2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aa deneyim cok tesekkür ederim

Kızlar detaylı temizlige başladım 2 gündür kıyafet dolabinin içine kadar her şeyi indirdim tekrardan kalın kışlıkları giyemeyecegim şeyleri kaldırdım çıkarttım derken öldüm hala da bitmedi bu iş..mutfağım kaldi bir tek allahtan orda fazla sıkıntı yok.. gerçekten şu kıştan yaza geçerken ayrı sorun oluyo her şey kalabalık sevmediğim için dolapta hurcladim dolabi sildim derken epey yorucu geçti bu süreçte karnım taş gibiydi dinlenince yumusuyor

Yok canım vurmuyor böyle ağırlık kaburgamı çekiyor gibi hissediyorum o tarz bir ağrı
Allah yardimcin olsun haftan da ileriymis zaten. İnsallah ciger gelisimi tamamlanir olabilecek en erken haftada saglikla kavusursun gercekten her gecen gun daha cok agirlasiyormus insan. Ben bir hafta onceye kadar bile cok hafifmisim simdi camasirlarini yikamaya falan basladim ya gunden gune ne kadar fark ettigini goruyorum o yuzden iyiki baslamisim diyorum.

Canım yaşadığın travma büyük bir şey çok geçmiş olsun ama her şeyde bir hayır vardır kesinlikle; Allah bu bebeği sana nasip etti bebeğin alacak nefesi varsa ister dekolman olsun ister erken doğum olsun ne olursa olsun o bebek senin olacak Allahın izniyle hiç canını sıkma tekrar eder gibi vs düşünme böyle vesveseler aklına gelirse hemen salavat çek mübarek ramazan ayı son günleri artık bol bol dua et her ne kadar o anları aklına getirme desem bile getirip üzüleceksin ama bol bol dua et o anlar aklına geldikçe ; korkutma kendini bebeğin hissetmesin eminim o da senin duygularını anlıyordur bizimle bağ kuruyorlar ben inanıyorum bebeğine kavuşmana az kaldı bu günlerinin tadını çıkar bir bedende iki kişi olarak artık son haftalarınız bol bol sev bebişini karnını bebeğine ve kendine inan güven kendinden emin ol evrene pozitif enerji ver ben bunu doğuracağım kucağıma alacağım de hiç korku yükleme vücuduna bebeğinin güçlü anneye ihtiyacı var hepimizin bebekleri öyle güçlü anne güçlü bebek

Benim doktorum dedi ama Demek istediği zaten şakır şakır gelmiyor anlamındaydı yani yüklenmeye gerek yok bence
Yani kaygılanmaya gerek yok zeytin kadar midesi var az gelir yeterli olur 3.4. Gün meme tam dolmaya başlıyor dedi.

Kolay gelsin canım kendini çok yormadan azar azar yaparsın oh mis

Ben de senin gibi bayağı hurçladım eşyaları kaldırdım tüm dolaplar çekmeceler toparladım şu yaşımda annemden nasıl korkuyorum ya doğuma annem gelince ortalığı böyle görse küfür eder diye tahmin ettim benim de sadece mutfak kaldı mutfağı da toplayınca anamdan korkmam tabi kendisi zorlayıp bir şey bulursa orası ayrı neyse artık alıştık anne azarına bünyeye iyi geliyor hatta bazen

Maşallah tüm mayıs anaları temizliğe girişmiş

Kizlar sizde çatlak oluştu mu benim kac gündür göbeğim ağriyordu bugün baktim sağ taraf hep kirmizi yariklar
Gidiyor mu sonradan yoksa kalici mi
Benim ilkinde çatlamıştı canım kıpkırmızı yarıklar şeklindeydi tam da bu haftalar başlamıştı. Sonradan kırmızılıklar beyaza dönüyor ama geçmiyor maalesef. Altın iğne diye bir uygulama varmış güzellik merkezinde sormuştum o azaltıyormuş ama tamamen sıfırlanmıyor sanırım. Zaten düşük bel bikini giymediğim için sorun etmedim ben
Tecrübeli analar bana bir el atın piliz I ImaginaryLife @melegim can Begonya2 genc-anne doğuma yakın bebek hareketleriniz nasıldı ? Kasılma sertleşme nasıldı hatırlıyor musunuz?
Hiç hatırlamıyorum canım ya 7 sene oldu kasılmalarımı bebek hareketi sanıyordum ben o zamanlar şimdi de ayırt edemiyorum
Ayy çok güldüm kız benimki hala yere atıyor alıp kafasına atıyorum arada ama yok vazgeçmiyor. Yerden topluyorum mecburen sinirimi bozduğu için. Bir de her odaya atıyor nerede çıkarırsa. Kaynanama da diyorum her seferinde çok dağınık yetiştirmişsin bu çocuğu diye ama bişey demiyor

Evet zaten ilk dönem için öylesi normal :)

İlk günler kolostrum geliyor zaten o da yoğun kıvamlı ve sarımsı oluyor, sağınca da 1-2 damla ancak çıkıyor belki onu kastetmiştir doktorun. Ama hiç mama vermeyip sadece emzirenler ve bebeği doyanlar da çok fazla var, yetiyor yani dediğin gibi

Hahahahah iyi yapıyorsun kafasına atarak burda birisi eşinin kafasına vurmuştu ya ay benim nasıl içimin yağı erimişti kendimi hayal ettim niyeyse çok gülmüştüm ihtiyacım mı varmış neymiş artık yere nasıl eğiliyorsun sen anam benim için yere düşmüş her şey uzay boşluğuna düşmüş gibi yok sayıyorum görmemezlikten geliyorum tabi senin küçük oğluş da olunca mecburen bazı hareketlerini kısıtlayamıyorsun

-kuzeyildizi- simdi geldi aklıma, ilk gün zaten hastanede kalmıştım . Ertesi gün eve gidince cok kısa bi duş almıştım maşallah cok iyi gelmişti sütüme büyük etkisi olmuştu.

golden-snitch beybi lansinoh krem sürmüştüm ilk emdi iyice sonra gümüş kapağı taktım kaşınmam geçti çok iyi geldi bi dene sen de kaşındığında bakalım geçicek mi senin de kaşınmalar

Allah razi olsun ne kadar guzel kalpli bir annesin evet gercekten bunun cok iyi bilincindeyim rabbim ömur verdiyse ne olursa olsun bebegimi kucagima alacagim ama iste insaniz bazen kotu veseveselere takiliyoruz kotu tecrubelerimizden dolayi ama dedigin gibi yapacagim insallah guzel dusunelim ki guzel olsun hepimiz icin de insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…