Belden geliyor diyince bi korktm mutlaka dk tut canımTamam canım Sağol
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallahÇok geçmiş olsun canımbebeğin inşallah zamanında doğmayı bekler sanırım sendeki sürekli olan bir adet sancısı, ben fazla ayakta kalınca ya da yorulunca oluyor o yüzden onemsememistim hep agrimiyor diye
Doktorum bu değerlendirmeyi totale bakarak yapıyor zaten benim kısalmaya başlayan rahim ağzı ve önceden gelen lekem vardı canım. Önlem amaçlı iki ilaç kullanmama rağmen kasılmalarım oldu ki karındaki sertleşmeler sancıların gelmesinin başlangıcıymış. Benim bu bahsettiğim sertleşme kısa süreli değil 3 gündür süregelen kasılmalar ve sancılar var. Zaten aktif sancı çıkarsa yatış verecekti çok şükür aktif bi sancı çıkmadıNst de çıkmayan sancı için neden erken doğum riski dedi ki?
Bana doktorum artık sancılar kasılmalar başlayabilir dedi. Düzenli olduğu zaman gelmen gerekiyor düzenli değilse korkma normal dedi
Umarım tüm kuzular vaktinde doğarDoktorum bu değerlendirmeyi totale bakarak yapıyor zaten benim kısalmaya başlayan rahim ağzı ve önceden gelen lekem vardı canım. Önlem amaçlı iki ilaç kullanmama rağmen kasılmalarım oldu ki karındaki sertleşmeler sancıların gelmesinin başlangıcıymış. Benim bu bahsettiğim sertleşme kısa süreli değil 3 gündür süregelen kasılmalar ve sancılar var. Zaten aktif sancı çıkarsa yatış verecekti çok şükür aktif bi sancı çıkmadı
Amin canımUmarım tüm kuzular vaktinde doğar
Tamam canim haber ederimBelden geliyor diyince bi korktm mutlaka dk tut canımbizede haber et
Naptın canım? Devam ediyor muTamam canim haber ederim
Canım yine devam etti sonra uyuyakaldım şuan iyiyim çok şükür inşallah bir daha gelmez o ağrı.. bebek hareket edince azaldı o an uyudum bu bebekler neden böyle gerçektenNaptın canım? Devam ediyor mu
Çok şükür canım sevindim.Canım yine devam etti sonra uyuyakaldım şuan iyiyim çok şükür inşallah bir daha gelmez o ağrı.. bebek hareket edince azaldı o an uyudum bu bebekler neden böyle gerçekten
Gün içinde bende de oluyor ama devamlı değil olup geçiyor kısa sürüyor genelde. Evet şimdi hatırladım konuşmuştuk canım ama nts de dahi çıkmayan sancı için niye böyle konuştu ki ek muayene etti mi yada baştan temkinli olmayı mı seçti acaba doktorun. Ciğer geliştirici olması iyidir öyle erken doğumu filan tetiklemezortak soruları bir alıntıda toplamaya çalıştım da reklamlardan biraz zor oldu. Eğer alıntılamadığım arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar umarım bu mesajı görürler onlarda.
Benim 3 gündür adet sancısı gibi sancım oluyordu burda da sürekli yazıyordum hatta soranlara evet bende de ağrılar var falan diyordum. Bu ağrılara karında sertleşme ve ardından sancı eşlik etti. Ama benim zaten bi lekelenme geçmiş olduğum için ben erken doğumu engellemesi için ilaç kullanıyordum onlara rağmen böyle oldu. Aktif sancım çıkmadı. Ebeler gaz sancısı da olabilir yalancı sancılarda olabilir bu dönemde dediler. Nstye bağlıyken hala kasıklarımda sancı vardı mesela ama nst de çıkmadı.
CanımTam olarak öyle ve 2 gündür ayıptır söylemesi kalın uzayan bir akınti geliyo
Hepinize merhaba canlarım, bazen sizi merakta bırakıyorum hakkınızı helal edin. bu aralar aksilik üstüne aksilik. Ramazan başlarından beri toparlanamadık. İstanbulda hava birgün güneşli birgün buz gibi oluyordu. Şifayı kapmıştım.Kızlargenc-anne gene ortalarda yok umarım önceki gibi rutin yoğunluktandır
şimdi nasıl oldun ben sana yazdıktan 5 dk sonra yine başladı benim şuanda da hala var mahvoldum araştırdım ağrı kesici için diyo internette ama içmedim ama dayanamayip içicem galibaÇok şükür canım sevindim.
