- 25 Mayıs 2023
- 4.626
- 8.791
- 88
Canım eğer öyle bir korkun varda genel anesteziyle yap bence doğumu bende eğer normali beceremezsem genel düşünüyorumDogum korkusu olan var mi benim gibidoktorumla bu konuda konusuyoruz kendisine cok guvenirim daha onceki gebelik kaybimda rahim septum operasyonumda hep cok iyi idare etmisti beni. Cok stresli ve kaygili oldugum icin sezaryen oneriyor cunku ne zaman dogum dusunsem tansiyonum firliyor nefes alamiyorum resmen sezaryende de sonda olayi ve bu dogum sonrasi karna bastirip kanama kontrolu cok korkutuyor beni. Canimdan can gitti diyenler var cunku. Boyle benim gibi dogum korkusu olan bununla bas etme yontemi bilen var mi
Genel de istemiyorum o ani da gormek istiyorum aslinda esimde girecek zaten doguma cok stres olursam sakinlestirici vuracaklar sanirim. 32. Haftamdayim simdiden basladim korkmayaCanım eğer öyle bir korkun varda genel anesteziyle yap bence doğumu bende eğer normali beceremezsem genel düşünüyorum
Aay ben en unutmamam gereken şeyleri unuturum ama böyle şeyleri hiç unutmuyirum yaValla şu hatırlama gücünüze hayran kalıyorum yaevet o benim kv idi hatta 6.aydan sonra baktı bebek düşmüyor etmiyor bebeği sormaya basladi @zaynfuruze
Evet üstü oval gibi olan çok tatlıBence çekerler takip ettiğim doktorların storylerinde hep görüyorum çünkü
Şu kocaman gold olanlar dimi. Ben de alıp salona koycaktım sonra influencer olmadığım aklıma geldi garip mi durur salonda dedim vazgeçtim
Yaa sonda da beni cok geriyordu cidden suan biraz daha rahatladim :)Benim de pıhtılaşma değerim gittikçe yükseliyor, benimki genetik değil gerçi ama doktor şey dedi gebelik zaten vücutta pıhtılaşmaya sebep oluyormuş bir de bizim ekstra durumlar olduğu için değerler yükselmiş oluyor. Hiçbi sorunu olmayan hamilelerde bile yüksek çıkabilir bence ölçülse.
Benim de üst sınır 500 olması gerekirken en son 2500 çıktı değerim. Korona olduğumda 2000 di sonra 1200 e kadar düşmüştü sonradan tekrar yükselmiş. Ben de acaba iğneyi keser mi diye bekliyorum her seferinde ama kesilmeyeceği garanti
Sonda hiç korkulacak bir şey değil canım, benim normal doğumda taktı doktor sinek ısırığı gibi bişey takması da çıkarması da. Sezaryen olmadığım için karna bastırma işi nasıl oluyor bilmiyorum
Ayy canım benim çok sagol dualarında olmak ne güzel çok sevindim banada 28. Haftada demişti çok şükür 33 haftalık oluyorum bundan sonrada gelirlerse bi sıkıntı olmaz inşallahBenim 24. Haftada doğuracaksin diye doktorlar söylediğinde oturup ağliyordum. Sonradan 28 yaptilar sonra 30 çok şükür buralara geldik . Erken doğum Diyincemelegim can a ile kendime dua ediyordum . 33 ten sonra hangimiz doğursak inş bi sıkıntı olmadan cocuklarimiza kavuşacaz . Siniri geçmeye hepimize az kaldi
Aay ben en unutmamam gereken şeyleri unuturum ama böyle şeyleri hiç unutmuyirum ya
Ben çok cesaretliydim yaklaştıkça cesaretim kırılıyorDogum korkusu olan var mi benim gibidoktorumla bu konuda konusuyoruz kendisine cok guvenirim daha onceki gebelik kaybimda rahim septum operasyonumda hep cok iyi idare etmisti beni. Cok stresli ve kaygili oldugum icin sezaryen oneriyor cunku ne zaman dogum dusunsem tansiyonum firliyor nefes alamiyorum resmen sezaryende de sonda olayi ve bu dogum sonrasi karna bastirip kanama kontrolu cok korkutuyor beni. Canimdan can gitti diyenler var cunku. Boyle benim gibi dogum korkusu olan bununla bas etme yontemi bilen var mi
Benim doktorum çatı muayenesini 37 de yapıyor canımkızlar selam ,29. haftadayım , çatı muayenesi olan var mı aranızda acıyor mu nasıl yapılıyor merak ediyorum 32. haftada olucam sanırım
Olabilir canım diğer randevuda doktoruna söylesene birAyy inşallah cankm ama benim gerdanimdaki damarlar daha da yeşil oldu çok korkunç bence damarlarla da ilgili bir sıkıntı var gebeliğin olusturdugu
