Ben takar miyim emin olamadım o yüzden aldım yine de yazın elbiselerle falan da takarım en kötü dedim. O yüzden lohusa taciyim diye bagirmiyor aldıklarım
Ben takar miyim emin olamadım o yüzden aldım yine de yazın elbiselerle falan da takarım en kötü dedim. O yüzden lohusa taciyim diye bagirmiyor aldıklarım
Kızlar ben suwenden şöyle bir takım aldım ama üstüne sabahlık almak istiyorum tek bulamadım bildiğiniz sabahlık satan sayfa varsa link atabilir misiniz
32 yi gördük çok şükür doğum iznine ayrılış raporumu aldım sabah artık evde dinlenme modunda olucam, kafam rahat olacak
Doktorum sadece rapor verdi muayene etmedi 10 gün önce etmiştik zaten diye bebeğimi göremedim o yüzden. 34 te gidicem tekrar muayeneye daha çok var sen gör bakalım bebişini neler diyecek doktor
Benim de 90 çıkmıştı şimdi 80 e düştü. Tatlı vs kaçırınca arkasından hemen 2 kaşık tarçınlı yoğurt tüket dengeliyor canım. Ben yürüyüşle ve yoğurtla baya düşürdüm
Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum başım ağrıyor gibi göğüs kafesimde sıkışma var gibi tansiyonumu ölçtüm 10.5 4.5 çıktı düşük müdür tam anlayamıyorum
Kızlar ben suwenden şöyle bir takım aldım ama üstüne sabahlık almak istiyorum tek bulamadım bildiğiniz sabahlık satan sayfa varsa link atabilir misiniz
Ben de bunlardan aldım yazın falan elbiseyle vs takarım dedim tatilde vs akşam dışarı çıkarken takılır gibi geldi. Siyah kahve olanlar da günlük kullanılır gibi
Beni yarın ilk nts bağlayacaklar hastanede uzun vakit geçireceksin artık ona göre gel dedi. Belki senden de isterler kontrole gidince. Artık iki haftada bire düşürür gibi geliyor yada bayramı geçir öyle mi gel der bilmiyorum öyle olursa 35 oluyor oda geç
Bana 2 haftada bire dusurelim dedi 30 da gittigin zaman zaten mecbur 32 de gitcem rapor icin ama sanki biraz suphelendi gibi hissettim nst bakti asagi indi karnim dedim zaten kafasi asagidaydi bebiste ilerde gidiyor bu 32 de bi daha nst alir bayrama kadar uzatcam zaten raporu ondan bayram sonunda gitmeyi dusunyorm 34 bitimine denk gelyor bence bir kac günden bi sey olmaz bir sorunumuz yoksa tabi
Bana 2 haftada bire dusurelim dedi 30 da gittigin zaman zaten mecbur 32 de gitcem rapor icin ama sanki biraz suphelendi gibi hissettim nst bakti asagi indi karnim dedim zaten kafasi asagidaydi bebiste ilerde gidiyor bu 32 de bi daha nst alir bayrama kadar uzatcam zaten raporu ondan bayram sonunda gitmeyi dusunyorm 34 bitimine denk gelyor bence bir kac günden bi sey olmaz bir sorunumuz yoksa tabi
Kızlar Brezilya fönü yaptırmak istiyorum saçıma bakmaya vaktim yok doğumdan sonra da bi süre olmucak ama acaba sıkıntı olur mu dersiniz doktorada yarın sorcam ama sizin fikriniz nedir ?
Kızlar Brezilya fönü yaptırmak istiyorum saçıma bakmaya vaktim yok doğumdan sonra da bi süre olmucak ama acaba sıkıntı olur mu dersiniz doktorada yarın sorcam ama sizin fikriniz nedir ?
Canım bende saçlarım yüzünden çok müzdaribim inanılmaz bakımsızlar psikolojimi çok bozuyor, rahat rahat birşey yapamıyorum. Brezilya fönü saça çok zarar veriyor ama ya çok iyi düşün, hiç yaptırdın mı daha önce? Bence kuaförüne söyle dışarda açık alanda yaptırabilirsen yaptır yapmazsa da havalanan yerde kapıya yakın yerde bence yaptırabilirsin doktoruna da sor istersen bende koyu renge boyamayı düşünüyorum, en azından sağlıklı durur. Senin saçların zaten koyuydu değil mi