2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sen söyleyince şimdi bana da öyle diyecek gibi geldi böyle devam edelim az kaldı zaten vs diyebilir değeri yok sıkıntılı görmezse.
İnşallah bebişler zarar görmeden atlatırız şu süreçleri hele bi sağlıkla kucağımıza alaydık hepimiz ya

Tam beni anlatmışsın

Ben olsam yapardım

Benim 1.sirami kapmissin canim benimde 30+4te 2067ydi.. sende şeker oldugu icin mi erken doğum riski vardı canım birde şeker yüklemesi yaptırmış mıydın..
İnşallah sağlıkla gelir bebisin.. anneler hisseder üzme kendini iyi yapmissindir

İznine nekadar kaldı canım zor olamalı çalışmak
Daha çok vae 23 nisan haftası ayrılcam 1 ayım var daha oturarak yapıyorum ama sabah erkenden kalkıyorum hızlı hızlı kahvaltı yapıp çıkıyorum ağırlaştıkça daha zor oluyor bir de insanlara artık tahammül edemiyorum malesef

Benim sinirlenmeye bile enerjim yok şimdi duş alıp uzanacağım eşim gelince ne yemek yaparsa yapsın valla sen daha ne kadar çalışacaksın canım ben bugün paydos ettim
Ayyy darısı başıma benim daha çok vae 23 Nisan haftası ayrılcam valla ben duş bile alamadım eşime dedim gel yardım et kolumu bile kaldıramıyorum eğilip kendime kese felan yapamam şimdi de çatı kemiğim ağrıyor

Yok ölçmüyorum 1 kere bakıldı alt sınıra yakın çıktı. 3 aylıkta çok iyi çıktı. Ama hem bebek iri hem suyum çok fazla çıkıyor.
Eve bi glukometre alıp bakabilirsin benim de çok iyiydi 3 aylık şekerim ama 1. Ve 2.saat tokluklarım çok yüksek çıkıyor 3 aylık olan ortalamayı veriyor açlığın düşükse eğer onu kompanse edip normal çıkabilir 3 aylık şekerin

bende o haftalarda isteyeceğim ya çok erken geldi bana , ve çoğu muayeneden sonra kanama oldu, yok suyum geldi sancım geldi diyor daha çok erken geliyor bana da
Evet doğumu tetikliyor dediğin gibi o kadar erken yapmasın bence sonra iste, özel bir durumun vs yoksa çok erken çatı muayenesi için
Ayy salak vallahi bu kadınla muhatap olma eltın mı abının esı mı bu neci
Abimin eşi canım

Kızlar ya size bir şey sorucam arkadaşımın bebeği 3.5 hafta geriymiş plesenta beslemiyormuş. Normalde bebeği almaları gerekmiyor mu bilgisi olan var mı 3.5 hafta gerilik çok fazla değil mi
Allah korusun sağlıksız gözüküyor kaçıncı haftadaki

Kızlar ya size bir şey sorucam arkadaşımın bebeği 3.5 hafta geriymiş plesenta beslemiyormuş. Normalde bebeği almaları gerekmiyor mu bilgisi olan var mı 3.5 hafta gerilik çok fazla değil mi
Çok fazla bi gerilik, acaba geç yumurtlama olabilir mi ?
Benim mesela 10 gün geri. Ama geç yumurtladığım için öyle. İlk gittiğinde son adetiyle uyumlumuydu? Benim ilk gittiğimde 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı. Ama en başta öyledi sonradan olmadı. Sonradan olursa sıkıntı

Canım bende istemeye istemeye cuma cumartesi oldum inşallah kotu dusunmeyelım bu iğne bebişlerimiz için koruyucu iğneden sonra daha rahatım çünkü sende rahatlarsın inşallah dr bı zararı yok korkulacak bı iğne değil demişti bugun ebede genelde riske atmıyorlar artık hersey değiştiği için çogu hamıleye vuruluyormus

Canım benım bebeğimde 1 haftaya kadar gerıden çıktığı oluyordu ama buna doktor normal demıstı plesentayla alakalı birsey soylemedı arkadasın kan cıvıltıcı ıgne kullanıyor mu kan akışına bağlı olabılır yada kalp sıkıntısı olan annelerde de bu durum olusabılıyormus

Ay benımde halim yok hiç oturup ağlıycam bı kutfagı uc seferde topluyorum daha ben sureklı evdeyım Allah senjn yardımcın olsun

Kizlar 28+ 4 haftalık hamileyim nedense bu gün arada karnim sertlesiyor sanki tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum normal mi tedirgin oldum
Canım bu durum gün geçtikçe daha da artıyor tuvaletım geldıgını karnım sertlesınce anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…