2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bütün yemegi işi bulaşığı her şeyi kitleyeceksin canim bakalım böyle sık sık çağırabiliyor mu

Dut çayını nasıl yaptın canım tarif verebilir misin? Benim de hep idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor. Burada kızlar cranberry iyi geliyor demişti ama bende işe yaramadı bir de dut deneyeyim.

Tabi canım sende hareket etmişsin
Evet canım tempolu yürüdüm bi marketten ekmek aldım orda saymamis bi orda durdum ders anlatırken tempo olmuyo ama sonuçta hareket oluyo hiç yoktan iyidir

Maşallah minnoşa 2 kiloları gördük artık çok şükür aa benden önce gideceksin o zaman yine beni 34 te çağırdı doktor nstye gireriz artık heralde gidince

Maşallah minnoşa canım saglıklı olsunda kilo önemli degil 3 kilo dogarlar zaten oda ideal bebek için tam 32 haftalıkmısın. Bende 34. Haftada gidecem oan göre kişo hesaplıyorum 2500 görürüm belki

Cebi düşünen doktoru severim birde bu kadar sık olması çok güzel aaaaa mayıs anneleri hep tombik bebis bekliyo seninki niye fit kalmış

Maşallah minnoşa 2 kiloları gördük artık çok şükür aa benden önce gideceksin o zaman yine beni 34 te çağırdı doktor nstye gireriz artık heralde gidince
Çok şükürr ayy hahahah cidden ha yine senden önce gidicem 36’dan önce bi sıkıntı yoksa nstye gerek görmüyorum dedi

Maşallah minnoşa canım saglıklı olsunda kilo önemli degil 3 kilo dogarlar zaten oda ideal bebek için tam 32 haftalıkmısın. Bende 34. Haftada gidecem oan göre kişo hesaplıyorum 2500 görürüm belki
Ben de normal doğumu zorlamayacak kadar alsın yeter diyorum kuzum. Tam 32+0 bugün. 29+3’te 1560 gramdı bugüne kadar 520 gr almış öyle hesaplarsın sen de ben haftada 200 gr almıştır diye hesapladım tuttu gibi bişi oldu

Kizlar ben de dun 30+1 iken kontrole gittim ama daha once bebek kaybim oldugu icin doktorum bundan sonra daha sık takip eder diye dusunurken doktorum bayramdan sonra gorusuruz dedi bayramdan sonra hafta sonu da gecse 34 haftalik olacagim cok mu gec olur diye de korkuyorum

Tabi canım sende hareket etmişsin
Evet canım tempolu yürüdüm bi marketten ekmek aldım orda saymamis bi orda durdum ders anlatırken tempo olmuyo ama sonuçta hareket oluyo hiç yoktan iyidir
Sınıftan sınıfa geçiyorum büyük bir binamız var, oradan odama geçiyorum derken bir de şansıma 1 aydır asansör bozuktu hep merdiven kullandım. Sırtımda da 5 kilo bilgisayar çantası ile yürüdüm durdum ama valla zor dayandım 32 ye kadar. Artık evde yatarım diyodum ama yatmayayım bari burada kar yağıyor gerçi iki gündür hiç dışarı çıkma havası değil bi havalar ısınsın da yürüyüşlere başlarız artık topic olarak

Aaa çok iyi cankm gizli gizli spor yapmış haberimiz yok maşallah o da yeter canım zaten yapman gerekeni yapıyormuşsun

Evet bayramdan sonra yürüyüşler başlar

İnşaAllah canım doğru diyosun herzaman yediğim gibi yemezsem doğrı tehşis olmaz. Tokluk 103 iyi ama açlık yüksek biraz. Bakalım yarın kaç çıkacak. Doktora pazartesi gidicem

Ne yedin ne içtin acil tarif
Her gün bir muz mutlaka yiyorum kahvaltıda kaşar yumurta yemeye dikkat ediyorum onun dışında da dikkat ettiğim hiçbi şey yok fast food da yiyorum o gün canım ne çekerse valla 4 haftada 2 kilo almışım ama doktor onu da beğendi bak ben kilodan dert yanıyodum ama haftada yarım kilo normal demek ki artık

Kuaförün dışarıda yapabileceği alan yok aslında havasız ortam olacak öyle düşünürsek ama cidden benimde saçlarım psikolojimi bozuyor tiftik tiftik duruyor şöyle yıka çık yapamıyorum. Daha önce keratin bakım filan yaptırmıştım. Saçı kumrala çevirirken hamile olduğumu öğrendim aktı bi kaç kez yaptırmam gerekiyordu yaptıramadım 4.ayda en son gidip bitkisel boya aldım evde boyadım geçtim koyu duruyor şimdi oda aktı tabi de çok kötü değil yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…