- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Doktorun bugün minnoş günündeymişHer gün bir muz mutlaka yiyorum kahvaltıda kaşar yumurta yemeye dikkat ediyorum onun dışında da dikkat ettiğim hiçbi şey yok fast food da yiyorum o gün canım ne çekerse valla4 haftada 2 kilo almışım ama doktor onu da beğendi bak ben kilodan dert yanıyodum ama haftada yarım kilo normal demek ki artık
Şu saçlara düzgün çözüm ne bulcaz ya morelim bozuldu iyiceAy evet ya baksa ölmezdi aslında ama o öyle diyince artık bir şey diyemedimee sen gittin mi?
Canım o normalde bile zararlı bir işlem bence yaptırma. Kokusu çok fena zaten, ee saç dibinle de temas edecek bana riskli geldi. Benim kardeşim çok yaptırıyor 10 senedir falan senede 2-3 kez, oradan biliyorum. Geçenlerde okumuştum yumurtalık kanseri mi neye sebep oluyor yazıyordu Allah korusun.
Aynen doğumdan sonra da en iyi şartlarda 1bucuk 2 sene daha yokuz desek öf öfEvet ne yazık kibenim yapmak istediğim o kadar şey var ki hep hamilelikten erteliyorum
Esas bundan sonrası önemli ama zorunluluktan değil kendi irademle yapabilecek miyim bakalımAaa çok iyi cankm gizli gizli spor yapmış haberimiz yokmaşallah o da yeter canım zaten yapman gerekeni yapıyormuşsun
Aaaa doktoru dövmeden geldiğine mi sevinsem bebişin kilosuna mı sevinsem kontrol 10 günde bire düşmüş ona mı sevinsem herşey yolunda hangisine sevineceğimi şaşırdımBiz geldiik teyzeleriii. 2080 gr olmuşuz boyumuz 42-43 cm. Bazı ölçümleri 1 hafta önde gidiyor önemli değil dedi. Kilosu haftasına göre gayet iyi tombik diyemem şu an dedi. 4 kiloyu geçmesini istemiyorum normal doğumda bebekte sakatlanmalar oluyo çünkü dedi. Haftaya yine gelin artık sıklaştırıyoruz dedi BEN ŞOKKbence iki haftada bir çağırma olayı bu oluyor ama kontrol süresi 10 gün olduğu için ona dahil olsun diye haftaya çağırdı
Maşallah minnosaBiz geldiik teyzeleriii. 2080 gr olmuşuz boyumuz 42-43 cm. Bazı ölçümleri 1 hafta önde gidiyor önemli değil dedi. Kilosu haftasına göre gayet iyi tombik diyemem şu an dedi. 4 kiloyu geçmesini istemiyorum normal doğumda bebekte sakatlanmalar oluyo çünkü dedi. Haftaya yine gelin artık sıklaştırıyoruz dedi BEN ŞOKKbence iki haftada bir çağırma olayı bu oluyor ama kontrol süresi 10 gün olduğu için ona dahil olsun diye haftaya çağırdı
Mesela bişey yapmasan yapamadım dışarıdan söyleyelim desen ne olurKız benim koca resmen öküzgeçen artık kimseyi davet etmeyelim yemeğe dedik karar aldık buraya da yazdım hatta kızlar , o da tamam dedi. Dün diyor şunları çağıralım yok dedim. Şimdi arıyor iftara 3 arkadaşı varmış ve ben sadece tavuklu pirinç pilavı salata yapacağım . Biraz fazla yap nolacak diyor. Kız hani karar almıştık iki gündür bu milleti çağırma derdinde karar almasak neyse eve gelsin de güzelce haşlayayım. Elli kere tembihliyorum yine anlamıyor ya bu erkeklere sürekli komut vermek mi lazım
Kocanızı siz mi öldürdünüzKız benim koca resmen öküzgeçen artık kimseyi davet etmeyelim yemeğe dedik karar aldık buraya da yazdım hatta kızlar , o da tamam dedi. Dün diyor şunları çağıralım yok dedim. Şimdi arıyor iftara 3 arkadaşı varmış ve ben sadece tavuklu pirinç pilavı salata yapacağım . Biraz fazla yap nolacak diyor. Kız hani karar almıştık iki gündür bu milleti çağırma derdinde karar almasak neyse eve gelsin de güzelce haşlayayım. Elli kere tembihliyorum yine anlamıyor ya bu erkeklere sürekli komut vermek mi lazım
Ay birde ne var iki tabak fazla yap diyor resmen cinnetlikBütün yemegi işi bulaşığı her şeyi kitleyeceksin canim bakalım böyle sık sık çağırabiliyor mu
Kız insanlar dışardan yavru kedi görünce sahiplenir eve getirir ya , benimki de dışarda gördüğünü eve getirme peşinde ya artık elli kere de yok desem anlamıyor benimkiMesela bişey yapmasan yapamadım dışarıdan söyleyelim desen ne olur
Hahahahah yakında ben deKocanızı siz mi öldürdünüz
Evet
Pişman mısınız
Hayır
