2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim bir arkadaşım kontrol diye gitti açıklığı doktor fark edince doğuma almışlar kız da fark etmemiş bebeğin suyu da bebekle beraber gelmiş normal doğum yaptı kız
okadar şanslı olacaklar miyiz ya
Kızlar ben inanılmaz halsiz yorgun hissediyorum, vücut doğuma enerji toplamak için mi böyle acaba siz nasılsınız
uygulamaya göre 34. Haftanin belirtisi yorgunluk :)

Kızlar ben inanılmaz halsiz yorgun hissediyorum, vücut doğuma enerji toplamak için mi böyle acaba siz nasılsınız
Bu hafta ben de öyleyim hele bugün gözlerimi açamıyordum yürümeye bile mecalim yoktu ve çok gerginim Allah affetsin hastalar geliyor tarif ediyorum şöyle yap diye yapmadıkça kuduruyorum sinir oluyorum sonra diyorum ne kadar kötü kalpliyiö böyle değildim insanlara da tahammülüm kalmadı artık biri bir şey dese ağzının ortasına çakasım geliyor

Yaaa bende eşime bebeğimin daha yüzünü göremedim herkes görüyor diye ağladım dün aklıma geldikçe gülüyorum

İznine nekadar kaldı canım zor olamalı çalışmak

Bende inanılmaz bitik bir haldeyim, yani etrafımdaki herkes son zamanlarda daha çok hareketli olmak lazım diyor ama gücüm kalmamış gibi şimdiden

Şu doğum yapan grupları okuyunca yemin ediyorum kanım çekiliyor.. biri yazmış dikislerim mi patlamış anlamadım etim seyrek seyrek birbirine tutunuyor tarzı, biri yazmış süt gelmezse damagiyla meme ucumu iyice eziyo canım acıyor diye okurken başım agriyo bi kötü oluyorum, korkularımı arttiriyorlar

bizimkilerde ben 4 kilo doğurdum bişi olmadı, ben 4,5 kilo doğurdum bişi olmaz falan filan. Ayy maşallah kayınvalidene

Aynı durumdayız bide sarılıkla başı dertte çoğunun

Benim sinirlenmeye bile enerjim yok şimdi duş alıp uzanacağım eşim gelince ne yemek yaparsa yapsın valla sen daha ne kadar çalışacaksın canım ben bugün paydos ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…