2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
36 haftalikken dogdugunda kuvoze girdi mi peki?

Anladım canım tabi doktor daha iyi bilir saglıkla gelir inşallah
Amin canım inşallah
Cok abartı geldi bana ya ben nişanımı bile böyle yapmamıştım
ay bende bende valla bu nedir ya
bu resmen ınstagram fenomenlerının sacmalıkları gıbı bence de gerek yok fuzili masraf çocuğuna başka birşey yaparsın
çok aynı fikirdeyim organizasyon firmasını hiç beğenmedim

Canım nat ye girmiyor musun orda belli olur mu doğumun yaklaştığı
Girmedim daha hiç canım en son 30 haftalıktı gittigimde. Ben bunları öncede yaşadım doktora gitmem için karnımın sürekli sert ve en önemlisi 10 dak bir lavaboya girmem lazım öyle olana kadar bekliyorum öyle oldugu zaman zaten doguma giriyorum hep

Yok canım girmedi 3250 gram dogdu ignede olmamıştım
Masallah ne guzelBen de 37de sezaryen olacagim da doktor kuvoze girebilir yani dusuk bir ihtimal de degilmis gibi konustu acikcasi biraz tedirgin oldum. Bilerek kuvoze koymuyorlardir dimi bir seyi yoksa girmez sonucta

Masallah ne guzelBen de 37de sezaryen olacagim da doktor kuvoze girebilir yani dusuk bir ihtimal de degilmis gibi konustu acikcasi biraz tedirgin oldum. Bilerek kuvoze koymuyorlardir dimi bir seyi yoksa girmez sonucta
37 de sezaryen olacaksan her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapalım demedi mi doktor

Bilerek koyabilirler çünkü devletten para alıyorlar

2 haftaya kadar normal diye biliyorum 2’yi geçerse sıkıntıydı sanki canım. Dediğin gibi böyle giderse 37’de doğsa bile derli toplu olur güzel olur

Dolap içlerini neyle sildiniz acaba ? Yani cifle silip durulamak sıkıntı olurmu ki ? Bebek kıyafetleri konulacağı için biraz kafama takıldı da

Bunları aldım. Hurç gelsin valizi hazırlıcam inşaAllah 34 tte hazır beklesin

Eklentiler

• IMG_4117.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4118.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 52
Ben nasipse Medicana da yapcam orda hiç süs yok odalarda dümdüz aslında süse de takmazdım da kızımdan içimde kaldı ne yalan söyleyim
Kız aynı ben işte bende hep acil doguma gittigim için hiç oda süsleyemedim hep içimde kaldı bunuda onun için dogurdum dermişim neyseki bunda odalar hep süslü çok sevindim o yüzden

hiç gerek yok bence yazık günah güzel bile değil ayrıca manasız pahalı. Yaptırdığın isimliği kapıya asarsın. Kendin evden sunumlukların vardır onları götür üstlerine çikolatalarını hediyeliklerini koyarsın sade ama güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…