28+6 da kendi doktorumda 1420 gramdı canım. Ünv hastanesi hep küçük ölçüyor oyüzden 1740 grama takılmıyorum yarın esas kiloyu öğrencem inşallah ben kendi doktorumun ölçümüne güveniyorum ama 2 kiloyu görmemiştir yine de bence
28+6 da kendi doktorumda 1420 gramdı canım. Ünv hastanesi hep küçük ölçüyor oyüzden 1740 grama takılmıyorum yarın esas kiloyu öğrencem inşallah ben kendi doktorumun ölçümüne güveniyorum ama 2 kiloyu görmemiştir yine de bence
Doktorun 2 haftada bire düşürürse bizim 34 hafta civarı bayram haftasına denk geliyor onu sor randevuyu asistanı ayarlasın hatta. Arefe günü veya pazartesi randevular full olabilir canım Mmelikebyhn12
seninde öyle canım
mevzu buzdolabı poşetiydi ben var diyorum o yok diyor oraları boşalttı her yer dağıldı tekrar düzeltiyor ama ne çok gereksiz şey olduğundan bahsediyor derken kendimi kaybettim bende bilmiyorum nasıl oldu o el nasıl kalktı indi ben ondan daha şok bir de dudaklarını büzdü bana niye kötü davranıyorsun vuruyorsun diye iyice bi kötü oldum. Siz siz olun derin derin nefesler alarak ortamı terk edin pişmanlığı kötü
Benim ki de aynı detaylara çok takılıyor düzensiz olunca kızar birde bu halimle söylenir bana, ben artık alıştım dediğin gibi derin nefes alıp yan odaya geçiyorum
Doktorun 2 haftada bire düşürürse bizim 34 hafta civarı bayram haftasına denk geliyor onu sor randevuyu asistanı ayarlasın hatta. Arefe günü veya pazartesi randevular full olabilir canım Mmelikebyhn12
seninde öyle canım
Aay ben de çok merak ediyorum 1 hafta kaldı randevuya unutmazsam pozisyonunu sorcam haftada 3 ilişki nasıl olcak bilmiyorum çünkü zorlanmaya başladık göbeğimden bişey yapilmiyo libidom düştü resmen usengeclik geldi hareket edemediğim için perine masajı desen nasıl olcak o da ayrı dert yürüyüş falan bir nevi yapcaz artık hurma fslan da yenir de
Aay ben de çok merak ediyorum 1 hafta kaldı randevuya unutmazsam pozisyonunu sorcam haftada 3 ilişki nasıl olcak bilmiyorum çünkü zorlanmaya başladık göbeğimden bişey yapilmiyo libidom düştü resmen usengeclik geldi hareket edemediğim için perine masajı desen nasıl olcak o da ayrı dert yürüyüş falan bir nevi yapcaz artık hurma fslan da yenir de
Ayyy dimi yiyecek içecek olsun hallederiz de o 45 dk sabah akşam yürüyüş nedir ya ahahahha bugun zaten burası çok rüzgarlı yürümedim dediğin şekilde benimde libidom düştü ama vücudum güzel geliyo perine masajı dün korktum hareket yaptım bugün perineyi yapmam gerekiyor ama ben o bölgeme nasıl içim kalkmadan yapicam hiçbir fikrim yok
Bende pozisyonunu merak ediyorum seninkinin degistirdi mi napti