2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim uzanmadı düşecektim nerdeyse

Muayeneden sonra Dr kaldiriyor beni, dümdüz koltukta kalkarken bile eşim ayaktaysa hiç uğraşmadan ona söyleyip elinden destek alıyorum. Aynı şekilde yataktan kalkmak da zorluyor. Tuvaleti hiç düşünemedim
Aynen bende bu şekildeyim.
O an klozet olan banyo doluydu, bende sıkışmıştım bi cesaret girdim ama aman aman bu hafta sonu yine gidicez bakalım nasıl olacak wc işi. Malum bazen acayip sıkıştırıyor bebiş, tutamıcam diye korkuyorum

3 gün ölçücem bakalım inşaAllah diğer günler biraz düşük çıkar
Bebektte ya da sende sıkıntı yoksa bence çok dert etme, 3 gün ölçeceksen biraz tatlıya karbonhidrata meyveye ara ver bence.

96 çıktı açlığım yüksek mi sence? 2 saat geçince tokluğa bakıcam
sınıra yakın ama bu daha ilk ölçüm. Evde mi ölçüyorsun, Bende haftaya cumaya endokrine gidicem, gidene kadar evde kendim ölçsem mi diyorum. Birde sabah akşam mı nasıl yapıyorsun.
Doktorun 3 güne bakar diğer günler düşük çıkar inşallah.

Bebektte ya da sende sıkıntı yoksa bence çok dert etme, 3 gün ölçeceksen biraz tatlıya karbonhidrata meyveye ara ver bence.

Dikkat edicem canım, dün tatlı yemiştim belkide ondan yüksek çıktı.
Bi belirtim yok bebeğin kilosu suyuda normal.
Sadece sabahları ağzım çok kuruyor oda oruç tutuyorum belkide ondan.
Şeker yüklemesi yaptırmadım o yüzden istedi doktor.
Parmaktan evde ölçüyorum

Ayyy bizde yarın 32+0 oluyoruz çok merak ettim benmişler kaç kilo oldu acaba çıkınca haber et canım bize
Ay biz seninle aynıymışız bende yarın 32 oluyorum. Dün ünv hastanesi 1740 gram çıkardı yarın kendi doktoruma kontrolüm var bakalım o kaç çıkaracak
Günaydııın bugün görüş günüüü
32+0’dan selamlar @Chen31
güzel haberlerle gel
Benim uzanmadı düşecektim nerdeyse
benimde uzanmıyor valla

Canım oruç tuttugun için yükselmiş olabilir mi çünkü şeker aç kalıncada yükseliyor sadece şekerli şeyler yemeye baglı degil

Ay biz seninle aynıymışız bende yarın 32 oluyorum. Dün ünv hastanesi 1740 gram çıkardı yarın kendi doktoruma kontrolüm var bakalım o kaç çıkaracak

güzel haberlerle gel

benimde uzanmıyor valla
Ayy inşallahhh doktorumu dövmeden, sinir krizi geçirmeden, oğluşumun güzel de bi pozunu alıp çıkarım inşallah

Aay bazen benim kaçıyor ya zor yetisiyorum tuvalete sonra tutamıyorum tabi az bı kaçmış oluyor şu yaştan sonra altıma da yapar oldum

Muayeneden sonra Dr kaldiriyor beni, dümdüz koltukta kalkarken bile eşim ayaktaysa hiç uğraşmadan ona söyleyip elinden destek alıyorum. Aynı şekilde yataktan kalkmak da zorluyor. Tuvaleti hiç düşünemedim
Doktor daha karnım yokken de elini uzatıyordu kalkmam için çok şaşırıyordum sen hiç Squat pozisyonunu denedin mi canim o da mı olmuyor?

Geçen merdiveni en sonunda 3lu çıkmayı denedim o da oluyo eşim kızdı çocuğa zarar vereceksin diye

Squat pozisyonuna gelebiliyorum canım ama bir pozisyondan diğerine geçiş bende denge problemi yaratıyor yatarken kalkmak otururken kalkmak falan 3lu çıksam gobusum ezilir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…