2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Senin normalde 1.den sonra o psikolojiyle dusunmemen gerekirdi ama ortanca kandırmış gerçekten helal olsun canım Allah unutturduguna bir kere daha inandım ben bu cümleleri kurup dogurduktan sonra hamile kalsam ne gülerim ama ahhaha

Kızlar maksimum 34.haftaya kadar yikanacaklari hazırlayın utunuzu vs her şeyi yapıp bitirin.. 35.haftada kasık ağrısı ve yorgunluk güncellemesi geliyormuş benden söylemesi demedi demeyin

Hadi inşallah ben hiç o haftaları görmedim 37 ye bile ugramadım kimisi oluyor kimisi olmuyor diyor canım inşallah olmaz ben iki hafta oldu vurulalı duruyor minnoşum
Kilosu yerindeydi seninkinin maşallah dert etme canım yoğun bakıma girmedikten sonra ama tüm temennim tabi kiiii zamanını beklemesiii

Kızlar valiz içi düzenleyici alanlar bi link atar mısınız ben bu haftadan sonra valizi hazırlayacağım da almam gerekiyor artık

Evet canım doğru hatırlıyorsun Bana da çok güven veriyor gerçekten ağzında aft olmasına ve kısıtlı konuşabilmesine rağmen çok şükür içimi rahatlattı. İnşallah doğum da sorunsuz zamanında gerçekleşir pozitif bir ortamda hepimiz için

Şurda şöyle bi özet geçmiştim canım O ozgeeeee1

Ben doktoruma da söylemiştim aşırı hareketli
Korkuyorum diye korkma suyu normal dedi suyu fazla olursa kordon dolanabilğr dedi ama yinede tedirgin oluyorum
Ayy o da mı oluyormuş. Zaten her kontrolde kordon yüzünde, sürekli bir çıkmak ister gibi gerinme ve aşırı hareketli. Allahtan 2 haftaya bir kontrolum.

Canım şu alttaki urbanınki pek keratin bakım gibi değil ben spreyini almıştım çok yağlandırıyor saçları mecbur sıktıktan sonra o gün duş alman gerekiyor bir defa kullanmadım hiç, dökülme karşıtı diye almıştım . Üsttekini hiç bilmiyorum

Kilosu çok iyi ordinaryüs yengem bile beğenir bu kiloyu maşallah

Gerçekten unutuyorsun yaaa annelik bu kadar kutsal gerçekten anne olmak kadar güzel bir şey yok bu dünyada bebegini kucagına aldıgında anlıcaksın be demek istedigimi

Ayy o da mı oluyormuş. Zaten her kontrolde kordon yüzünde, sürekli bir çıkmak ister gibi gerinme ve aşırı hareketli. Allahtan 2 haftaya bir kontrolum.
Evet öyle demişti canım ama merak etme öyle hemen dolansa bile zarar vermiyor suyun içinde oldugu için bogazını sıkma gibi bir durumu olmuyor takipde oluyorlar zaten

Kızlar maksimum 34.haftaya kadar yikanacaklari hazırlayın utunuzu vs her şeyi yapıp bitirin.. 35.haftada kasık ağrısı ve yorgunluk güncellemesi geliyormuş benden söylemesi demedi demeyin
Kız benim daha gecelikler kargoda sırf onlar yok diye çantamı hazırlama hevesim yok gelince yapayım diyorum

Bende sabahtandır kasık ağrısı ara ara giriyor bebek de önde ya sanırım ben kendimi 35 diye düşüneceğim biz senle ilk doğuranlardan olcaz bak bu gidişle ben birde bu haftalarda ananas hurma felan yerim diyordum da korkuyorum ya yiyemem şimdi sona doğru yaklaştıkça korku yükleniyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…