Bende 2 saattir çok fenayımbenimki de tam tersi hareket ettikçe beni mahvediyor. Derim okadar geriliyor ki çokk canımı yakıyor. Bide üstüne kasılma gelince ağlayacak dereceye geliyorum
Renk açık beyaz kalın bir akinti hani bazen yumurtlama dönemi zamanı gelirdi ya galiba o zamanki gibi unuttum da böyle hani garip bi akıntı.. gebe kasiklarima yayiliyordu şuan belimden kalcama doğru inen bi ağrı var mahvettiCanımBegonya2 nin dediği gibi sancı belden kasıklara yayılıyor düzensiz. Ben şu akıntıya da takıldım nasıl kalın uzayan derken? Renk vs nedir ?
Allah allah çok geçmiş olsun canım ya nazara mi geldiniz noldu boyleHepinize merhaba canlarım, bazen sizi merakta bırakıyorum hakkınızı helal edin. bu aralar aksilik üstüne aksilik. Ramazan başlarından beri toparlanamadık. İstanbulda hava birgün güneşli birgün buz gibi oluyordu. Şifayı kapmıştım.benden sonra eşim rahatsızlandı. Biz düzelir gibi olduk derken şimdi de kızım hasta. Gözümüzü açamadık inanın. Hep aklımdaydınız ama yoğunluktan Buralara hiç uğrayamadım. Şu tatsız günler sağsalim geçsinde inşallah salı günü randevumuz var. Previa beni çok zorluyor. Aşağıya olan baskıyı tarif edemiyorum bile. Umarım herşey yolundadır. Sizler nasılsınız bir aksilik olmamıştır umarım ben yokken?
Ayy canım zorladın mı ne yaptın yatarken kalkarken boşluğa verme kendını artık temkınlı ol doğumla alakalı olduğunu düşünmüyorum sadece belin ağrıyorsa illaki artık daralıyoruz bı sıcak havlu koyup bol bol dinlenKızlar birde bu bel ağrısı masajla vs geçmiyor normalde geçerdi böyle kemigimin içindeki sinirler resmen ağrıyor acıyor ben nasıl dogurcam bilmiyorum yada bir gün çeksem bu acıyı yeter doğum zamanına kadar bu işkence resmen ya
Benim zaten en başından beri sorunluydu ya canım akıntı lekeler falan 2. Trimesterde rahatlamıştım, 3.trimesterde kahverengi lekem olunca ilaç tedavisine yine başlamıştık. O ilaçlara rağmen benim rahim ağzım kısalıyordu minik minik. Bu seferde ultrasonla rahim ağzını ölçemedi bebek kanala girmek için baskılıyormuş. Ben bunu hissediyordum zaten içimden aşağı bi baskı var canım acıyordu yer yer. Geçmiş hikayemle 3 günlük dinlenmeyle geçmeyen sancılarım birleşince sonuç bu oldu. Bir de doktorum çok pozitif bana 1 ay önce acildeki bi doktor erken doğum riskin var inşallah 1 ay dayanır derken kendi doktorum böyle bir şeyi söylemek için çok erken biz ilaçlarla önlemlerimizi aldık , kaldı ki artarsa ilaç dozlarını artırır olabildiğince erteleriz demişti. Dediği gibi de oldu dün yeni bir ilaç daha ekledi ağrılarım baya hafiflediGün içinde bende de oluyor ama devamlı değil olup geçiyor kısa sürüyor genelde. Evet şimdi hatırladım konuşmuştuk canım ama nts de dahi çıkmayan sancı için niye böyle konuştu ki ek muayene etti mi yada baştan temkinli olmayı mı seçti acaba doktorun. Ciğer geliştirici olması iyidir öyle erken doğumu filan tetiklemez
Aay ilgincmis valla ben de bişey anlamadımBen neden dediklerini tam anlamadımbebek uyanık hareketli diyorum burdan vuruyor, kalp atışı 100u geçmesi gerekiyormuş dönüyormuş falan hiç bi şey anlamadım ben bu nst işinden
