İki
Gündür benimde hiç halim yok canım konuşmak bile istemiyorum çok gıcık bi durum yatıp
Uyumak istiyorum hep herşey gözüme batıyor. Birde minnoşum çok sertleşiyor yine kasıklarımda ve belimde ara ara sancı oluyor.
Ben de aşırı sinirliyim yaa neden böyle oldu anlamadım evde böyle tabakları yere atasım aynalara bişeyler fırlatıp kırasım geliyor. Eşime bağırıyorum şöyle bi dövsem rahatlayacak gibiyim. Çok çok gerginim aslında bir sebebi de yok. Kızıp bağırıp sonra ağlıyorum değişik hisler içindeyim
İnşallah normale döner canım belki de iri bir bebek olacaktır şekerden değildir.
Bende geçen hafta çok sinirliydim yerde eğilmiş çekmece düzenliyordu bi taraftan da söyleniyor bana bir sinir geldi nasıl oldu anlamadım kafasına vurdum o kadar çok üzüldüm ki sonra ama o anda sanki ben ben değildim
Seninle aynıyız demekki canım, benimde 23 nisan son tarihim. Ama bu haftadan itibaren inanılmaz zorlanmaya başladım. Sabah erken kalkıp yatak topla ev dağınık kalmasın diye ortalığı toparlayıp hızlıca kahvaltı yapıp işe gidiyorum. Birde iş yerinde salak salak insanlara tahammül etmek beni iyice geriyor. İyice gergin huzursuz bir tip oldum ki yüzü hep gülen pozitif biriyim normalde. 32. haftayla beraber herşey iyice ağır gelmeye başladı.
23 Nisan haftası henim 35. Hafta oluyor uçağa bineceğim 36 son olunca o hafta ayrılıcam rapor alıp Ay valla evin altı üstüne geliyor bazen hiç toparlayamıyorum hele bir de sabah iyi yapıyorsun sen. Ay dimi dimi ben de öyleydim ama biri bir şey dese terslememek için zor tutar oldum kendimi
Hiç bilmiyorum ki canım normaldir inşallah. Sizin bebekler nasıl bilmem ama benimki çok hareketli saat başı degil sürekli
Hareket ediyor hiç durmuyor çokda sertleşme oluyor bugünde kasıklarımda çok agrı var adet agrısı gibi. Bir hafta sonra kontrolüm var 34 haftam biterse derin bi nefes alacam
Ben de öyle biliyorum yani çok yakın olduğum birisi değil eşimin iş arkadaşının eşi ben de özele gitsinler dedim o haftalarda doğum yapsa zaten büyşk ihtimalle yaşar organları gelişmiş oluyor solunum desteği oluyor tek böyle olunca ölü doğum yapabilirmiş
Bende geçen hafta çok sinirliydim yerde eğilmiş çekmece düzenliyordu bi taraftan da söyleniyor bana bir sinir geldi nasıl oldu anlamadım kafasına vurdum o kadar çok üzüldüm ki sonra ama o anda sanki ben ben değildim
Ben de öyle biliyorum yani çok yakın olduğum birisi değil eşimin iş arkadaşının eşi ben de özele gitsinler dedim o haftalarda doğum yapsa zaten büyşk ihtimalle yaşar organları gelişmiş oluyor solunum desteği oluyor tek böyle olunca ölü doğum yapabilirmiş
Özelede gidip gözüksün canım. BebegiPlesentadan besleyen 3 önemli bag var onlara renkli dopler ile bakıyorlar zaten bir tanesi işlevini bitirdiyse beslenemez. 30 haftalık olmuş zaten çok şükür yaşar 1 ay kuvezde kalır kilosuda 1500 kiloyu geçmiştir saglıkla kucagına alır inşallah canım
Hiç bilmiyorum ki canım normaldir inşallah. Sizin bebekler nasıl bilmem ama benimki çok hareketli saat başı degil sürekli
Hareket ediyor hiç durmuyor çokda sertleşme oluyor bugünde kasıklarımda çok agrı var adet agrısı gibi. Bir hafta sonra kontrolüm var 34 haftam biterse derin bi nefes alacam
Bugün bende de böyle adet ağrısı gibi ağrı oldu hep. Adetliyken lavabodan kalkmak istemezsinya o kasılmalara iyi gelir bugün aynı şekilde girdim lavaboya öylece oturdum. cesursavasci
ya da o yüzden sordum adet ağrısı gibi mi diye.
Ay çok güldüm ya yapmak isteyip de yapamadığım şeyi yapmışsın. Elinden telefonu atıp duvara fırlatmak istiyorum önce, sonra da bi güzel dövmek sakin bir insandım normalde şimdi canavara dönüştüm sabah duvarları yumrukladım sinirimden.
Biz ilişki de yaşamıyoruz 2 aydır falan acaba onun gerginliği mi bilemedim
Ayy tabi çok şaşırdıı bir de karpuz gibi ses çıktı özür diledim falan ama hala aklıma geldikçe üzülüyorum bir de ben asla böyle biri değildim o hafta sinir küpüydüm, bu hafta da sancılardan ağrılardan halim yok gözlerimi zor açık tutuyorum
23 Nisan haftası henim 35. Hafta oluyor uçağa bineceğim 36 son olunca o hafta ayrılıcam rapor alıp Ay valla evin altı üstüne geliyor bazen hiç toparlayamıyorum hele bir de sabah iyi yapıyorsun sen. Ay dimi dimi ben de öyleydim ama biri bir şey dese terslememek için zor tutar oldum kendimi
Canım kötü etkiliyorsa bence okuma ben normalde çok meraklıyımdır ama bu konuları çok okumamaya çalışıyorum ister istemez kötü etkileniriz. Kendimizi daima pozitif olana odaklayalım, o anda olanı zaten yaşayacağız. Herkesin hikayesi de farklı hem. Belki bunların hiç biri olmayacak
Bence de bizi rahatlatır kesin gerçekten ihtiyacım var
Ay çok güldüm ya yapmak isteyip de yapamadığım şeyi yapmışsın. Elinden telefonu atıp duvara fırlatmak istiyorum önce, sonra da bi güzel dövmek sakin bir insandım normalde şimdi canavara dönüştüm sabah duvarları yumrukladım sinirimden.
Biz ilişki de yaşamıyoruz 2 aydır falan acaba onun gerginliği mi bilemedim
İlişkiyi doktor mu yasakladı canım, bende inanılmaz isteksizlik var. Kocamdan kaçıyorum yani bende mi sıkıntı var bazı gebeler daha şstekli olurmuş böyleyken
Aa çok farklı 30 hafta ile uyumlu ise ciğer geliştirici vurup bebeği erken alabılır ölü doğum olabilir deyip bişey yapmaması da garip ayrıca makınası da eskı olup yanlıs cıkarabılır