Ay kızlar sizin bebiş aşağıda mı benimki arada dönünce aşağıyı tekmeliyor o kadar ağrı oluyor o zamanlar ama onun dışında alta baskısı yok tam tersi o kadar yukarda ki yemek yiyorum çok rahatsız oluyorum gidip çıkarmak istiyorum yediğimi de sırf bebek var diye duruyorum yemek de yiyince midem şişiyor galiba iyice o da ittiriyor çok rahatsız ediyor kaburgalarımın orda dolaşıyor sürekli nasıl ne zaman aşağı inecek bu
Tam olarak benim durumu anlatmışsın hele yemek yiyince mide de şişiyor sütyenin alt kısmı bile rahatsız ediyor ama çevrem miden boş bebek aşağı doğru iniyor diyor nasıl iniyor ağzımdan çıkacak nerdeyse
Evet yazın hergün yıkıyordum ben doktor hergün yıka rutin olsun tamam ama hergün köpükleme zaten kiri ne olacak onun dök suyu geç demişti. Vucudu yağ oranını dengeleyemiyor hergün sabunlarla yıkayınca ve kuruyor bu sefer. Haftada bir yeterli oluyor.
Elin arkaya nasıl uzanıyor ben orda sıkıntı yaşıyorum
Tam olarak benim durumu anlatmışsın hele yemek yiyince mide de şişiyor sütyenin alt kısmı bile rahatsız ediyor ama çevrem miden boş bebek aşağı doğru iniyor diyor nasıl iniyor ağzımdan çıkacak nerdeyse
Benimde hep yukarda bebiş akşamları yemek yiyince patlıcak gibi oluyorm bende
Aşağı inme durumu değişiyor canım kanala girince genelde iniyolar. Ben kızımı 39 da doğurdum 37 38. Haftalarda iyice inmişti aşağı. Buda nezaman iner bakalım bilmiyorum
Muayeneden sonra Dr kaldiriyor beni, dümdüz koltukta kalkarken bile eşim ayaktaysa hiç uğraşmadan ona söyleyip elinden destek alıyorum. Aynı şekilde yataktan kalkmak da zorluyor. Tuvaleti hiç düşünemedim