2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım eğer öyle bir korkun varda genel anesteziyle yap bence doğumu bende eğer normali beceremezsem genel düşünüyorum

Canım eğer öyle bir korkun varda genel anesteziyle yap bence doğumu bende eğer normali beceremezsem genel düşünüyorum
Genel de istemiyorum o ani da gormek istiyorum aslinda esimde girecek zaten doguma cok stres olursam sakinlestirici vuracaklar sanirim. 32. Haftamdayim simdiden basladim korkmaya

Evet üstü oval gibi olan çok tatlı aslında güzel durabilir ama ben daha çok koridora düşünmüştüm

Yaa sonda da beni cok geriyordu cidden suan biraz daha rahatladim :)

Ayy canım benim çok sagol dualarında olmak ne güzel çok sevindim banada 28. Haftada demişti çok şükür 33 haftalık oluyorum bundan sonrada gelirlerse bi sıkıntı olmaz inşallah

Ben çok cesaretliydim yaklaştıkça cesaretim kırılıyor

kızlar selam ,29. haftadayım , çatı muayenesi olan var mı aranızda acıyor mu nasıl yapılıyor merak ediyorum 32. haftada olucam sanırım
Benim doktorum çatı muayenesini 37 de yapıyor canım
Ayy inşallah cankm ama benim gerdanimdaki damarlar daha da yeşil oldu çok korkunç bence damarlarla da ilgili bir sıkıntı var gebeliğin olusturdugu
Olabilir canım diğer randevuda doktoruna söylesene bir
Ben de öyleyim hemen nefes nefese kalıyorum
Tüm hepimizin genel sıkıntısı bu hafta sanırım böyle geçecek artık doğuma kadar bence böyle halsizlik olacak bende çok nefes nefese kalıyorum sadece uzanmak istiyorum
Valla şu hatırlama gücünüze hayran kalıyorum ya evet o benim kv idi hatta 6.aydan sonra baktı bebek düşmüyor etmiyor bebeği sormaya basladi @zaynfuruze
o travmatik söylemleri unutur muyuz hiç canım
Genel de istemiyorum o ani da gormek istiyorum aslinda esimde girecek zaten doguma cok stres olursam sakinlestirici vuracaklar sanirim. 32. Haftamdayim simdiden basladim korkmaya
o anı görmek istiyorsan maalesef şimdiden kendini alıştır canım ağrı oluyor çünkü maalesef

Kızlar ben inanılmaz halsiz yorgun hissediyorum, vücut doğuma enerji toplamak için mi böyle acaba siz nasılsınız
İki
Gündür benimde hiç halim yok canım konuşmak bile istemiyorum çok gıcık bi durum yatıp
Uyumak istiyorum hep herşey gözüme batıyor. Birde minnoşum çok sertleşiyor yine kasıklarımda ve belimde ara ara sancı oluyor.

Genel olunca daha mi az oluyor agri ve aci oyleyse bi de onu konusayim ben doktorla

Çamaşırları yikadim kurudular katladim her biri bı koltukta dolaba yerleşmeyi bekliyor toplayınca katlamasi için 1 gün geçiyor katlayinca yerlerine koyulması ayrı bir gün koltuğun bir ucunda ütü bekleyen nevresimler diğer ucunda katlanmış dolaba girmeye bekleyen kıyafetler bir başka tarafta katlanmış yerleştirilmeyi bekleyen havlular bakınca çok basit geliyor ama bu bile işkence geliyor şu an bana

Canım başkalarını okuma, her doğum kişiye özeldir. Onların yaşadıklarını sen yaşamıcaksın öyle düşün

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim şuan çamaşırlar bana ben çamaşırlara bakıyorum 2 gündür katlanmayı bekliyor.

Evet canım maalesef öyle en ufak bir iş benim de gözümde dağ gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…