2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sakin olur inşallah diyelim ama zor gibi mizaç meselesi gerçi ya eşim de çok hareketli ve çabuk sinirlenen birisi ben ise sakin ve hareketsizim çocuklarımın ikisi de babasına çekmiş demek ki
Ayy bizde tam tersi ben çabuk parlarim eşim bana nazaran biraz daha sakin gibi bakalım bizim kime çekecek

Aa öylesi güzelmiş bak bebek ilk giyindiginde falan rica etsek ebeler falan çekiyor mu acaba

İyi bari benimde bir tek yatak odamda boy aynası var şu ayaklı aynalar hoşuma gidiyo sırf bebek doğacak diye almadim

Aa öylesi güzelmiş bak bebek ilk giyindiginde falan rica etsek ebeler falan çekiyor mu acaba
Kuzen kardeş felan yok mu fotoğraftan anlayan benim kuzenim güzel çeker onu götürcem yanımda finalleri bitip de gelmiş olursa düğünümdeki fotoğrafçı berbattı kuzenimin çektikleri daha iyiydi

Kafayı yemiş bebeğin kilosuyla konuşma kız şunla anlatma hamileliğinle ilgili bi şey artık
soruyor kız napim gülüyorum ama aldırmıyorum ilk zamanlar onun dediğini kafama takıyordum bebek cılız diye üzülüyordum da doktor kızdı cılız değil eksine tam dedi
senin bu yengen beni öldürcek böyle engin bilgilerini at da biz de nasiplenelim
Mühim olan çatır çatır kilolu bebek doğurmak

Yaa yanliş mi hatirliyorum sanki başlarda sana 6 aya kadar bişey alma çocuğa bişey olur muhabbeti yapiyordu. Aklimda o kalmiş bende söyleyemezdim gelme diye. İnsan öyle durumlarda utaniyor hele bide sana iyiyse ..

Ay Mart annelerinde birisinin 5 cm açıklığı varmış hiç hissetmemiş muayaneye diye gitmiş öyle fark etmişler hastaneye gitmiş yarım saat sonra doğum yapmış darısı başımıza ya
Benim bir arkadaşım kontrol diye gitti açıklığı doktor fark edince doğuma almışlar kız da fark etmemiş bebeğin suyu da bebekle beraber gelmiş normal doğum yaptı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…