesin eşi yaptı perineyi, kendi kendine yapabilen olmadıydı

2 çocuk olunca benim rutinlerim oluyor günlerim mecbur hareketli geçiyor. Bazı şeylere mecbur olunca yapmama gibi lüksüm olmuyor maalesef. İlk çocukta bende senin gibiydim ama 3 öyle olmuyor
Evet hep ikinci hamilelikleri koşuşturmalı görüyorum bende. İnşallah bu seferlik böyledir benimde. Bende hamileyken spor yapmayı, aktif olmayı, sosyalliğimi yitirmemeyi çok istemiştim ama nasip işte

Benim de öyle aynı belirtiler var, cuma gidince doktora soracağım belki nstye bağlar. Bebek hareketi mi kasılma mı anlayamıyorum ama karnım baya baya sertleşiyor. Bugün de sırt ve bel ağrım çok fena.
Benimde aynı son bi kaç gündür kasık ağrısı regl gibi üşütmüşüm gibi filan vuruyor bel ağrısı bacağa da vurduğu için pek anlamıyorum fıtıktan mı yalancı sancımı. Sabah yataktan kalkamadım kasığıma kramp girdi resmen bence cumartesi gidince sorcam ama nts zaten başlıcak bakalım
Benimde oluyor arada kasık ağrıları bel ağrıları sonlara yaklaştıkça normal mi bilmiyorum fakat ben hep yatıyorum dr yasakladı yürümemi çok stres travma atlattım eşim yüzünden maalesef
çok üzgünüm bazen eşler olayın ciddiyetinin farkında değiller

Maşallah Rabbim kabul etsin inşallah helal olsun vallahi
Öyle olmuş eşim yardım etti sağolsun misafirlerde etti bulaşık vs hiç ellemedim. Yoruldum ama geçti bitti.
işte işin sıkıntılı kısmı yorgunluk zaten. Ben kendimize zor yemek yapıyorum

Kızlar

bunlar için erken değilmiymiş canım ayy ben bu yatmayla normal doğuramam
Herkesin işte gelişimi farklı olunca bence de erken ama demek ki benim vucuduma göre değilmiş 1 hareket et 3 kere yat valla ben dün sabahtan beri ayaktaydım öldüm..
Mart grubunda herkesin eşi yaptı perineyi, kendi kendine yapabilen olmadıydı
Ayyy o işin sonu sıkıntılı olur ahahhaahha

Ayy içim bi kotu oldu sabah sabah denk geldim bu topuk kanında galiba ben alınırken girmem çok kötü olur her şey

İnanırmısın 6. Ayımdan beri aklımdan çıkmayan şey bu topuk kanı. En çok agladıgı an diyebilirim. Hem dayanamıyorum hemde kendimden başkasına güvenmiyorum. Ben girdim hep yine ben girerim o an bana çok ihtiyacı var gibi hissediyorum annelik işte duygusal bagladım yine

Çok heycanlı yaaaa hadi kolay gelsin sana belli mi olur bi bakarsın benimki durur bizi şaşırtır belkide en son ben dogururum hiç inandırıcı gelmiyor yazarken dahi
Hiç bu kadar salladigimi hissetmemistim de
Ayyy bende başkasının bebeği olmasına rağmen çok kötü oldum ya.. Helal olsun nasıl dayanıyorsunuz benim buna benzer olay yüzünden annemin sütü kesilmiş gerçekten zor bir şey helal olsun zamanında altından kalkmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…