2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Dut çayını nasıl yaptın canım tarif verebilir misin? Benim de hep idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor. Burada kızlar cranberry iyi geliyor demişti ama bende işe yaramadı bir de dut deneyeyim.
1 bardak sıcak suyun içine bir tutam kuru dutu atıp bardağa kapak kapadım dut şişene kadar beklettim sonra içtim onu canım

Canım sen yazınca ben YouTube’dan baktım Aşkım İrem aktulga ‘ nın videosu vardı o natura keratin kullanmış , Trendyol yorumları güzeldi canım, rossman watsonslarda falan var mı bilmiyorum bir ara uğradığımızda bakalım
hahahahah erkekler hepsi bence öyle ya

Ben burda bir doktor hatasını kabul etmıs gıbı hıs sezdim

Hahahahaha ayy çok güldüm doktor bana trip atıyodu bence
Senin ona trip atman gerekiyor aslında ama neyse
1 bardak sıcak suyun içine bir tutam kuru dutu atıp bardağa kapak kapadım dut şişene kadar beklettim sonra içtim onu canım
Teşekkür ederim nioli yağı hangi marka peki? Onu da epeydir almak istiyordum ama cesaret edemiyordum olumsuz bir şey olur mu ki diye ama enfeksiyon yaşamaktan iyidir onu da alayım

Monoville marka aldım ben. Bir doktorun canlı yayınında sormuştum hamilelikte kullanılır mı diye gebeler kullanabilir dedi. Kendi doktoruma sormayı unuttum açıkcası ama istersen gene kendi doktoruna sorup kullan sen ben 2 haftadır kullanıyorum bir şey olmadı ama gene ne olur ne olmaz enfeksiyon çok canımı sıkıyodu benimde ya antibiyotikle bile geçmiyodu hamileliğin başından beri bi başladı nerdeyse doğum geldi hala artarak devam ediyodu çok şükür geçmiş şimdilik bakalım seninde en kısa zamanda geçer inşallah

Kızlar 3 tane değerim kırmızı çıkmış ama çok mu kötü bunlar birde bu serbest T4 ne oluyor tam olarak

Eklentiler

• IMG_3893.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_3891.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…