2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Senin 29. Hafta da kaç kiloydu bebiş canım
28+6 da kendi doktorumda 1420 gramdı canım. Ünv hastanesi hep küçük ölçüyor oyüzden 1740 grama takılmıyorum yarın esas kiloyu öğrencem inşallah ben kendi doktorumun ölçümüne güveniyorum ama 2 kiloyu görmemiştir yine de bence

Aynen canım bende öyle düşünüyorum 2 yi geçmemişlerdir 1800 1900 diye düşünüyorum

Ayy inşallahhh doktorumu dövmeden, sinir krizi geçirmeden, oğluşumun güzel de bi pozunu alıp çıkarım inşallah
Doktorun 2 haftada bire düşürürse bizim 34 hafta civarı bayram haftasına denk geliyor onu sor randevuyu asistanı ayarlasın hatta. Arefe günü veya pazartesi randevular full olabilir canım M melikebyhn12 seninde öyle canım

Benim ki de aynı detaylara çok takılıyor düzensiz olunca kızar birde bu halimle söylenir bana, ben artık alıştım dediğin gibi derin nefes alıp yan odaya geçiyorum

Bana yine düşürmez gibi geliyo ama aklımda bulunsun canım teşekkürler

Anladim canım bakalım sana ne zaman bu hareketleri verecek doktor çok merak ediyorum
Aay ben de çok merak ediyorum 1 hafta kaldı randevuya unutmazsam pozisyonunu sorcam haftada 3 ilişki nasıl olcak bilmiyorum çünkü zorlanmaya başladık göbeğimden bişey yapilmiyo libidom düştü resmen usengeclik geldi hareket edemediğim için perine masajı desen nasıl olcak o da ayrı dert yürüyüş falan bir nevi yapcaz artık hurma fslan da yenir de

Ayyy dimi yiyecek içecek olsun hallederiz de o 45 dk sabah akşam yürüyüş nedir ya ahahahha bugun zaten burası çok rüzgarlı yürümedim dediğin şekilde benimde libidom düştü ama vücudum güzel geliyo perine masajı dün korktum hareket yaptım bugün perineyi yapmam gerekiyor ama ben o bölgeme nasıl içim kalkmadan yapicam hiçbir fikrim yok
Bende pozisyonunu merak ediyorum seninkinin degistirdi mi napti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…