2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet canım artık bebek iyice büyüdü ağrı olması normal demişti doktor bana

Bende bilmiyorum bu koca gobusle rahat oluyo seni hayal ettimde güldüm Allah affetsin
Elin arkaya nasıl uzanıyor ben orda sıkıntı yaşıyorum
Tam olarak benim durumu anlatmışsın hele yemek yiyince mide de şişiyor sütyenin alt kısmı bile rahatsız ediyor ama çevrem miden boş bebek aşağı doğru iniyor diyor nasıl iniyor ağzımdan çıkacak nerdeyse

Aynen haftada 1 miydi 2 miydi sürekli sabun vs kullanmayın diyorlar vücuduna yararlı bakteriler var diye
Evet yazın hergün yıkıyordum ben doktor hergün yıka rutin olsun tamam ama hergün köpükleme zaten kiri ne olacak onun dök suyu geç demişti. Vucudu yağ oranını dengeleyemiyor hergün sabunlarla yıkayınca ve kuruyor bu sefer. Haftada bir yeterli oluyor.

Çok rahat uzaniyo

Desene daha çok var

ben 2 hafta önce kv de de girdim ama nasıl kalktım bilmiyorum, eşime seslenecektim nerdeyse gel beni kaldır diye. Rezillik
Muayeneden sonra Dr kaldiriyor beni, dümdüz koltukta kalkarken bile eşim ayaktaysa hiç uğraşmadan ona söyleyip elinden destek alıyorum. Aynı şekilde yataktan kalkmak da zorluyor. Tuvaleti hiç düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…