2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar bugun 35. Hafta kontrolum vardi. İlk nst ye girdim.hersey yolunda dedi doktor.kafasi kanala dogru dogum pozisyonuna gecmisbenim bebis 2.470 olmus 34+5 ile uyumlu:) 3.5 kg falan dogacak tosunum
Bu kontrolde mi döndü önceden nasıldı ay sanki benimkş hiç dönmeyecek gibi hissediyorum maşallahh 3.5 normal ama ya ele gelsin en azından

Ben sisko seviyorum zaten yanakli bebek delisiyim.alsin alsin kilolari, onceden tam posizyonda degildi 3 haftada dondu sanirim.
Ay sen benim bir tanıdığa çok benziyorsun o da şişko bebek hastası ama bebişi bir gör yanak olarak doğmuş resmen ısırmalık çok çok tatlı ya maşallah

Kocamla tartisiyoruz.ben sisko bebeklere bakiyorum kiziyor bana sisko olmasin diye.ama tontik yapacagim kararliyim
Eşin nasıl canım zayıf mı ? Benim eşimin maşallahı olunca bebekten de zayıf olmasını beklemiyorum hatta şaşırırım

Oiyyy tosun paşa geliyorrr maşallah canım

Kusuru olur mu hiç canım hepimiz öyle yapıyoruz. İnşallah canım, içim rahatladı açıkçası iğneden sonra. Bundan sonrası nasip

Minik adamıma pijama altı aldım zıbınlarla giysin diye temassız ateş ölçer almıştım bi de koltukaltından ölçen basit modelden aldım. Kendime de depend aldım

Eklentiler

• IMG_5301.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_5302.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_5303.webp
    48 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_5304.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 55
Canım ben gebelikten daha önce evde kendim keratin bakım yapma hatasına düştüm, bana kalırsa bu haldeyken sakın yapma. İnan o kokuya dayanamıyorsun. Düzleştiriciyi bastıkça inanılmaz duman ve kimyasal kokusu. Kuaförümden satın almıştım bende evde yapacağım kendim yaparım falan filan diye, o kadar pişman olmuştum ki.

Oiyyy tosun paşa geliyorrr maşallah canım
Bence kilosu okadar yok okadar olursa 2 hafta önde diyor sıkıntı değil mi gerçi 37 de doğum olursa iyi gene 39 haftalık gibi olur kilosu o yönden iyi olur
dumansız diyor ama yorumlarda koku var diyorlar bilemedim bende

Kizlar bugun 35. Hafta kontrolum vardi. İlk nst ye girdim.hersey yolunda dedi doktor.kafasi kanala dogru dogum pozisyonuna gecmisbenim bebis 2.470 olmus 34+5 ile uyumlu:) 3.5 kg falan dogacak tosunum
Maşallah prensese çok iyi kilosu ideal bende 34 haftalık 2500 kilo ile dogum yapmıştım. 3500 dogar gününde dogarsa

Maşallah annesi maşallah hakettin prematüre bebekten sonra büyütmesi kolay olur ciger geliştirci igneye gerek yok ama neden gerek duymuş doktorun 37 haftalık bebek zaten her şeyini tamamlamış oluyor. Ben 36 haftalık dogum yaptım igne de olmamıştım gayet saglıklı dogdu canım

Kızlar sabahtandır regl ağrısı gibi kasıklarıma girip girip gidiyor bebiş de hareketli sırtıma ağrı girmiyor ama geçmedi sizce acile gitsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…