2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hahahhaa sen her güne ise gondermeden önce uyar

Ben bugün doktora gittim ve arkadaşlar erken doğumun belirtisiymiş bu yaşadıklarım. Doktor ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün ilk dozunu vuruldum diğer dozuda yarın vurulacağım inşallah. Nst de aktif sancım çıksaydı hastaneye yatıracaktı ama çok şükür aktif sancım çıkmadı. Nstyi çok zor çektirdim kızlar aklınızda olsun tıka basa karnınız tok olsun. Bugün ben o kadar çok şey yiyip içtim ki midem hala bulanıyor. 3 defa nstye bağlandım. 2.de bitti dedim tam, doktor bebek uyuyor yarım saat sonra tekrar çekilsin dedi ve tekrardan yeme içme seansı. Zor ve aşırı yorucu bir gündü

Dyson’ın yeni çıkan düzleştiricisi sanki tam sana göre
Dyson kendi sitesine baktım stokta yok diyor başka sayfalarda 25-30 bin. Zorlarsam aldırırım ben onu biraz uğraştırır tabi de ama iş görür mü okadarını yapacak kadar bile vaktim olmaz diye korkuyorum
Hahahahaha ayy çok güldüm doktor bana trip atıyodu bence
trip mi ? Sen iyi anlarsın o bir yapıyorsa sen beş yaparsın konu kapanır ya tripse sıkıntı değil senin uzmanlık alanın o

Canım sen cumartesi gidecem dememişmiydin. Ayy ne kadar çogaldık igne yaptıran 35 bittimi
Dogurmaya başlıcaz galiba

Canım ne yasamistin geçmiş mesajları okumak şimdi zor geliyo bir sürü sayfa

Sende 33 haftalık olmuşsun bebek nasıl baktımı kilosuna felan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…