Maşallah annesi maşallah hakettin prematüre bebekten sonra büyütmesi kolay olur ciger geliştirci igneye gerek yok ama neden gerek duymuş doktorun 37 haftalık bebek zaten her şeyini tamamlamış oluyor. Ben 36 haftalık dogum yaptım igne de olmamıştım gayet saglıklı dogdu canım
Girmedim daha hiç canım en son 30 haftalıktı gittigimde. Ben bunları öncede yaşadım doktora gitmem için karnımın sürekli sert ve en önemlisi 10 dak bir lavaboya girmem lazım öyle olana kadar bekliyorum öyle oldugu zaman zaten doguma giriyorum hep
Masallah ne guzelBen de 37de sezaryen olacagim da doktor kuvoze girebilir yani dusuk bir ihtimal de degilmis gibi konustu acikcasi biraz tedirgin oldum. Bilerek kuvoze koymuyorlardir dimi bir seyi yoksa girmez sonucta
Masallah ne guzelBen de 37de sezaryen olacagim da doktor kuvoze girebilir yani dusuk bir ihtimal de degilmis gibi konustu acikcasi biraz tedirgin oldum. Bilerek kuvoze koymuyorlardir dimi bir seyi yoksa girmez sonucta
Bence kilosu okadar yok okadar olursa 2 hafta önde diyor sıkıntı değil mi gerçi 37 de doğum olursa iyi gene 39 haftalık gibi olur kilosu o yönden iyi olur
dumansız diyor ama yorumlarda koku var diyorlar bilemedim bende
Kuzum benim zaten genelde hep sezeyanlar 37 haftlık olunca alınıyor. Ben sana o nedenle sordum ilk defa senin doktorundan duydum igneyi neden yapacak diye
Kız aynı ben işte bende hep acil doguma gittigim için hiç oda süsleyemedim hep içimde kaldı bunuda onun için dogurdum dermişim neyseki bunda odalar hep süslü çok sevindim o yüzden
Valla çok saçma bilinçli yapmışlar bu paketleri ortası yok yani. Benim kapı süsüm var tül filan alsam yapacak insan da var da bi diyorum battı balık yan gider bi diyorum cidden gereği yok 7200 lük paket alsam içinden baya şey çıkarcam biliyorum kendimi şu çok fazla değil mi ya nişan konsepti gibi. Odalar zaten kıç kadar boğacak insanı resmen
hiç gerek yok bence yazık günah güzel bile değil ayrıca manasız pahalı. Yaptırdığın isimliği kapıya asarsın. Kendin evden sunumlukların vardır onları götür üstlerine çikolatalarını hediyeliklerini koyarsın sade ama güzel olur