Grupta hepimiz zamaninda doguracagiz inşallah bugünlere iyi geldik şükür hepimizÇok teşekkür ederim canım, amin inşallahbende 3 gün boyunca sürdü ve dinlendikçe geçmedi. Normal olanlardan daha farklıydı
Yaa çok geçmiş olsun canım hele çocuklar hasta olunca insanın takati kalmıyor zaten hamilesin hepsi üst üste gelmişHepinize merhaba canlarım, bazen sizi merakta bırakıyorum hakkınızı helal edin. bu aralar aksilik üstüne aksilik. Ramazan başlarından beri toparlanamadık. İstanbulda hava birgün güneşli birgün buz gibi oluyordu. Şifayı kapmıştım.benden sonra eşim rahatsızlandı. Biz düzelir gibi olduk derken şimdi de kızım hasta. Gözümüzü açamadık inanın. Hep aklımdaydınız ama yoğunluktan Buralara hiç uğrayamadım. Şu tatsız günler sağsalim geçsinde inşallah salı günü randevumuz var. Previa beni çok zorluyor. Aşağıya olan baskıyı tarif edemiyorum bile. Umarım herşey yolundadır. Sizler nasılsınız bir aksilik olmamıştır umarım ben yokken?
canım bütün gece ağrı çektin dinlenmeyle de geçmedi masajla da sadece bel olsa önemsemicem de kasığına da vuruyor hala devam ediyorsa sen bi git kontrol gününü bekleme. Belki fazla kendini yormuşsun dicek belki basit bişey yada enfeksiyon dicek olsun yine de bi nts bağlar için rahat eder böyle evde ağrı çekmekle olmaz ben bile tedirgin oldumşimdi nasıl oldun ben sana yazdıktan 5 dk sonra yine başladı benim şuanda da hala var mahvoldum araştırdım ağrı kesici için diyo internette ama içmedim ama dayanamayip içicem galiba
Renk açık beyaz kalın bir akinti hani bazen yumurtlama dönemi zamanı gelirdi ya galiba o zamanki gibi unuttum da böyle hani garip bi akıntı.. gebe kasiklarima yayiliyordu şuan belimden kalcama doğru inen bi ağrı var mahvetti
Allah allah çok geçmiş olsun canım ya nazara mi geldiniz noldu boyle
Ay hatırladım 20li haftalarda bi lekelenme olmuştu dimi Protestan filan başlamıştı tekrar doktor. O rahim ağzını yine ölçmüştür karından ama kayda değer kısalma yoksa söylememiştir bence her seferinde bakıyolar bebeğe bakarken de rahim ağzına. Demekki ultrasonda bebeğin duruşundan seninde belirttiğin şikayetleri birleştirince anlıyorlar kanala girmeye çalıştığını. Ben güvendim doktoruna vallahi, biliyor işini gibi şimdide önlem alıyor ciğer geliştiricilerle. Çok şükür ağrıların da hafiflemiş ama temkinli olmak iyidir tabi. Kaç doz olacakmışsın iğneyi? İnşallah olmuş olmak için olursun da bebiş vaktini beklerBenim zaten en başından beri sorunluydu ya canım akıntı lekeler falan 2. Trimesterde rahatlamıştım, 3.trimesterde kahverengi lekem olunca ilaç tedavisine yine başlamıştık. O ilaçlara rağmen benim rahim ağzım kısalıyordu minik minik. Bu seferde ultrasonla rahim ağzını ölçemedi bebek kanala girmek için baskılıyormuş. Ben bunu hissediyordum zaten içimden aşağı bi baskı var canım acıyordu yer yer. Geçmiş hikayemle 3 günlük dinlenmeyle geçmeyen sancılarım birleşince sonuç bu oldu. Bir de doktorum çok pozitif bana 1 ay önce acildeki bi doktor erken doğum riskin var inşallah 1 ay dayanır derken kendi doktorum böyle bir şeyi söylemek için çok erken biz ilaçlarla önlemlerimizi aldık , kaldı ki artarsa ilaç dozlarını artırır olabildiğince erteleriz demişti. Dediği gibi de oldu dün yeni bir ilaç daha ekledi ağrılarım baya hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?