Tüm hepimizin genel sıkıntısı bu hafta sanırım böyle geçecek artık doğuma kadar bence böyle halsizlik olacak bende çok nefes nefese kalıyorum sadece uzanmak istiyorumBen de öyleyim hemen nefes nefese kalıyorum
o travmatik söylemleri unutur muyuz hiç canımValla şu hatırlama gücünüze hayran kalıyorum yaevet o benim kv idi hatta 6.aydan sonra baktı bebek düşmüyor etmiyor bebeği sormaya basladi @zaynfuruze
o anı görmek istiyorsan maalesef şimdiden kendini alıştır canım ağrı oluyor çünkü maalesefGenel de istemiyorum o ani da gormek istiyorum aslinda esimde girecek zaten doguma cok stres olursam sakinlestirici vuracaklar sanirim. 32. Haftamdayim simdiden basladim korkmaya
İkiKızlar ben inanılmaz halsiz yorgun hissediyorum, vücut doğuma enerji toplamak için mi böyle acaba siz nasılsınız
Benim koridoruma uymaz ama seninkine uyuyosa güzel olur hem evden çıkarken son bi bakış için kombineEvet üstü oval gibi olan çok tatlıaslında güzel durabilir ama ben daha çok koridora düşünmüştüm
Ne olacak peki canım doktorunla görüştün müKanda inr düşük çıkmış pıhtılaşma fazla yani ben okadar kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum niye hala pıhtılaşma çıkıyor
Hahaha sor sor eşim bazen şok oluyor bu bilgiyi nasıl hatirliyorsun diyeaz bilenmek istediğimde sana sorayım bari benim kv ne yapmıştı bana diye ben kimisini bazen unutuyorum sonradan heee oluyorum
Genel olunca daha mi az oluyor agri ve aci oyleyse bi de onu konusayim ben doktorlaBenim doktorum çatı muayenesini 37 de yapıyor canım
Olabilir canım diğer randevuda doktoruna söylesene bir
Tüm hepimizin genel sıkıntısı bu hafta sanırım böyle geçecek artık doğuma kadar bence böyle halsizlik olacak bende çok nefes nefese kalıyorum sadece uzanmak istiyorum
o travmatik söylemleri unutur muyuz hiç canım
o anı görmek istiyorsan maalesef şimdiden kendini alıştır canım ağrı oluyor çünkü maalesef
Çamaşırları yikadim kurudular katladim her biri bı koltukta dolaba yerleşmeyi bekliyorBenim doktorum çatı muayenesini 37 de yapıyor canım
Olabilir canım diğer randevuda doktoruna söylesene bir
Tüm hepimizin genel sıkıntısı bu hafta sanırım böyle geçecek artık doğuma kadar bence böyle halsizlik olacak bende çok nefes nefese kalıyorum sadece uzanmak istiyorum
o travmatik söylemleri unutur muyuz hiç canım
o anı görmek istiyorsan maalesef şimdiden kendini alıştır canım ağrı oluyor çünkü maalesef
Canım başkalarını okuma, her doğum kişiye özeldir. Onların yaşadıklarını sen yaşamıcaksın öyle düşünŞu doğum yapan grupları okuyunca yemin ediyorum kanım çekiliyor.. biri yazmış dikislerim mi patlamış anlamadım etim seyrek seyrek birbirine tutunuyor tarzı, biri yazmış süt gelmezse damagiyla meme ucumu iyice eziyo canım acıyor diye okurken başım agriyo bi kötü oluyorum, korkularımı arttiriyorlar
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim şuan çamaşırlar bana ben çamaşırlara bakıyorum 2 gündür katlanmayı bekliyor.Çamaşırları yikadim kurudular katladim her biri bı koltukta dolaba yerleşmeyi bekliyortoplayınca katlamasi için 1 gün geçiyor katlayinca yerlerine koyulması ayrı bir gün koltuğun bir ucunda ütü bekleyen nevresimler diğer ucunda katlanmış dolaba girmeye bekleyen kıyafetler bir başka tarafta katlanmış yerleştirilmeyi bekleyen havlular bakınca çok basit geliyor ama bu bile işkence geliyor şu an bana
Aay bir postada katlanacak sepette varGülsem mi ağlasam mı bilemedim şuan çamaşırlar bana ben çamaşırlara bakıyorum 2 gündür katlanmayı bekliyor.
Evet canım maalesef öyle en ufak bir iş benim de gözümde dağ gibi görünüyorÇamaşırları yikadim kurudular katladim her biri bı koltukta dolaba yerleşmeyi bekliyortoplayınca katlamasi için 1 gün geçiyor katlayinca yerlerine koyulması ayrı bir gün koltuğun bir ucunda ütü bekleyen nevresimler diğer ucunda katlanmış dolaba girmeye bekleyen kıyafetler bir başka tarafta katlanmış yerleştirilmeyi bekleyen havlular bakınca çok basit geliyor ama bu bile işkence geliyor şu an bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?