2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende hastanede çalışıyorum ve dediklerinizi bire bir yaşıyorum sonra cok uzuluyorm sonucta onlarlik bir durum degil özellikle sabah uyanirken eziyet gece boyu zaten uyuyamıyorum ustune bide sabah 7 de kalk git gerçekten simdi neden 32 de izin başlangıcı veriliyor anliyorum ama bayram tatili var zaten tatilken bosa goturmek istemedim raporu ondan sonra ayrilirim gibi yaklasik 35 haftanin basinda oluyorm bayram bitiminde

Aay evet epeyi rüzgarlı aay evet gobus falan çok tatlı ama hareket edemeyince istediğim gibi ilerlememis oluyor süreçler aay perine masajı bana da çok zor geliyor ya bakalım bana verecek mi sorcam bakalım napmis minnoşum

Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum başım ağrıyor gibi göğüs kafesimde sıkışma var gibi tansiyonumu ölçtüm 10.5 4.5 çıktı düşük müdür tam anlayamıyorum

Seninle benim yakınmış 28.05 benim de beklenen aynen tatilde zaten izin boşa gitmesin gerçekten çok yorucu ben de uyuyamıyorum geceleri napıcaz bilmiyorum

Ayy evet canım iyi hatırlattın acaba 2 haftaya düşürürmü yoksa bayramdan sonra mı çağırır birde 32 de nst ye bağlar mı acaba

Günaydııın bugün görüş günüüü
32+0’dan selamlar I ImaginaryLife
32 yi gördük çok şükür doğum iznine ayrılış raporumu aldım sabah artık evde dinlenme modunda olucam, kafam rahat olacak

Doktorum sadece rapor verdi muayene etmedi 10 gün önce etmiştik zaten diye bebeğimi göremedim o yüzden. 34 te gidicem tekrar muayeneye daha çok var sen gör bakalım bebişini neler diyecek doktor

Ben de bugünden itibaren evdeyim artık o kadar mutluyum ki keşki bebişi de göstereymiş vicdonsiz toktor o kadar gitmişsin neyse bakalım 34 e az kaldı

Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum başım ağrıyor gibi göğüs kafesimde sıkışma var gibi tansiyonumu ölçtüm 10.5 4.5 çıktı düşük müdür tam anlayamıyorum
Küçük çok düşük canım tuzlu birşeyler iç hemen

Ayy evet canım iyi hatırlattın acaba 2 haftaya düşürürmü yoksa bayramdan sonra mı çağırır birde 32 de nst ye bağlar mı acaba
Beni yarın ilk nts bağlayacaklar hastanede uzun vakit geçireceksin artık ona göre gel dedi. Belki senden de isterler kontrole gidince. Artık iki haftada bire düşürür gibi geliyor yada bayramı geçir öyle mi gel der bilmiyorum öyle olursa 35 oluyor oda geç

Kızlar ben lohusa tacı ve kapı süsü almadım siz nereden aldınız bunları çarşıya gitmeye üşeniyorum bunlar için
Ben takar miyim emin olamadım o yüzden aldım yine de yazın elbiselerle falan da takarım en kötü dedim. O yüzden lohusa taciyim diye bagirmiyor aldıklarım

Kızlar ben suwenden şöyle bir takım aldım ama üstüne sabahlık almak istiyorum tek bulamadım bildiğiniz sabahlık satan sayfa varsa link atabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_3889.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 55
Açlık kan şekerim 96 çıktı yüksek mi ki
Açlığın max 100 olması lazımmış.
Dünde tatlı yemiştim o etkiler mi acaba
Benim de 90 çıkmıştı şimdi 80 e düştü. Tatlı vs kaçırınca arkasından hemen 2 kaşık tarçınlı yoğurt tüket dengeliyor canım. Ben yürüyüşle ve yoğurtla baya düşürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…