2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaa yanliş mi hatirliyorum sanki başlarda sana 6 aya kadar bişey alma çocuğa bişey olur muhabbeti yapiyordu. Aklimda o kalmiş bende söyleyemezdim gelme diye. İnsan öyle durumlarda utaniyor hele bide sana iyiyse ..
Yok o cesursavasci 'di canım :) benim bu süreçte kv ile aramda olumsuz bir durum oluşmadı eşim konuşacak ama böyle kimse de üzülmesin istiyorum inşallah kolayca çözülür

Bende aynıyım hatta bu aralar birde baş dönmesi falan çıktı tansiyonum düşüyor
Evet ben ara ara deprem mi oldu dediğim oluyor üç dört güne bir baş dönmem oluyor gerçekten hepimizde aynı şikayetler varmış bu haftalarda. Bence vücut doğum anına enerji toplamak için şimdiden bizi yorgun hissettirip dinlenmemizi istiyor

Aa öylesi güzelmiş bak bebek ilk giyindiginde falan rica etsek ebeler falan çekiyor mu acaba
Bence çekerler takip ettiğim doktorların storylerinde hep görüyorum çünkü
İyi bari benimde bir tek yatak odamda boy aynası var şu ayaklı aynalar hoşuma gidiyo sırf bebek doğacak diye almadim
Şu kocaman gold olanlar dimi. Ben de alıp salona koycaktım sonra influencer olmadığım aklıma geldi garip mi durur salonda dedim vazgeçtim

Kafana takmayıp dalga geçebiliyosan tamam o zaman

kızlar selam ,29. haftadayım , çatı muayenesi olan var mı aranızda acıyor mu nasıl yapılıyor merak ediyorum 32. haftada olucam sanırım

Dogum korkusu olan var mi benim gibi doktorumla bu konuda konusuyoruz kendisine cok guvenirim daha onceki gebelik kaybimda rahim septum operasyonumda hep cok iyi idare etmisti beni. Cok stresli ve kaygili oldugum icin sezaryen oneriyor cunku ne zaman dogum dusunsem tansiyonum firliyor nefes alamiyorum resmen sezaryende de sonda olayi ve bu dogum sonrasi karna bastirip kanama kontrolu cok korkutuyor beni. Canimdan can gitti diyenler var cunku. Boyle benim gibi dogum korkusu olan bununla bas etme yontemi bilen var mi

Aay evet hep paylaşıyorlar en kötü biz de hikayeden alırız

Kanda inr düşük çıkmış pıhtılaşma fazla yani ben okadar kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum niye hala pıhtılaşma çıkıyor
Benim de pıhtılaşma değerim gittikçe yükseliyor, benimki genetik değil gerçi ama doktor şey dedi gebelik zaten vücutta pıhtılaşmaya sebep oluyormuş bir de bizim ekstra durumlar olduğu için değerler yükselmiş oluyor. Hiçbi sorunu olmayan hamilelerde bile yüksek çıkabilir bence ölçülse.
Benim de üst sınır 500 olması gerekirken en son 2500 çıktı değerim. Korona olduğumda 2000 di sonra 1200 e kadar düşmüştü sonradan tekrar yükselmiş. Ben de acaba iğneyi keser mi diye bekliyorum her seferinde ama kesilmeyeceği garanti
Sonda hiç korkulacak bir şey değil canım, benim normal doğumda taktı doktor sinek ısırığı gibi bişey takması da çıkarması da. Sezaryen olmadığım için karna bastırma işi nasıl oluyor bilmiyorum

Yok o cesursavasci 'di canım :) benim bu süreçte kv ile aramda olumsuz bir durum oluşmadı eşim konuşacak ama böyle kimse de üzülmesin istiyorum inşallah kolayca çözülür
Valla şu hatırlama gücünüze hayran kalıyorum ya evet o benim kv idi hatta 6.aydan sonra baktı bebek düşmüyor etmiyor bebeği sormaya basladi Z zaynfuruze

Ayy inşallah cankm ama benim gerdanimdaki damarlar daha da yeşil oldu çok korkunç bence damarlarla da ilgili bir sıkıntı var gebeliğin olusturdugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…