Elin arkaya nasıl uzanıyor ben orda sıkıntı yaşıyorum
Tam olarak benim durumu anlatmışsın hele yemek yiyince mide de şişiyor sütyenin alt kısmı bile rahatsız ediyor ama çevrem miden boş bebek aşağı doğru iniyor diyor nasıl iniyor ağzımdan çıkacak nerdeyse
Muayeneden sonra Dr kaldiriyor beni, dümdüz koltukta kalkarken bile eşim ayaktaysa hiç uğraşmadan ona söyleyip elinden destek alıyorum. Aynı şekilde yataktan kalkmak da zorluyor. Tuvaleti hiç düşünemedim
Aynen bende bu şekildeyim.
O an klozet olan banyo doluydu, bende sıkışmıştım bi cesaret girdim ama aman aman bu hafta sonu yine gidicez bakalım nasıl olacak wc işi. Malum bazen acayip sıkıştırıyor bebiş, tutamıcam diye korkuyorum
sınıra yakın ama bu daha ilk ölçüm. Evde mi ölçüyorsun, Bende haftaya cumaya endokrine gidicem, gidene kadar evde kendim ölçsem mi diyorum. Birde sabah akşam mı nasıl yapıyorsun.
Doktorun 3 güne bakar diğer günler düşük çıkar inşallah.
sınıra yakın ama bu daha ilk ölçüm. Evde mi ölçüyorsun, Bende haftaya cumaya endokrine gidicem, gidene kadar evde kendim ölçsem mi diyorum. Birde sabah akşam mı nasıl yapıyorsun.
Doktorun 3 güne bakar diğer günler düşük çıkar inşallah.
Dikkat edicem canım, dün tatlı yemiştim belkide ondan yüksek çıktı.
Bi belirtim yok bebeğin kilosu suyuda normal.
Sadece sabahları ağzım çok kuruyor oda oruç tutuyorum belkide ondan.
Şeker yüklemesi yaptırmadım o yüzden istedi doktor.
Parmaktan evde ölçüyorum
Dikkat edicem canım, dün tatlı yemiştim belkide ondan yüksek çıktı.
Bi belirtim yok bebeğin kilosu suyuda normal.
Sadece sabahları ağzım çok kuruyor oda oruç tutuyorum belkide ondan.
Şeker yüklemesi yaptırmadım o yüzden istedi doktor.
Parmaktan evde ölçüyorum
Aynen bende bu şekildeyim.
O an klozet olan banyo doluydu, bende sıkışmıştım bi cesaret girdim ama aman aman bu hafta sonu yine gidicez bakalım nasıl olacak wc işi. Malum bazen acayip sıkıştırıyor bebiş, tutamıcam diye korkuyorum
Muayeneden sonra Dr kaldiriyor beni, dümdüz koltukta kalkarken bile eşim ayaktaysa hiç uğraşmadan ona söyleyip elinden destek alıyorum. Aynı şekilde yataktan kalkmak da zorluyor. Tuvaleti hiç düşünemedim