2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay Allah razı olsun inşallah canım kilosu da doğru olsun da riske atmak istemedi erkek bebek daha geç gelişiyor sıkıntı yaşamayalım bi doz yapalım dedi belki sıkıntı olmaz ama ben bugün yine dedim gerekirse üç dozu tamamlayalım tek ki sıkıntı olmasın sonrasında diye

Kızlar sabahtandır regl ağrısı gibi kasıklarıma girip girip gidiyor bebiş de hareketli sırtıma ağrı girmiyor ama geçmedi sizce acile gitsem mi bilemedim
Canım benim nts de oldu kasık ağrısı bi kaç dakika sancı 20 gözüküyor o ara baktım bi tık yükseldi 30 u görmedi ama minicik bi yükselme sonra yine 20 devam etti. Yani sancı yok 40 üstü belli süre içinde tekrarlarsa sancıdan sayıyorlar. Bence arada yokluyor

Kızlar hastane tek bi organizasyon firmasıyla anlaşmış 2700 tl lik paket var içinde dümdüz bi tül kapı süsü 5 balon bide 7200-9800 tl lik iki paket daha var onlarda da Allahım kusucam fenalık gelir o odada bana sanırsın nişan filan yapıyoruz öyle boğmuş berbat bişey. Ben napcamı şaşırdım şimdi

Hadi ya gerek yok o zaman onun yerine een bı kapı yazısı cıkolota kolonya yaptırırsın hem sana hatıra kalır ben şuan o fiyatı vermem daha hastane ile görüşmedim ama bu fıyatlar cok fazla

Anladım canım tabi doktor daha iyi bilir saglıkla gelir inşallah

Evet canım cesursavasci 35 te kasık ağrısı başlıyor dedi benim 34 olacak demekki erken başladı bebiş işlerden gidiyor ondan sanırım
Benim de 32 de başladı uzun süreli olmuyor neyse ki ama cidden ağırlaştığımı hissediyorum. Bel ağrısı daha çok bende. Hepimizde olduğuna göre normal demek ki

Kızlar valla ne yapıp edip işlerinizi bitirin benim gozum korktu kasık ağrısı bel ağrısı berbat
Bugün benim de sifonyeri toplarken belime sızlama gibi ağrı girdi ya yoruldugum için herhalde devamlı bir ağrı şeklinde olmadi. Bir de garip bir şey hissettim gaz çıkacakken bilirsin ya böyle makata dogru gelir, aynı şeyi vajinada hissettim yukarıdan aşağı bişey geliyormuş gibi ama acılı bir şey değil. Bir de şu ara beyaz akıntım çok arttı

Kızlar valla ne yapıp edip işlerinizi bitirin benim gozum korktu kasık ağrısı bel ağrısı berbat
Ben bildigim için bu haftalara hiç bişe bırakmadım canım. Kasık bel bende de berbat bugün daha bi can sıkıcı 3 defa sol kasıgıma bıçak saplandı sanki ilk deneyimimmiş gibi korktum her biri ayrı bi heycan. Bana kötüyü çagırma demeyin ama benimki çok durmucak belli belimdeki sancı kasıgımdaki agrılar bebegin hareketi normal degil çünkü mart bitince beklerim artık

Hadi ya gerek yok o zaman onun yerine een bı kapı yazısı cıkolota kolonya yaptırırsın hem sana hatıra kalır ben şuan o fiyatı vermem daha hastane ile görüşmedim ama bu fıyatlar cok fazla
Valla çok saçma bilinçli yapmışlar bu paketleri ortası yok yani. Benim kapı süsüm var tül filan alsam yapacak insan da var da bi diyorum battı balık yan gider bi diyorum cidden gereği yok 7200 lük paket alsam içinden baya şey çıkarcam biliyorum kendimi şu çok fazla değil mi ya nişan konsepti gibi. Odalar zaten kıç kadar boğacak insanı resmen

Eklentiler

• IMG_9338.webp
    111,6 KB · Görüntüleme: 58
Senin minnoş bence bekleyecek 36yı annesi öyle hissediyorum

Cok abartı geldi bana ya ben nişanımı bile böyle yapmamıştım

bu resmen ınstagram fenomenlerının sacmalıkları gıbı bence de gerek yok fuzili masraf çocuğuna başka birşey yaparsın

Canım nat ye girmiyor musun orda belli olur mu doğumun yaklaştığı

Sizinle cok yakin gunlerimiz. Benim de kasık agrim yoktu bir iki gundur bebek bas asagi dondugu icin midir bilmem kasıklarim agriyor. Eger erken hazirlamanin bir zarari yoksa(tozlanma vs) hazirlayalim kalsin o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…