2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
bende almadım ya taç terlik kızıma taç , böyle bağıra bağıra lohusayım demesin böyle tatlı hoş bişey olsun diye ama bulamadım

Evet canım baktım da yorumlarda fırça izi çok diyen var maalesef
çok şık zarifler , eğer takmazsan yazın elbiselerin üstüne çok güzel olur bence de sayfada güzel şeyler varmış

Kızlar ben suwenden şöyle bir takım aldım ama üstüne sabahlık almak istiyorum tek bulamadım bildiğiniz sabahlık satan sayfa varsa link atabilir misiniz
Bu biraz iç belli ediyor ama zaten bunun üstüne giyeceğin için bir bak istersen canım

Hadi gözün aydın bol bol dinlen artık hocam nooolur bakalım deseydin nolcaktı sanki iki dk ultrasona da soksaymış. Neyse 2 haftan kaldı çok değil

İnşaAllah canım 3 gün bakcm tokluk 103 iyi çıktı. Dikkat ederim artık 3 gün

Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum başım ağrıyor gibi göğüs kafesimde sıkışma var gibi tansiyonumu ölçtüm 10.5 4.5 çıktı düşük müdür tam anlayamıyorum
Küçük tansiyonun çok düşmüş canım

Kızlar ben suwenden şöyle bir takım aldım ama üstüne sabahlık almak istiyorum tek bulamadım bildiğiniz sabahlık satan sayfa varsa link atabilir misiniz
Bu takımın ayrı satılan sabahlığı da var canım stok takip edersen yakalarsın belki ya da mağazalarda vardır

bende almadım ya taç terlik kızıma taç , böyle bağıra bağıra lohusayım demesin böyle tatlı hoş bişey olsun diye ama bulamadım
Ben de bunlardan aldım yazın falan elbiseyle vs takarım dedim tatilde vs akşam dışarı çıkarken takılır gibi geldi. Siyah kahve olanlar da günlük kullanılır gibi

Bana 2 haftada bire dusurelim dedi 30 da gittigin zaman zaten mecbur 32 de gitcem rapor icin ama sanki biraz suphelendi gibi hissettim nst bakti asagi indi karnim dedim zaten kafasi asagidaydi bebiste ilerde gidiyor bu 32 de bi daha nst alir bayrama kadar uzatcam zaten raporu ondan bayram sonunda gitmeyi dusunyorm 34 bitimine denk gelyor bence bir kac günden bi sey olmaz bir sorunumuz yoksa tabi

Nts de sancı mı gördü niye şüphelendiğini hissettin canım

Kızlar Brezilya fönü yaptırmak istiyorum saçıma bakmaya vaktim yok doğumdan sonra da bi süre olmucak ama acaba sıkıntı olur mu dersiniz doktorada yarın sorcam ama sizin fikriniz nedir ?

Kızlar Brezilya fönü yaptırmak istiyorum saçıma bakmaya vaktim yok doğumdan sonra da bi süre olmucak ama acaba sıkıntı olur mu dersiniz doktorada yarın sorcam ama sizin fikriniz nedir ?
Hamile değilken bile o kimyasalın kokusu çok ağır canım, ben de hamileliğin geçmesini bekliyorum. Saçların seni aşırı mutsuz etmiyorsa bekle bence

Sonrada emzirme dönemi olacak epey beklememiz gerekecek
Canım bende saçlarım yüzünden çok müzdaribim inanılmaz bakımsızlar psikolojimi çok bozuyor, rahat rahat birşey yapamıyorum. Brezilya fönü saça çok zarar veriyor ama ya çok iyi düşün, hiç yaptırdın mı daha önce? Bence kuaförüne söyle dışarda açık alanda yaptırabilirsen yaptır yapmazsa da havalanan yerde kapıya yakın yerde bence yaptırabilirsin doktoruna da sor istersen bende koyu renge boyamayı düşünüyorum, en azından sağlıklı durur. Senin saçların zaten koyuydu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…