2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kız benim daha gecelikler kargoda sırf onlar yok diye çantamı hazırlama hevesim yok gelince yapayım diyorum
Sen kaçıncı haftadasin neyse 2 güne gelir sen elinde olanları yıka
Bende öyle hurma yedikçe agrilarim artıyor sanki ahahahhaha banada korku yükleniyor.. Ben hala perineyi yapmadım bugün yapicam şans dile ama perinede tetikliyormus ayy korkuyom yaparken sancilanirsam diye hahaha

Tencere yuvarlanmis kapağını bulmuş bence olur sizin işin melegim can

Senin her seyin tamam mi? Ben 30+3 um her seyim hazir ama simdiden yikasam cok mu erken diye dusunuyorum
Canım bence önümüzdeki hafta başla şuan ben 33+1im kolay yoruluyorum ama senin haftandayken daha iyiydim.. giderek gucsuzlesiyoruz bunu göz önünde bulundurarak hazırlıklarını tamamla

33+5 canım bebişinkiler hepsi tam benimkiler kargoda artık gelince yaparım ya hiç heves de yok korku daha fazla perineyi tek mi yapacaksın canım hadi bakalım ilk perine masajı

33+5 canım bebişinkiler hepsi tam benimkiler kargoda artık gelince yaparım ya hiç heves de yok korku daha fazla perineyi tek mi yapacaksın canım hadi bakalım ilk perine masajı
Tek yapicam canim ilk basta esime yaptiramam o donguyu kirmam lazim ooo super benim utu isi de bitti dolap düzeni kaldı bi

Kızlar kontrolden çıktım sancı yok şükür bi sıkıntıda yok. Benim doktor da bebeği iki hafta önde çıkardı 2334 gram 45 cm diyor. Dedim iki gün önce ünv hastanesi böyle böyle çıkardı filan diye onlar küçük ölçer diyo ne alakaysa neyse çalışamaz raporu da aldım doğum fiyatını da sabitlettim. İki hafta sonra çağıracaktı ama bayram giriyor ve full dolu bayram bitimine verdi tam 35+0 oluyorum. O gün ciğer geliştirici de vuracak 37+2 doğum düşünüldüğü için tedbir amaçlı.
Bide kafayı gömmüş pek net resmi yok artık plasentayı yalıyordu en son

Kızlarrr günaydın sizce göbüşüm aşşağı düşmüş mü bana biraz öyle geliyor ama bilemedim
Düşmüş bence canım benim de böyle duruyor
Çok geçmiş olsun
Ay senin oğlan minik bir tosuncuk olacak gibi duruyor maşallah annesi ölçümler ne kadar fark ediyor dimi çok ilginç. Neyse sağlıklı olsunlar da

1700 küsür demişti üniversite sanki, şimdi 2300 ne kadar fark varmış ya gerçekten maşallah oğluşa

Aay maşallah minnosuna kocaman olmuuus

Cidden ölçümler akıl alır gibi değil ve arada sadece iki gün var. Aynen sağlıklı olsun da canım gerisi doğunca netleşir artık
1700 küsür demişti üniversite sanki, şimdi 2300 ne kadar fark varmış ya gerçekten maşallah oğluşa
evet ünv 1740 gram dedi iki gün sonra benim doktor 2334 dedi. +- yanılma paylarını hesaba katsak ben çocuğun ortalamasını 2000-2100 gram civarı görüyorum yoksa hangisine inanacağımı şaşırdım

Kizlar bugun 35. Hafta kontrolum vardi. İlk nst ye girdim.hersey yolunda dedi doktor.kafasi kanala dogru dogum pozisyonuna gecmisbenim bebis 2.470 olmus 34+5 ile uyumlu:) 3.5 kg falan dogacak tosunum
Aay kocaman oldu bebisler ya maşallah minnosa

Senin her seyin tamam mi? Ben 30+3 um her seyim hazir ama simdiden yikasam cok mu erken diye dusunuyorum
Bence ilerledikçe daha zor olur ben her şeyi hazırladım sayılır bugün de yatağını felan hallettim çünkü son zamanlarda çok yoruluyorum halim kalmıyor enerjim varken yapayım dedim dün akşamdan beri dolap yerleştirdim vs şimdi de kasığım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…