Normal dogum yapsam düşünmezdim galiba canım sezeryan olunca yinede çok sancı çekmiyorsun alıyorlar zaten. Yada o kadsr tatlı bir şey ki her şeyi unutuyorsun. Benim ilk bebegim o kadar ahlaksızdıki 2 yaşına kadar ne çektim sabah hava ışımadan uyumazdı memede agzında midem sıyrılırdı artık yinede unuttum 5 yıl sonra tekrar yaptım o akıllı çıktı şansıma şimdi bu beni korkutuyor çon hareketli olması bu yaştan sonrada çekilmez ki
Senin normalde 1.den sonra o psikolojiyle dusunmemen gerekirdi ama ortanca kandırmış gerçekten helal olsun canım Allah unutturduguna bir kere daha inandım ben bu cümleleri kurup dogurduktan sonra hamile kalsam ne gülerim ama ahhaha
Kızlar maksimum 34.haftaya kadar yikanacaklari hazırlayın utunuzu vs her şeyi yapıp bitirin.. 35.haftada kasık ağrısı ve yorgunluk güncellemesi geliyormuş benden söylemesi demedi demeyin
Hadi inşallah ben hiç o haftaları görmedim 37 ye bile ugramadım kimisi oluyor kimisi olmuyor diyor canım inşallah olmaz ben iki hafta oldu vurulalı duruyor minnoşum
Ay hatırladım 20li haftalarda bi lekelenme olmuştu dimi Protestan filan başlamıştı tekrar doktor. O rahim ağzını yine ölçmüştür karından ama kayda değer kısalma yoksa söylememiştir bence her seferinde bakıyolar bebeğe bakarken de rahim ağzına. Demekki ultrasonda bebeğin duruşundan seninde belirttiğin şikayetleri birleştirince anlıyorlar kanala girmeye çalıştığını. Ben güvendim doktoruna vallahi, biliyor işini gibi şimdide önlem alıyor ciğer geliştiricilerle. Çok şükür ağrıların da hafiflemiş ama temkinli olmak iyidir tabi. Kaç doz olacakmışsın iğneyi? İnşallah olmuş olmak için olursun da bebiş vaktini bekler
Evet canım doğru hatırlıyorsun Bana da çok güven veriyor gerçekten ağzında aft olmasına ve kısıtlı konuşabilmesine rağmen çok şükür içimi rahatlattı. İnşallah doğum da sorunsuz zamanında gerçekleşir pozitif bir ortamda hepimiz için
ortak soruları bir alıntıda toplamaya çalıştım da reklamlardan biraz zor oldu. Eğer alıntılamadığım arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar umarım bu mesajı görürler onlarda.
Benim 3 gündür adet sancısı gibi sancım oluyordu burda da sürekli yazıyordum hatta soranlara evet bende de ağrılar var falan diyordum. Bu ağrılara karında sertleşme ve ardından sancı eşlik etti. Ama benim zaten bi lekelenme geçmiş olduğum için ben erken doğumu engellemesi için ilaç kullanıyordum onlara rağmen böyle oldu. Aktif sancım çıkmadı. Ebeler gaz sancısı da olabilir yalancı sancılarda olabilir bu dönemde dediler. Nstye bağlıyken hala kasıklarımda sancı vardı mesela ama nst de çıkmadı.
Ben doktoruma da söylemiştim aşırı hareketli
Korkuyorum diye korkma suyu normal dedi suyu fazla olursa kordon dolanabilğr dedi ama yinede tedirgin oluyorum
YOON Brezilya Fönü, Saç Düzleştirme & Keratin Botoks, Güçlendirici Ve Besleyici Evde Keratin Bakım Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Urban Care Expert Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Tonik&Şampuan&Krem Set-vegan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Bence erkekler kapatılsın az önce yine sordu randevu saatini ağzına kürekle vuracaktım nerdeyse. Geç kalıpta çenemden korkuyormuş kızımı anneme bırakıp hastanede buluşuyoruz ya
Canım şu alttaki urbanınki pek keratin bakım gibi değil ben spreyini almıştım çok yağlandırıyor saçları mecbur sıktıktan sonra o gün duş alman gerekiyor bir defa kullanmadım hiç, dökülme karşıtı diye almıştım . Üsttekini hiç bilmiyorum
Kızlar maksimum 34.haftaya kadar yikanacaklari hazırlayın utunuzu vs her şeyi yapıp bitirin.. 35.haftada kasık ağrısı ve yorgunluk güncellemesi geliyormuş benden söylemesi demedi demeyin
Evet canım doğru hatırlıyorsun baskı vardı birde sertlik oldu karnımda ve uzun zaman hareket etmedi dürtüklememe rağmen. Normalde elimi koysam tepki verirdi korkuttu bu durum beni sertlik var hareket yok. Ama çok şükür iyiymiş Kilosuna da 1950 gr gayet iyi dedi. Biz hala fitliğimizi koruyoruz, ordinaryüs yengemiz duymasın
Senin normalde 1.den sonra o psikolojiyle dusunmemen gerekirdi ama ortanca kandırmış gerçekten helal olsun canım Allah unutturduguna bir kere daha inandım ben bu cümleleri kurup dogurduktan sonra hamile kalsam ne gülerim ama ahhaha
Gerçekten unutuyorsun yaaa annelik bu kadar kutsal gerçekten anne olmak kadar güzel bir şey yok bu dünyada bebegini kucagına aldıgında anlıcaksın be demek istedigimi
Evet öyle demişti canım ama merak etme öyle hemen dolansa bile zarar vermiyor suyun içinde oldugu için bogazını sıkma gibi bir durumu olmuyor takipde oluyorlar zaten
Bende sabahtandır kasık ağrısı ara ara giriyor bebek de önde ya sanırım ben kendimi 35 diye düşüneceğim biz senle ilk doğuranlardan olcaz bak bu gidişle ben birde bu haftalarda ananas hurma felan yerim diyordum da korkuyorum ya yiyemem şimdi sona doğru yaklaştıkça korku yükleniyor bana