2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hadi gözün aydın bol bol dinlen artık hocam nooolur bakalım deseydin nolcaktı sanki iki dk ultrasona da soksaymış. Neyse 2 haftan kaldı çok değil
Ay evet ya baksa ölmezdi aslında ama o öyle diyince artık bir şey diyemedim ee sen gittin mi?
Kızlar Brezilya fönü yaptırmak istiyorum saçıma bakmaya vaktim yok doğumdan sonra da bi süre olmucak ama acaba sıkıntı olur mu dersiniz doktorada yarın sorcam ama sizin fikriniz nedir ?
Canım o normalde bile zararlı bir işlem bence yaptırma. Kokusu çok fena zaten, ee saç dibinle de temas edecek bana riskli geldi. Benim kardeşim çok yaptırıyor 10 senedir falan senede 2-3 kez, oradan biliyorum. Geçenlerde okumuştum yumurtalık kanseri mi neye sebep oluyor yazıyordu Allah korusun.

Havalar nasıl orda canım ben de bugün yürüyeyim dedim de kar yağıyordu vazgeçtim, avm de mi yürüsem diye düşündüm sonra üşendim
Avmde yürüsen zevkli olabilirdi avm bana arabayla 15 20 dk uzaklikta hava soğuk dağlara kar yağmış birde ruzgarliydi ama çıktım eşimle yoksa böyle böyle kalacak diye

İnşaAllah canım 3 gün bakcm tokluk 103 iyi çıktı. Dikkat ederim artık 3 gün
Cnm ben baktiriyorum . Sen 3 gün bakacakn ya her zaman yediğin şeyleri ye. Sonra değerler oynuyor doktor düzgün teşhis koyamiyor .tatli yediğin için yüksek cikmiş olabilir . En fazla aclik 95 cikmasi gerek. Toklukta gebelikte bir saat sonra genellikle Baliliyle oda 140 üstü cikmamasi laizm . Sen üç gün boyunca normal beslendiğin gibi beslen . Değerlerin yüksek cikarsa doktor diyet yaptirir. Yüksek cikacağini sanmiyorum . Ama şöyle bişey var benim bebeğin kilosu suyum açlik tokluklarim son 3 ayim normal . Bugün son 3 ayliğa baktk değerlerde biraz yükselme var. Gerçekteyse ben bu iki haftadir tatliya saldirdim. Değerlerim 147 filan cikiyordu . Zaten bu değerlerde iğne başlatmazlar ama bebişine sana yazik . Doktor bugün bana kizdi değerlerim iyi olmadan rağmen .az kaldi dayanacaz

Gittim şimdi çıktıım yazıyorum hemen

Kız benim koca resmen öküz geçen artık kimseyi davet etmeyelim yemeğe dedik karar aldık buraya da yazdım hatta kızlar , o da tamam dedi. Dün diyor şunları çağıralım yok dedim. Şimdi arıyor iftara 3 arkadaşı varmış ve ben sadece tavuklu pirinç pilavı salata yapacağım . Biraz fazla yap nolacak diyor. Kız hani karar almıştık iki gündür bu milleti çağırma derdinde karar almasak neyse eve gelsin de güzelce haşlayayım. Elli kere tembihliyorum yine anlamıyor ya bu erkeklere sürekli komut vermek mi lazım

Kızlar ben lohusa tacı ve kapı süsü almadım siz nereden aldınız bunları çarşıya gitmeye üşeniyorum bunlar için
Ben çarşıdan yaptırdım canım yastık kapı süsü bebek tacı anne tacı 700 tuttu

Eklentiler

• Screenshot_20240322_172759_com.whatsapp_edit_789618516738364.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 63
Biz geldiik teyzeleriii. 2080 gr olmuşuz boyumuz 42-43 cm. Bazı ölçümleri 1 hafta önde gidiyor önemli değil dedi. Kilosu haftasına göre gayet iyi tombik diyemem şu an dedi. 4 kiloyu geçmesini istemiyorum normal doğumda bebekte sakatlanmalar oluyo çünkü dedi. Haftaya yine gelin artık sıklaştırıyoruz dedi BEN ŞOKK bence iki haftada bir çağırma olayı bu oluyor ama kontrol süresi 10 gün olduğu için ona dahil olsun diye haftaya çağırdı

Kızlar merhaba, bende ilaçla bile artan idrar yolu enfeksiyonu vardı ve 15 gün önce gittiğimde değerler baya yüksekti. Bakteri 120, lökosit 27 gibi gene antibiyotik vermişti ama kullanmadım o dut çayını yaptım 1 hafta sabahları kahvaltıda içtim. Bide iç çamaşırıma nioli yağı damlatıp lavaboya girdikten sonra elma sirkeli su ile sildim. Bugün tahlil verdim bakteri değerim 4 lökosit ve diğer şeyler 0 olmuş şok oldum. Şimdiye kadar 4 farklı antibiyotik içmiştim hiç biri düşürmemişti değerlerimi böyle aklınızda bulunsun ama şeker problemi olanlar dikkat etsin genede açlık şekerimi bi tık artırmış gerçi son hafta bende tatlıyı kaçırdım oda ayrı ondanda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…