2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar sizde çatlak oluştu mu benim kac gündür göbeğim ağriyordu bugün baktim sağ taraf hep kirmizi yariklar
Nemlendiriyor musun düzenli olarak canım? Benim oluşmadi çatlak, karnımın kenarında çizgi şeklinde vardı sanki o daha belirginlesmis gibi geldi ama onun haricinde çatlama olmadı, biraz da genetikmis sanırım

Bende kv olsun annem olsun gelirse kınamasinlar diye yapıyorum yoksa bence hala temiz düzenli ahahahahh hatta pencerelerin önündeki mermeri olsun sürgülü cam arasındaki tozları vs vs her şeyi temizledim artık daha da kendileri bir şey bulursa onların ayibi

Ay onu ben de hatırlayıp hatırlayıp mutlu oluyorum hepimiz kendi kocalarımıza vurmuşuz gibi içimizin yağları eridi bence de
Çömelerek eğiliyorum kuzum yoksa diğer türlü karnımdan dolayı eğilemiyorum ayakkabı giymek falan baya zorlaştı artık.
Evet oğlanın minnak arabalarını da yerden topluyorum mecburen yerlerde sürünmek suretiyle

Aynen öyle doktor hatta sabredemiyorlar mamayı da biberonla veriyorlar bu sefer de meme reddi yaşıyo bebek felan da dedi.
-kuzeyildizi- simdi geldi aklıma, ilk gün zaten hastanede kalmıştım . Ertesi gün eve gidince cok kısa bi duş almıştım maşallah cok iyi gelmişti sütüme büyük etkisi olmuştu.
Aklımda olsun bakalım ne yaşayacağız bilemiyoruz

Kolay gelsin canım vallaha ben göze alamadım bayramda annem ve eşim halledecekler dip bucak

Çok farlı oluyor canım yatma ile uzanma dinlenme ile geçmiyor karnın taş gibi olur hiç geçmez sen sancı hissetmiyebilirsin ama bebekte sancı oluyor bu durumlarda noldu rahatsızmısın canım
Bu karnin taş gibi olma mevzusu varya bende giderek süreler artıyor birde hani parmak batırmaya çalışıyorum karnıma batmıyor bile.. doğuma maksimum 1 ay 9 gün kaldı

Bu karnin taş gibi olma mevzusu varya bende giderek süreler artıyor birde hani parmak batırmaya çalışıyorum karnıma batmıyor bile.. doğuma maksimum 1 ay 9 gün kaldı
Benimde önce zaten biliyorsun sürekli oluyordu şuan yarın saate düştü ve kafasının aiagıda oldugunu hissediyorum bi dolgunluk agırlık var vjinada ve kıpradıgı an altıma kaçıracak gibi hissediyorum ve wc sürem kısaldı

Tecrübeli analar bana bir el atın piliz I ImaginaryLife melegim can Begonya2 @genc-anne doğuma yakın bebek hareketleriniz nasıldı ? Kasılma sertleşme nasıldı hatırlıyor musunuz?
Hareketleri sert ve acılıydı onu hatırlıyorum
Kasılma sertleşme hatırlamıyorum ya. Ama bunda özellikle akşamları karnım çok sertleşiyor ve ara ara adet sancısı gibi rahim kasılıp rahatlıyor hissediyorum

Bende aynı kafasını asagida hissediyorum bir dolgunluk ağırlık var dediğin gibi ve ayağa kalktıkca daha çok hissediyorum.. benim o aşamaya gelmedi wc konusunda

Bende suyum fazla diye gergin hissediyorum herlade bi de sürekli idrarım geliyor bi gidiyorum yok gibi

Kizlar sizde çatlak oluştu mu benim kac gündür göbeğim ağriyordu bugün baktim sağ taraf hep kirmizi yariklar
Benim hiç olmadı henüz arada zeytin yağı yada kantaron yağı sürüyorum ama annemlerde de olmamış bilemiyorum ilerleyen haftalarda olur ama şuan 31.haftadyaım

Ben de kışlıklardan başladım bugün yavaş yavaş heryeri yapmayı düşünüyorum hareket oluyor bana da kışlık yazlık çıkarmayı sevmiyorum ama tozu da evi batırıyor

Ben de kışlıklardan başladım bugün yavaş yavaş heryeri yapmayı düşünüyorum hareket oluyor bana da kışlık yazlık çıkarmayı sevmiyorum ama tozu da evi batırıyor
Malesef.. Ben o dertten kurtuldum şimdi cikardigim yazliklari yıkayıp kurutup ütülemesi var birde evim çok çabuk toz oluyor sağım solum inşaat ne yapcam bilmiyorum böyle

Benim hiç olmadı henüz arada zeytin yağı yada kantaron yağı sürüyorum ama annemlerde de olmamış bilemiyorum ilerleyen haftalarda olur ama şuan 31.haftadyaım
Bende sağlam yer kalmadı günde 2 defa biooil artı kakao yağı kullandım yırtıla yırtıla bir hal oldu

Ayy ben bunu geçen ay yapmışım allahtan şimdi evi makineleyince soluğum kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…