2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doktorun bugün minnoş günündeymiş

Şu saçlara düzgün çözüm ne bulcaz ya morelim bozuldu iyice
Evet ne yazık ki benim yapmak istediğim o kadar şey var ki hep hamilelikten erteliyorum
Aynen doğumdan sonra da en iyi şartlarda 1bucuk 2 sene daha yokuz desek öf öf

Aaaa doktoru dövmeden geldiğine mi sevinsem bebişin kilosuna mı sevinsem kontrol 10 günde bire düşmüş ona mı sevinsem herşey yolunda hangisine sevineceğimi şaşırdım

Maşallah minnosa bana 2 hafta demişti 10 gün kontrol süresini kaçırmış oluyorum

Mesela bişey yapmasan yapamadım dışarıdan söyleyelim desen ne olur

Kocanızı siz mi öldürdünüz
Evet
Pişman mısınız
Hayır

Mesela bişey yapmasan yapamadım dışarıdan söyleyelim desen ne olur
Kız insanlar dışardan yavru kedi görünce sahiplenir eve getirir ya , benimki de dışarda gördüğünü eve getirme peşinde ya artık elli kere de yok desem anlamıyor benimki yarın yine arar başkasını bulur

Kocanızı siz mi öldürdünüz
Evet
Pişman mısınız
Hayır
Hahahahah yakında ben de sunn1 gibi kafasına vurcam
Evde balkonda keratin yapsana canım çok güzel oluyor diyorlar ben hiç yapmadım da eşin veya bir arkadaşın yardım eder trendyolda biraz pahalılar ama yorumları da çok güzel

Eşim beceremez uğraşmazda zaten kuaför eve gelsin der bi bakayım arkadaşa yaptırırım olmazsa

Demek ki ben onları her gün yiyiyorum bebek tombik oluyo benim ya çok iyi canım maşallah

Aay evet benim de çizgi şeklinde gobus yukarida göğüsler büyük kendimi oburix gibi hissediyorum
Hahha daha 2 saat once kendimi oburix e benzettim.salvar giydim evde. Aynada bi baktim oburiks im hahahaha

Eklentiler

• IMG_20240322_194821.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar Brezilya fönü yaptırmak istiyorum saçıma bakmaya vaktim yok doğumdan sonra da bi süre olmucak ama acaba sıkıntı olur mu dersiniz doktorada yarın sorcam ama sizin fikriniz nedir ?
Çok fazla kimyasal sürülüyordu sanki onda. Yine danış canım doktora. Benim de beyazlarım çıktı dipler çok kötü oldu kına ile çayı karıştırınca güzel ton oluyordu onu yapmayı düşünüyorum

Hahahaah ayy iyi sabrediyosun valla helal olsun
Artık eşimi küçük çocuk gibi elli kere uyarmam gerektiğini anladım dört yıllık sevgililik bir yıllık evlilik sonrasında bir şeyi elli defa yapma dersem yapmaz. Ertesi gün tekrar güncelleme geldiği için tekrar elli kere daha anlatmam gerekiyor artık öyle kabulleniyorum

Evet en iyisi dediğinde bile kimyasal var illaki napsak bilemedim ya evde yapcam galiba keratin bakım bende
Güzel bir keratin bulursan buraya da at canım linkini bende bakayım
ay aynısını bende sana soracaktım benim arkadaş yapıyor sürekli evde şimdi ona sorcam hangi markayı kullanıyormuş yazarım sana da yorumları filan inceleriz
bunların işten filan kafaları mı yoğun acaba ya benimki de elli kere randevu saati sorar hep öyle ama saat kaçtaydı randevu bıkmadan usanmadan cevap veriyorum her seferinde yeniden soruyor günde en az 2 kez randevu gününe kadar hep böyle hele randevu yarın ya bugün her aradığında sordu bayılcam artık saçımı başımı yolcam bidaha sorarsa patlamayı planlıyorum

Kocamla ben yalnız kalmayı çok sevdiğimiz için çok şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…