2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Peki canım kararma oldu mu gümüş kapakta kullanım esnasinda

Allah iyiliğini versin canım en ufak enfeksiyon yapıyor bı dene bakalım

Benimde oldu canım ama göbek aşagıda oldugu için orda sıkıntı yok büyüyünce birbirine girdi ara kısmı kızardı çizgi şeklinde

Kızlar keşke bende alaturka wcye gitsem hep klozeti hiç sevmiyorum bugün çömeldim tekrardan alaturka wc candır beni dislayacaksiniz diye korkarak yaziyorum
Kız nasıl oturdun ben bi denedim klozet doluydu kalkmak için çok ugraştım göbegimde malum yerle birleşime ugrucaktı

Kızlar deniz süngerini duydunuz mu arkadaşım söyledi lif sert oluyor bundan al dıye yegenımıde annemın ördüğü yumusak ıplı lifle yıkamıstık ben ona guvenmıstım alayım mı

Bir dahaki kontrolün ne zamandı canım bunları bir sorsan doktoruna.
İnşallah zamanını beklesin bebişlerimiz.

kubiskubiskubis bence o fotoğraf olayıda şans işi kızım hiç yuzunu göstermiyor doktor her gittiğimizde renkli güzel sekılde basıyor ama ortaya çıkan koca bi kafa ve yan profılden burun
Yaaa işte bende bundan korkuyorum, bu arada normal kontrollere gittiğim hastanede özel hastane.
Şimdi sırf renkli fotograf için başka özel hastaneye gidip o kadar para verip bizimki yüzünü göstermezse üzülürüm işte

Kızlar açlık tokluk şekeri ölçtürenler kaç çıkmıştı değerleriniz ?

Kızlar keşke bende alaturka wcye gitsem hep klozeti hiç sevmiyorum bugün çömeldim tekrardan alaturka wc candır beni dislayacaksiniz diye korkarak yaziyorum
Ben normalde hep alaturka kullanıyorum, şu 2 haftadır çok zorlanıyorum oturmaya, hele altımda çok esnek bi çamaşır yada aşofman yoksa hiç oturamıyorum. Çözümü hepsini çıkarıp girmekte buldum ozaman çok rahat oluyor

Çok mantıklı ahahah benimde evimde klozet var disarda alaturka kullanıyorum çok sanslisin bacak kasların hep çalışıyor

Çok mantıklı ahahah benimde evimde klozet var disarda alaturka kullanıyorum çok sanslisin bacak kasların hep çalışıyor
Klozeti hiç sevmiyorum ya alaturkaya alışkın olunca çoğunluk alaturkaya gidiyorum. Ama 2 haftadır zorlandığım için bazen klozete gittiğimde oluyor. Çömelip kalkmanın doğuma da faydası var ya iyi oluyor.Sende çıkar gir ozaman hiç zorlanılmıyor.

Kızlar deniz süngerini duydunuz mu arkadaşım söyledi lif sert oluyor bundan al dıye yegenımıde annemın ördüğü yumusak ıplı lifle yıkamıstık ben ona guvenmıstım alayım mı
Ben ebebekten sünger aldım baya yumuşaktı ablam da tülbentler oluyor ya ince onlar yıkıyordu yumuşak diye iyice köpürtüp bastırmadan ama aldığım sünger de yumuşaktı bence idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…