2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben ebebekten sünger aldım baya yumuşaktı ablam da tülbentler oluyor ya ince onlar yıkıyordu yumuşak diye iyice köpürtüp bastırmadan ama aldığım sünger de yumuşaktı bence idare eder
Annem bana da tülbent yumuşak olur demişti. Ebebeke gittigimde bakarım bı sungerlere diyorum unuttum hep en kötü tülbentle yıkarım diye kaldı aklımda demek ki o yüzden bu rahatlık

Ben ebebekten sünger aldım baya yumuşaktı ablam da tülbentler oluyor ya ince onlar yıkıyordu yumuşak diye iyice köpürtüp bastırmadan ama aldığım sünger de yumuşaktı bence idare eder
Bende bakayım canım magazaya begendıgımı alayım hatırladıgım kadarıyla yıkarken cokta bı sungerleme lıfleme işlemi yapmıyorduk bı süre

Ay kızlar sizin bebiş aşağıda mı benimki arada dönünce aşağıyı tekmeliyor o kadar ağrı oluyor o zamanlar ama onun dışında alta baskısı yok tam tersi o kadar yukarda ki yemek yiyorum çok rahatsız oluyorum gidip çıkarmak istiyorum yediğimi de sırf bebek var diye duruyorum yemek de yiyince midem şişiyor galiba iyice o da ittiriyor çok rahatsız ediyor kaburgalarımın orda dolaşıyor sürekli nasıl ne zaman aşağı inecek bu

Annem bana da tülbent yumuşak olur demişti. Ebebeke gittigimde bakarım bı sungerlere diyorum unuttum hep en kötü tülbentle yıkarım diye kaldı aklımda demek ki o yüzden bu rahatlık
görünce sert geliyordu bana da sünger tülbent düşünüyordum ben de sknra baktım sünger de yumuşak alayım dedim gitmişken

32 de erken neden ozaman yapılıyor
Bu hafta gittiğimde herşey yolundaysa söylicem ya istemiyorum diye

Benim evimde yok canım dışarda avmde girebiliyorum anca

Benimde hep yukarda bebiş akşamları yemek yiyince patlıcak gibi oluyorm bende
Aşağı inme durumu değişiyor canım kanala girince genelde iniyolar. Ben kızımı 39 da doğurdum 37 38. Haftalarda iyice inmişti aşağı. Buda nezaman iner bakalım bilmiyorum

Açlık kan şekerim 96 çıktı yüksek mi ki
Açlığın max 100 olması lazımmış.
Dünde tatlı yemiştim o etkiler mi acaba

Benim de öyle canım, her bebekte aşağı inip yukarıda boşluk olacak diye bir durum yokmuş bu arada. Dr'um bebeğin kafası aşağıda dediğinde bile benim kaburgaları tekmeliyordu

Suyu az mı içiyorsun ıdrarini sonuna kadar tutuyo musun
İdrarı tutamıyorum çok ama suyu biraz ihmal etmiş olabilirim şu sıralar
çatı ağrısı mı acaba inşallah kayda değer bi enfeksiyon değildir. Çatı ağrısıysa bu böyle gitçek ozaman doğurana kadar artık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…