2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ahhahahhaha beni de doktorumuz korkutuyo napiyim elimde değill
Her ay çekindim fotoğraf bende hiç beceremem sırf annem zamanında yapmış bende yapayım diye uğraştım
İyi ki ugrasmissin çok güzel anı kalmış bende bu göbusumle bugünlerde bir çekinesim var bakalım

Bende çok kararsizim ilk cocuk hiç bi kutlama yapmadik .düzgün çekilmiş bi hamile fotoğrafiim bile yok Öğrendiğimizden beri başimiza gelmeyen kalmadi . Nazari da çekmek istemiyorum ama sürekli kötü enerji yorumlar üstümüzdeydi . Şimdi ise milletin laflar üstünüzden gitmişken sakin sakin çocuğu doğurup sonradan mi mevlidini yada sünetini güzelce kutlasam diyorum .odaya süslemesem de pişman olcam sonradan diye korkuyorum

Heh tam olarak böyle düşünüyorum işte, elini karnına köy uzaklara bak şöyle gül bunu yap falan ne bileyim o anın tadını cikartamayiz gibi hissediyorum. Yani bir de normal doğum olursa öyle ikindigim ter döktüğüm hallerim kamera kayıtlarında olsun istemem süsleme konusunda da acaba diyorum böyle kapı süsü balon falan olsa en azından hastanede kendimiz foto çekerken güzel olabilir ama izin veriliyor mu disaridan kapı süsü falan bilmiyorum

Aaa getiremiyoruz yani kapı süsünü süsleme için de 4 bin çok ya ne süslüyorlar öyle

Benim de öyle hala çok yukarıda ben de ilk doguracaklar arasindayken en son dogurcam sanırım

Canım bence çekil ama sosyal medyada aylar sonra paylaş benim bi arkadaşım öyle yapiyo

Magnezyumun hap değilde suda eriyenler kabizliğa iyi geliyor dedi doktor . Bi onu dene cnm . Bende kan ilaci içince tek başlamişti . Magnezyumu alinca geçti
Doktoruma söyleyeyim canım
aslında sıvı da bol alıyorum da dediğin gibi bebek bağırsağa baskı yapıyor bence

Ama çok tatlısın masallah benim göbuste böyle ne güzel fotoğraf çekinmissin ben hala boydan güzel cekinmedim benim gibi var mı bu grupta yoksa bi köşede aglicam
Aay benim boydan fotolar hep eşim KV'ye gönderirken falan çekmişti. Pijamalı ev hali falan bir kac düzgün foto var. Bu haftasonu dışarı çıkalım senin fotolarını çekeyim hatıra kalsın dedi eşim de galeriye girince sadece kendi çektiğim gobusumun fotoları var

Aynen bende öyle düşünüyorum birde benim başıma daha önce geldiği için bu olay istemiyorum.. ama eşimde diyo ki sen prda sancı çekip acı çekicen birde o fotoğrafçıya kesin sinir olup kavga edersin diyo ama yinede sen bilirsin ben her türlü kararının yanındayım diyo
Benim de öyle hala çok yukarıda ben de ilk doguracaklar arasindayken en son dogurcam sanırım
Valla benim sürekli oynuyo o Aralık perinatoloji biliyonuz adetini yanlış biliyorsun dedi doktorum yok öyle bir şey ama bebek iri önde gidiyor haftasına göre dedi şimdi de herkesten önce perine masajı olsun hurma olsun çocuğu dogurtturacak şeyler aldım gerçekten en çok kendiminkini merak eder oldum

Bende şey düşündüm işte elbise giyip deniz kenarında huzel güzel çekinirim sonra yağmur yağdı sel aldı götürdü derken kaldi
Ben kimseyede fotoğraf atmadım buraya ne attıysam o daha beter haldeyim ama çekinelim 2 gün sonra ödemlerimiz basliyacak yada karnımız aşağıya düşecek iyice

Aay evet o gerginlikle ben de sinir olurum Demet Evgar'in doğum sahnesi gibi
Sen bayramdan hemen sonra doğuracaksin bence bu gidişle

KV kendi istedi merak ediyorum arada atın diye, telefonla konuşunca kapattiktan sonra arada eşim atiyordu benim de düzgün çok az fotom var bu haftasonu çıkarsak çekilir belki güzel birşeyler

Kızlar ıslak mendil alsam kurumaz demi ?
İndirim varmış

Eklentiler

• IMG_4065.webp
    22 KB · Görüntüleme: 40
KV kendi istedi merak ediyorum arada atın diye, telefonla konuşunca kapattiktan sonra arada eşim atiyordu benim de düzgün çok az fotom var bu haftasonu çıkarsak çekilir belki güzel birşeyler
Ay ne güzel ilgili bir kv inşallah bakalım yada en kötü evde çekilip efekt yapicam yoksa doğurdum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…