2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aa geçmiş olsun canım belirtilerimiz benziyordu ben de tedirgin oldum şimdi, kontrole de 2 hafta var daha. İnşallah zamanını bekler minnaklarımız

Canım senin ne sıkıntın vardı da erken doğum belirtisi dedi

canım tam olarak neler yaşıyorsun yazmışsındır da aklımdan çıktı. Kaç doz yapacak ciğer geliştiriciyi? Niye böyle olmuş doktor bi açıklamada bulundu mu
ortak soruları bir alıntıda toplamaya çalıştım da reklamlardan biraz zor oldu. Eğer alıntılamadığım arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar umarım bu mesajı görürler onlarda.
Benim 3 gündür adet sancısı gibi sancım oluyordu burda da sürekli yazıyordum hatta soranlara evet bende de ağrılar var falan diyordum. Bu ağrılara karında sertleşme ve ardından sancı eşlik etti. Ama benim zaten bi lekelenme geçmiş olduğum için ben erken doğumu engellemesi için ilaç kullanıyordum onlara rağmen böyle oldu. Aktif sancım çıkmadı. Ebeler gaz sancısı da olabilir yalancı sancılarda olabilir bu dönemde dediler. Nstye bağlıyken hala kasıklarımda sancı vardı mesela ama nst de çıkmadı.

Nst de çıkmayan sancı için neden erken doğum riski dedi ki?
Bana doktorum artık sancılar kasılmalar başlayabilir dedi. Düzenli olduğu zaman gelmen gerekiyor düzenli değilse korkma normal dedi

Evet canım doğru hatırlıyorsun baskı vardı birde sertlik oldu karnımda ve uzun zaman hareket etmedi dürtüklememe rağmen. Normalde elimi koysam tepki verirdi korkuttu bu durum beni sertlik var hareket yok. Ama çok şükür iyiymiş Kilosuna da 1950 gr gayet iyi dedi. Biz hala fitliğimizi koruyoruz, ordinaryüs yengemiz duymasın

Canım sen cumartesi gidecem dememişmiydin. Ayy ne kadar çogaldık igne yaptıran 35 bittimi
Dogurmaya başlıcaz galiba
Cumartesiden cumaya çektim canım içime sinmedi. Ben 38-39u bulacağımıza inanıyorum Bu iğnenin erken doğuma bi etkisi tetiklemesi falan olmuyor değil mi canım?

Bana hep soruyorlar aç mısın diye en son ne zaman yemiştiniz diyorlar hatta 1 saat öncesiyse tekrar yiyin falan diyorlar kilo alıcam nst yüzünden zaten her yemeye alıyorum bugün aksilik oldu uyuyacağı tuttu prensesin

Evet evet çok şükür yolunda gidiyor hepimizin inşallah böyle de devam eder

28. haftada benim bir tur kordon dolanmış demişti doktor, sonraki muayenede bişey demedi ben de sormayı unuttum. İnşallah daha fazla dolamamıştır
Fazla dolanma gibi bir şey olsa dr'un söylerdi bence yine, önlemi de alırdı gönlünü ferah tut demek ki ekstra bir durum olmamış

Çok geçmiş olsun canım bebeğin inşallah zamanında doğmayı bekler sanırım sendeki sürekli olan bir adet sancısı, ben fazla ayakta kalınca ya da yorulunca oluyor o yüzden onemsememistim hep agrimiyor diye

Ooy minnoş o zaman hareket için diyorlar demek ki bizimki aç tok fark etmiyor hep bir hareket o yüzden bir şey demediler demek ki

Sadece bel ağrısı mı?
Bel ağrısı + sancı olmalı
Hatta şöyle söyleyim sancı önce belden geliyor sonra kasıklara yayılıyor bel ağrısından kasıt sancının ordan gelmesi aslında.

Seninki normal bel ağrısı mı

Sancıda var yani?
Sürekli mi var canım?
Yok hayır sürekli değil mesela bi rahatliyor aradan biraz zaman geciyor yeniden basliyo ama bu saat aralıkları var arada hani bi kaç saat değil bu yalancı sancı mi ne oluyo anlamıyorum ama berbat bir sey.. birde karnım yamuluyo acı çekerken

Dakika tutman lazım, düzenliyse hastaneye git nst bakarlar

Ooy minnoş o zaman hareket için diyorlar demek ki bizimki aç tok fark etmiyor hep bir hareket o yüzden bir şey demediler demek ki
Ben neden dediklerini tam anlamadım bebek uyanık hareketli diyorum burdan vuruyor, kalp atışı 100u geçmesi gerekiyormuş dönüyormuş falan hiç bi şey anlamadım ben bu nst işinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…