2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Senin kv maşallahi var :) açip açip bakiyordur sana

Benim 24. Haftada doğuracaksin diye doktorlar söylediğinde oturup ağliyordum. Sonradan 28 yaptilar sonra 30 çok şükür buralara geldik . Erken doğum Diyince melegim can a ile kendime dua ediyordum . 33 ten sonra hangimiz doğursak inş bi sıkıntı olmadan cocuklarimiza kavuşacaz . Siniri geçmeye hepimize az kaldi

Senin kv maşallahi var :) açip açip bakiyordur sana
Kendi hamileliğine benzetti benim gobusu maşallah heybetli duruyor dedi o hamileliğinde 4 kilo doğurmuş dur dedim anne ya en fazla 3.5 falan göreyim doguramam öyle ay maşallah üzmedi bu süreçlerde hiç beni bebeğin önde gitmesinin iyi bir şey olmadığını söyledim mesela biz o zamanlar bilincsizdij siz gibi kilo falan göremiyoduk çok kilolu olunca iyi bir şey sanıyorduk bak değilmiş demek falan dedi dedim iyi karşıt bı görüş savunmuyor direkt daha bilinçli olduğumuzu söylüyor böyle olunca doğuma nasıl gelme Dicem bilmiyom

Canım ben 33 haftadır yüzünü görmedim hiç o anın denk gelmesi o kadar zor ki sen bilirsin bir git istersen canım

Benim bebişin pek kanala yonlenmeye niyeti yok gibi geziyor içeride
Seninki kanala değil kafana doğru yol almış gibi
Bence güzel bir hatıra oluyor canım, benim hemen hemen her gittiğimde bir yüz fotoğrafı veriyor, tam net olmasa da güzel oluyor öyle görmek
Çok hareketli bebislerin çabuk sinirlenen bebekler olduğunu okumuştum inş oyle olmaz
Ayy oğlum öyle gerçekten şimdi kızım da çok hareketli bakalım nasıl olacak

Valla kaburgaları aşıp ağzımdan çıkacak gibi bu gidişle
Yaa gerçekten mii aay hem çok aktif hem de çabuk sinirlenen bir çocuk zorlar beni yaa

Ben tam olarak bunu yaptım hatta aptalın tekine girişte sordum 4d ultrason var mı sadece onun için geldim dedim var dedi giriş yaptı felan 1350 lira verdim bir de halbuki yokmuş bir de onunla kavga ettim sonra da ağlayarak annemi aradım çocuğumun yüzünü göremedim diye eşim hala dalga geçiyor sonra başka doktora gittim orda gördüm tam dönük değildi yarımdı ama çokzeldi ayaklarını kafasına almış esniyor felan

Ay gitmiş paran kız haklısın kavga etmekle

Valla kaburgaları aşıp ağzımdan çıkacak gibi bu gidişle
Yaa gerçekten mii aay hem çok aktif hem de çabuk sinirlenen bir çocuk zorlar beni yaa
Sakin olur inşallah diyelim ama zor gibi mizaç meselesi gerçi ya eşim de çok hareketli ve çabuk sinirlenen birisi ben ise sakin ve hareketsizim çocuklarımın ikisi de babasına çekmiş demek ki

Allahim nasip et

Ama çok tatlısın masallah benim göbuste böyle ne güzel fotoğraf çekinmissin ben hala boydan güzel cekinmedim benim gibi var mı bu grupta yoksa bi köşede aglicam
Ağlama benim de yok evimde boy aynam olmadığı için kendimi bile çekemiyorum doğru düzgün aynadan
Kuzum doğum öncesi veya doğum anında çektirmek zorunda değilsin. Benim hastanenin fotoğrafçısı doğumun ertesi günü geliyormuş anne kendini toparlasın diye. Ben de o şekilde çektiricem biraz kendime gelip süslenip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…