2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bol bol dinleneceğiz artık az kaldı doğumlarımıza:)
Genel olunca daha mi az oluyor agri ve aci oyleyse bi de onu konusayim ben doktorla
Evet ağrısız oluyor epiduralde bel ağrısı geçmiyormuş uzun bir süre . Sende bir araştır istersen ben hiç o bel ağrısını çekmek istemiyorum açıkçası

Kizlar 28+ 4 haftalık hamileyim nedense bu gün arada karnim sertlesiyor sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum normal mi tedirgin oldum

bende o haftalarda isteyeceğim ya çok erken geldi bana , ve çoğu muayeneden sonra kanama oldu, yok suyum geldi sancım geldi diyor daha çok erken geliyor bana da

Ay kızlar apar topar nstye gıttım karnımda bı gıcık ağrı vardı nst tertemız cıktı o gaz ağrısıdır dedi ebe o sertleşmelerde sancı değilmiş bu arada rahim kendını kasıp bırakırmış cunku benım 5 haftadır nstde hıc sancım cıkmadı ama sertleşmelerim vardı

Kızlar bugün kontrolum vardı.
30+5 2275 gr bebis 1 ay önde. Suyumda çok fazla çıktı yine. Endokrine yönlendirdi beni gebelik şekeri için insülin başlayabilir dedi. Haftaya cumaya randevum var endokrinle.
Ciger geliştirici yapıldı. Yarında 2.doz yapılacak. Şekeri yükseltir dedi doktor pek yapma taraftarı degildi ama ben erken doğum riski olduğu için ısrar ettim. Bilmiyorum iyi mi ettim kötü mu

Evde ölçüyor musun canım kaç çıkıyor açlık tokluk

doktoruna sordun mu canım o ne diyor dozunu mu arttırman gerekiyor bundan sonraki süreçte
Sanırım arttırır cumartesi gitcem ozaman gösteririm sonuçları sorarım yetersiz geliyor artık belliki
Ya benimde hastanedeyken enfeksiyon yükselince bu değerim yükseldi . Sonradan düştü . Sürekli düşüyorsa iğnenin dozunu doktor iyi ayarlamasi gerekiyor diyorlar
aslında önceki aylardaki tahlillerde çıkmadı hafta ilerledikçe yetersiz olmaya başladı galiba doz

Evde ölçüyor musun canım kaç çıkıyor açlık tokluk
Yok ölçmüyorum 1 kere bakıldı alt sınıra yakın çıktı. 3 aylıkta çok iyi çıktı. Ama hem bebek iri hem suyum çok fazla çıkıyor.

kızlar selam ,29. haftadayım , çatı muayenesi olan var mı aranızda acıyor mu nasıl yapılıyor merak ediyorum 32. haftada olucam sanırım
32 de erken neden ozaman yapılıyor
valla bende kesmesini beklemiyodum bana baştan iğneyi doğumdan sonrada 15-20 gün daha kullanacaksın demişti ama yetersiz gelmeye başlaması canımı sıktı iğneyi sabah akşama filan mı çıkarır ki yada 4binlik ti onun dozunu mu yükseltiyorlar napıyolar? Benim ilk erken doğum sebebi de pıhtılaşmaydı

0.6 lık doz var bi de ama onu hamileyken pek önermiyorlar. Valla değer yükseldikçe benim de canım sıkıldı ben de günde 2 ye çıkarır diye korktum ama böyle devam dedi. Tabi benim şu l.net korona yüzünden olduğu için iyice canım sıkılıyor. Genetik bir şey değil ama taa aylar önce geçirdiğim korona yüzünden değerim normale dönmüyor inşallah bebişe zarar vermemiştir.
Senin de tespit edilmesi iyi oldu canım en azından zamanını dolduracak bebişin bu kez inşallah doktor belki böyle devam edelim der konuş bakalım

Ne olacak peki canım doktorunla görüştün mü
Cumartesi göstercem canım kendi doktoruma kontrolüm var
inşallah kontrol altına alınır biran önce canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…