Evde balkonda keratin yapsana canım çok güzel oluyor diyorlar ben hiç yapmadım da eşin veya bir arkadaşın yardım eder trendyolda biraz pahalılar ama yorumları da çok güzelKuaförün dışarıda yapabileceği alan yok aslında havasız ortam olacak öyle düşünürsek ama cidden benimde saçlarım psikolojimi bozuyor tiftik tiftik duruyor şöyle yıka çık yapamıyorum. Daha önce keratin bakım filan yaptırmıştım. Saçı kumrala çevirirken hamile olduğumu öğrendim aktı bi kaç kez yaptırmam gerekiyordu yaptıramadım 4.ayda en son gidip bitkisel boya aldım evde boyadım geçtim koyu duruyor şimdi oda aktı tabi de çok kötü değil yine de
Eşim beceremez uğraşmazda zaten kuaför eve gelsin der bi bakayım arkadaşa yaptırırım olmazsaHahahahah yakında ben desunn1 gibi kafasına vurcam
Evde balkonda keratin yapsana canım çok güzel oluyor diyorlar ben hiç yapmadım da eşin veya bir arkadaşın yardım eder trendyolda biraz pahalılar ama yorumları da çok güzel
Demek ki ben onları her gün yiyiyorum bebek tombik oluyo benim yaHer gün bir muz mutlaka yiyorum kahvaltıda kaşar yumurta yemeye dikkat ediyorum onun dışında da dikkat ettiğim hiçbi şey yok fast food da yiyorum o gün canım ne çekerse valla4 haftada 2 kilo almışım ama doktor onu da beğendi bak ben kilodan dert yanıyodum ama haftada yarım kilo normal demek ki artık
Hahha daha 2 saat once kendimi oburix e benzettim.salvar giydim evde. Aynada bi baktim oburiks im hahahahaAay evet benim de çizgi şeklindegobus yukarida göğüsler büyük kendimi oburix gibi hissediyorum
Çok fazla kimyasal sürülüyordu sanki onda. Yine danış canım doktora. Benim de beyazlarım çıktı dipler çok kötü oldu kına ile çayı karıştırınca güzel ton oluyordu onu yapmayı düşünüyorumKızlar Brezilya fönü yaptırmak istiyorum saçıma bakmaya vaktim yok doğumdan sonra da bi süre olmucak ama acaba sıkıntı olur mu dersiniz doktorada yarın sorcam ama sizin fikriniz nedir ?
Güzel bir keratin bulursan buraya da at canım linkini bende bakayımEşim beceremez uğraşmazda zaten kuaför eve gelsin der bi bakayım arkadaşa yaptırırım olmazsa
Hahahaah ayy iyi sabrediyosun valla helal olsunKız insanlar dışardan yavru kedi görünce sahiplenir eve getirir ya , benimki de dışarda gördüğünü eve getirme peşinde ya artık elli kere de yok desem anlamıyor benimkiyarın yine arar başkasını bulur
Tatlis oburixler olduk biz yaa bişey olmaz bişey olmazHahha daha 2 saat once kendimi oburix e benzettim.salvar giydim evde. Aynada bi baktim oburiks im hahahaha
Artık eşimi küçük çocuk gibi elli kere uyarmam gerektiğini anladım dört yıllık sevgililik bir yıllık evlilik sonrasındaHahahaah ayy iyi sabrediyosun valla helal olsun
Evet en iyisi dediğinde bile kimyasal var illaki napsak bilemedim ya evde yapcam galiba keratin bakım bendeÇok fazla kimyasal sürülüyordu sanki onda. Yine danış canım doktora. Benim de beyazlarım çıktı dipler çok kötü oldu kına ile çayı karıştırınca güzel ton oluyordu onu yapmayı düşünüyorum
ay aynısını bende sana soracaktımGüzel bir keratin bulursan buraya da at canım linkini bende bakayım
bunların işten filan kafaları mı yoğun acaba ya benimki de elli kere randevu saati sorar hep öyle ama saat kaçtaydı randevu bıkmadan usanmadan cevap veriyorum her seferinde yeniden soruyor günde en az 2 kez randevu gününe kadar hep böyle hele randevu yarın ya bugün her aradığında sordu bayılcam artık saçımı başımı yolcam bidaha sorarsa patlamayı planlıyorumArtık eşimi küçük çocuk gibi elli kere uyarmam gerektiğini anladım dört yıllık sevgililik bir yıllık evlilik sonrasındabir şeyi elli defa yapma dersem yapmaz. Ertesi gün tekrar güncelleme geldiği için tekrar elli kere daha anlatmam gerekiyor artık öyle kabulleniyorum
Kocamla ben yalnız kalmayı çok sevdiğimiz için çok şanslıyımArtık eşimi küçük çocuk gibi elli kere uyarmam gerektiğini anladım dört yıllık sevgililik bir yıllık evlilik sonrasındabir şeyi elli defa yapma dersem yapmaz. Ertesi gün tekrar güncelleme geldiği için tekrar elli kere daha anlatmam gerekiyor artık öyle kabulleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?