2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım benimde öyle oluyor bu erken doğumun mu belirtisi yoksa normal mi? Sanki vajinamın içleri de acıyor açılma böyle bi şey mi?

Topluca bi kocalarımızı dövsek rahatlar mıyız aslında ya terapi gibi

Anlamadım canım bencede baya geriden geliyor bı sıkıntı olmalı doktor hıc bı mudahalede bulunmamış mı yada bir öneride
Ya burası küçük bir yer bir tane doktor var devlette özele de galiba gitmemişler ama aksatmaya da gelmez ölü doğum da olabilir demiş ilerlerse

Bende geçen hafta çok sinirliydim yerde eğilmiş çekmece düzenliyordu bi taraftan da söyleniyor bana bir sinir geldi nasıl oldu anlamadım kafasına vurdum o kadar çok üzüldüm ki sonra ama o anda sanki ben ben değildim

23 Nisan haftası henim 35. Hafta oluyor uçağa bineceğim 36 son olunca o hafta ayrılıcam rapor alıp Ay valla evin altı üstüne geliyor bazen hiç toparlayamıyorum hele bir de sabah iyi yapıyorsun sen. Ay dimi dimi ben de öyleydim ama biri bir şey dese terslememek için zor tutar oldum kendimi

Canım benimde öyle oluyor bu erken doğumun mu belirtisi yoksa normal mi? Sanki vajinamın içleri de acıyor açılma böyle bi şey mi?
Hiç bilmiyorum ki canım normaldir inşallah. Sizin bebekler nasıl bilmem ama benimki çok hareketli saat başı degil sürekli
Hareket ediyor hiç durmuyor çokda sertleşme oluyor bugünde kasıklarımda çok agrı var adet agrısı gibi. Bir hafta sonra kontrolüm var 34 haftam biterse derin bi nefes alacam

Plesenta beslemiyorsa artık bekletmenin bi anlamı yok canım almaları gerek
Ben de öyle biliyorum yani çok yakın olduğum birisi değil eşimin iş arkadaşının eşi ben de özele gitsinler dedim o haftalarda doğum yapsa zaten büyşk ihtimalle yaşar organları gelişmiş oluyor solunum desteği oluyor tek böyle olunca ölü doğum yapabilirmiş

ay iyi güldüm akşam akşam yazık nolduğunu da anlamamıştır bir anda

Özelede gidip gözüksün canım. BebegiPlesentadan besleyen 3 önemli bag var onlara renkli dopler ile bakıyorlar zaten bir tanesi işlevini bitirdiyse beslenemez. 30 haftalık olmuş zaten çok şükür yaşar 1 ay kuvezde kalır kilosuda 1500 kiloyu geçmiştir saglıkla kucagına alır inşallah canım

Bugün bende de böyle adet ağrısı gibi ağrı oldu hep. Adetliyken lavabodan kalkmak istemezsinya o kasılmalara iyi gelir bugün aynı şekilde girdim lavaboya öylece oturdum. cesursavasci ya da o yüzden sordum adet ağrısı gibi mi diye.

Bence de bizi rahatlatır kesin gerçekten ihtiyacım var
Ay çok güldüm ya yapmak isteyip de yapamadığım şeyi yapmışsın. Elinden telefonu atıp duvara fırlatmak istiyorum önce, sonra da bi güzel dövmek sakin bir insandım normalde şimdi canavara dönüştüm sabah duvarları yumrukladım sinirimden.
Biz ilişki de yaşamıyoruz 2 aydır falan acaba onun gerginliği mi bilemedim

ay iyi güldüm akşam akşam yazık nolduğunu da anlamamıştır bir anda
Ayy tabi çok şaşırdıı bir de karpuz gibi ses çıktı özür diledim falan ama hala aklıma geldikçe üzülüyorum bir de ben asla böyle biri değildim o hafta sinir küpüydüm, bu hafta da sancılardan ağrılardan halim yok gözlerimi zor açık tutuyorum

23 nisan benim tam 37. Haftam oluyor birde bizim işyerinde herkes 37de işi bırakıp 2 3 gün sonra doğurdum diye anlatıyor panikliyorum iyice

Adet zamanı olduğun gibi bir ağrı mı oldu. Yani böyle adet oluyormuşsun gibi.
Evet :/
Amin inşallah canım bende çok merakliyimdir ama evet kötü geliyor okumicam belkide pıt diye dogurcaz ne belli

İlişkiyi doktor mu yasakladı canım, bende inanılmaz isteksizlik var. Kocamdan kaçıyorum yani bende mi sıkıntı var bazı gebeler daha şstekli olurmuş böyleyken

Ya burası küçük bir yer bir tane doktor var devlette özele de galiba gitmemişler ama aksatmaya da gelmez ölü doğum da olabilir demiş ilerlerse
Aa çok farklı 30 hafta ile uyumlu ise ciğer geliştirici vurup bebeği erken alabılır ölü doğum olabilir deyip bişey yapmaması da garip ayrıca makınası da eskı olup yanlıs cıkarabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…