2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim suyum az olduğu için 37 de doğum olacak o yüzden erken yapıyor senin riskli bir durumun yoksa ondandır canım

Ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Hele bide 2-3 haftan kalmışken kendini köşeye sıkışmış gibi hissediyor insan. Normalde dinlenerek beklemek vardı doğumu ama nerdee mecbur halledilecek işler.. Doğum öncesi kışlıkları kaldırmak çok iyi olacak aslında. Doğum sonrası minik bir bebekle uğraşması daha zor olur. Doğum sonrasına ne kadar az iş o kadar iyi. Bende elimden geldikçe az iş bırakmaya çalışcam da hastalıktan gözümüzü bi açalım hayırlısıyla
Senin de az kaldı kız aramızda iki hafta varmış :) hayırlısıyla alalım inşallah bebişleri Allahın izniyle
Amiiin hakikaten pek bisey yok arada. Ay cok heyecanli valla

Hiç açıp da bakmadım içine sağol canım bilgiler için ya tüh keşke 999 alsaymışım ama artık çok zaman geçti iade de almazlar heralde
Kızlar doktorlar 2 3 gün ilişki diyorlar ya ya ilişki sırasında çok hafif acı oluyor bende sizde de oluyor mu bu durum o yüzden korkuyorum da
Biz 2 aydır falan ilişki yaşamıyoruz eşim korkuyor karnım büyüdü diye benim de hiç canım istemiyor zaten ama doğuma faydalı diye son haftalar mecburen yapıcaz
Gülümsebebek’in de makat gelişti ilk bebişi ama erken doğum olmuştu, çok aşağıda hissedince tedirgin oldum. Perşembe kontrolüm var o zaman belli olur bakalım inşallah sorun yoktur. Valla çok sert vuruyorlar gerçekten
Ben 999 değil 925 almıştım canım gümüş ayarı o şekilde diye inşallah o da işe yarar. İlkinde çok fena yara olmuştu çünkü.
Benim de önden gidiyordu, 1 ay hiç hamur işi şeker yemedim doktor önerisi ile normal haftası ile uyumlu hale gelmişti ama ramazanda çok tatlı yedim şu an ne durumda bilmiyorum
Sancı çekmek bence sütün gelmesine fayda sağlıyor canım çevremden hep öyle duydum. Ben de 12 saat suni sancı almıştım sütüm ilk günden gelmişti hemen. İlk 3 gün süt olmaz demesine şaşırdım doktorun çünkü arkadaşlarımın da direkt sütleri geldi doğumdan çıkınca.
Kilolu bebek istemiyorlar evet normal doğumu zorlaştırıyor diye bizim grup da maşallah hepsi tombiş

İnşallah gönlüne göre olur canım sağlıkla kucağına alırsın
Mayıs anneleri iri bebek konusunda çok kararli benimde 30da 2067ydi.. bulursan sorunun cevabini bende faydalanabilirim

Ne kadar yaparsak yapalım yine bir ton iş çıkıyor daha halılar koltuklar yıkanacak bendeki bu eşle nasıl yıkatcam hiç bilmiyorum titizliğe o kadar karşı ki

Benim kaburgam bayağı yanıyor artık normal doğuracağımı da sanmıyorum; doktorla bu randevumda konuşmayı düşünüyorum tarih almayı bile düşünüyorum
Aa bebekten kaynakli mi agriyor peki vuruyor diye mi yani? Benim de 26larda falan cok kaburga agrim oluyordu hatta boyle sona kadar nasil dayanacagim diye dusunuyordumki cok sukur gecti.

Yani demek istediği şarıl şarıl süt olmaz anlamında diyor. Bebeğin midesi zeytin kadar ilk zamanlar emdikçe 3-4 gün içinde inecek demek istedi o anlamda dedi sanırım. Bende sancının iyi olduğunu düşünüyorum ama bakalım artık.

Bebekte bende iyiyiz çok şükür kanama başladıktan sonra bir iki saat çok inemliymis
Masallahcok sevindim adiniza. Rabbim hayirli uzun ömurler versin knsallah bebeginizepeki siz kanama basladiktan ne kadar sonra hastaneye vardiniz? Şu yuzden soruyorum ben dekolman oldugumda hastanedeydim sadece siddetli karin agrisi sikayetim oldu diye nstye bagladiklarinda kalp atisini bulamadilar yani disa kanama yoktu meger icerden cok kanamam olmus ama disa olmamis sonra doktor bakti kalbi durmak uzere diyip doguma aldi ama 20 dakika sonra dogum gerçekleşmiş olmasina rağmen bebegim ölu dogdu. Simdi merkeze 1 saatlik bir mesafede yasiyorum ve biliyorsunki dekolmanin tekrarlanma riski var allah korusun tekrar oyle bir sey yasarsam cok uzaktayım diye korkuyorum

Kizlar sizde çatlak oluştu mu benim kac gündür göbeğim ağriyordu bugün baktim sağ taraf hep kirmizi yariklar

Aa bebekten kaynakli mi agriyor peki vuruyor diye mi yani? Benim de 26larda falan cok kaburga agrim oluyordu hatta boyle sona kadar nasil dayanacagim diye dusunuyordumki cok sukur gecti.
Yok canım vurmuyor böyle ağırlık kaburgamı çekiyor gibi hissediyorum o tarz bir ağrı

Evet yaa ilk 3 gün süt gelmez diye hangi doktor demiş hayret, ilk cocukta geldi hemen bende. ilk anda şakır şakır gelmiyo ama zaten ilk gün 1 2 damla bile yetiyor çocuğa. Emzirdikçe de artıyor. Yakın zamanda sezaryan olan arkadaşımın da hemen gelmiş ayrıca ne diye boş yere akıllara bunu sokuyolarsa

Ne kadar yaparsak yapalım yine bir ton iş çıkıyor daha halılar koltuklar yıkanacak bendeki bu eşle nasıl yıkatcam hiç bilmiyorum titizliğe o kadar karşı ki
Hahah ondan bi tane de bende var . Bi yolunu bulup yaptırt canım bu işler halledilmeden doğuma gidince yarım kalmış tam hazırlanamamış gibi hissediyor insan

Hahah ondan bi tane de bende var . Bi yolunu bulup yaptırt canım bu işler halledilmeden doğuma gidince yarım kalmış tam hazırlanamamış gibi hissediyor insan
Benden önce yalnız yaşamış 2 yıl öyle olunca temizlik alışkanlığı felan 0 ; ben temizlik yapınca daha 2 gün önce yapmadın mı diyor zaten temiz kalsın diye 2 güne bir yapılır diyorum robot evi süpürünce bile çıldırıyor sanki o süpürüyor rahatsız oluyormuş beyefendi sesten temizliğe dair her şeyden nefret ediyor geçen çorabını kapının koluna asmış birde büyük bir lütufmuş gebe olduğumu düşünüp yere atmamış bu bana bir iyilikmiş hahahahah

Ahahaha çorapları yere atmamış kapı koluna asmış seni düşündüğü için kim bilir kendince ne büyük bi yardım yaptığını düşünüyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…