2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Cumartesiden cumaya çektim canım içime sinmedi. Ben 38-39u bulacağımıza inanıyorum Bu iğnenin erken doğuma bi etkisi tetiklemesi falan olmuyor değil mi canım?
Hadi inşallah ben hiç o haftaları görmedim 37 ye bile ugramadım kimisi oluyor kimisi olmuyor diyor canım inşallah olmaz ben iki hafta oldu vurulalı duruyor minnoşum

Zorlamadim canım zaten gelip gidiyor geldi mi de kivrandiriyo yarim saat sonra bi rahatlama uyku hali derken yine basliyo agri vs iyice saçma oldu inşallah geçer bakalım sıcak su koyuyim ayağımın altina
Tamam canım yine aynı devam ederse akşam hastaneye gitcem

Aynen canım bugünü biraz istirahat halinde geçir kendini dinle baktın devam ediyor git bi baksınlar. Son zamanlarda biraz fazla yürüdün yoruldun inşallah klasik gebelik yorgunluğundandır bugüne bişeyin kalmaz

Bel agrısı ile sancıyı ayırt etmen lazım canım agrı başka sancı başka geçen yazmıştımda belimde ufak ufak sancılar başladı diye. Ama bunun aralıkları sık oluyor canım. Karnında yamuluyorsa zaten sancı oldugu içindir. Senin bebekte önden gidiyor kontrolün ne zaman canım

Birkaç gün önce ben de aynı bu belirtileri yaşadım canım yazmıştım hatta, belim ikiye ayrılıyor gibi ağrıyordu dinlenmeme rağmen geçmiyordu çok kötüydü. Sonra masaj aleti ile ovdurdum, sıcak tutmak için atkıyla sardım yatağa geçtim uyumaya çalıştım sabah uyandığımda geçmişti. O gün kendimi yormuştum ben ona bağladım o tarz bi ağrıyı daha önce yaşamamıştım çünkü. Sen de yorma kendini.
Ben ilk doğumda sancı yaşamadan hastaneye gittiğim için inan hiç bilmiyorum nasıl başlıyor ama erken doğum riskinden dolayı hastanede yattığımda belim kasıklarım ağrımamıştı sadece karnım sertleşiyordu bebek hareketi sanıyordum hatta. Nefesim kesiliyordu taş gibi oluyordu karnım. Nstde de düzenli sancı çıkıyordu. 3 hafta boyunca bana tedavi uygulandı 37. haftaya kadar o şekilde doğumu durdurmuşlardı sonra doğsa da sıkıntı olmaz diye normal hayatıma dönmüştüm. O üç haftada hiç ağrım olmadı nstde çıkmasına rağmen, herkesin belirtisi farklı oluyor sanırım. İnşallah zamanını bekler bebişlerimiz

Canım artık o kadar fazla yürümesen mi bence yoruldun dün dikkat et biraz. Hele bi dur bakim bu sancımı kız doguma kadar daha çok olacak böyle. Geçenlerde karnıma gaz sancısı girdi sanşyelik dayanamadım normal dogum yapanları ayakta alkışlarım o yüzden. İnşallah kolay su gibi dogumlarınız olur

2 hafta sonra şu sancı ve ağrı olayını ayırt edemiyorum hani sancı oluyorsa karın sertlesip yamuluyo mu her zaman
Olabilir canım son 1 ay eskisi kadar hareket halinde değildim bir anda yüklendim veya hava kötüydü soğuk esiyordu ondan da mı oldu bilmiyorum.. o gaz sancısı dediğin bıçak saplanmasi gibi bu ağrı mı?
Ayy inşallah kolay dogururuz
Off evet sabahtan beri düşündüm de daha öncede bh tarz bir şey yaşamıştım usutmustum belki o yüzden oldu bilmiyorum.. ama çok kötü bi acı Allah affetsin zor. Ayy ne kadar sansliymissin aslında ağrı yaşamadan belli bi aşamaya gelmişsin maşallah amin inşallah canın
Aynen canım bugünü biraz istirahat halinde geçir kendini dinle baktın devam ediyor git bi baksınlar. Son zamanlarda biraz fazla yürüdün yoruldun inşallah klasik gebelik yorgunluğundandır bugüne bişeyin kalmaz
Amin inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah vaktini bekler bebişin. Ciğer geliştirici olmuşsun ama bir sıkntı olmaz allahın izniyle. Ne yaşadın erken doğumun belirtisi olarak?

Satıcı dyson olsun zaten diğerleri hem güvenilir değil hem dediğin gibi fiyat artırıyo. Ben bi kızın reelsinde görmüştüm 6 dkda yapıyodu tüm saçını. Aslında avmye falan gidip deneyebilirsin

Ya hahahahh çok gülüyorum senin şu tribime laf etmene

Kızlarrr günaydın sizce göbüşüm aşşağı düşmüş mü bana biraz öyle geliyor ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_3897.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3896.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 48
Evet canım sancın olursa bebekte yamulur sertleşir bi tarafta toplanır benim hep öyle oldu. Bazende sadece karnın sertleşir bebekte sancı olur sende olmaz bele kasıga sonra geçer. O dedigim gaz sancısıydı canım tuvaletin gelirde yapamazsın ya acıdan beynime kan sıçradı resmen ama geçmişti 5 sn içinde. Mesela benim bir haftadır hep sancı giriyor belime ama rahatsız edecek kadar degil ama hissediyorum sancı oldugunu. Bebegimde zaten sürekli
Yamuluyor

Bitince dogururum herhalde artık sanırım 36-37den sonra artık haftada 1'e düşecek haftaya 35'te Rand var sonraki 37 oluyor 38 kontrol falan olsa tamam işte o ara dogururum
Ben şimdi 34 hafta biterken gidecem birdaha görmem heralde dogururum diyorum

Tecrübeli olmak ne kadar güzel bir şey off çok kötü gerçekten ben ama böyle acılar sıkıntılar çekip 2. Ve 3.ye gebe kalan annelerimize hayranım nasıl cesaret ediyorsunuzçok geçmiş olsun sanada canım inşallah şu gaz sıkısmasi bir daha olmaz sende bende biraz grupları okudum 34.haftada benim gibi yaşayanlar varmış ve uyku problemi belası yine devam ediyor çekicem sanırım bu durumu

Normal dogum yapsam düşünmezdim galiba canım sezeryan olunca yinede çok sancı çekmiyorsun alıyorlar zaten. Yada o kadsr tatlı bir şey ki her şeyi unutuyorsun. Benim ilk bebegim o kadar ahlaksızdıki 2 yaşına kadar ne çektim sabah hava ışımadan uyumazdı memede agzında midem sıyrılırdı artık yinede unuttum 5 yıl sonra tekrar yaptım o akıllı çıktı şansıma şimdi bu beni korkutuyor çon hareketli olması bu yaştan sonrada çekilmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…