2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ben gördügüm bişeyi denedim geçen hafta yere oturup bacak bacak üstüne atmayı denedim atabilmiştim atabilirsem doguma daha var diye laklaka yapıyorlardı. Şimdi aklıma geldi yine denedim bacagım yerinden kalkmadı ayak ayak ğstüne atamadım yani öyle oluncada dohum yakın oluyormuş deneyen olursa yazsın yapamıyorsanız bebek dogum kanalına girmiş oluyormuş

Ben denedim, atabildim

Onu ben de gördüm ama denemeye korktum panik olurum diye

Ohaa hafif zorluyor ama atabildim 1 haftadan fazla zamanım var demek oluyo bu

Kesinlikle aklına kötü şeyler gelirse kendine kız onların vesvese olduğunu biliyorsun vesveseyi de kimin sebep olduğunu biliyorsun onun için tamamen dua ederek unuttur her aklına geldiğinde doğum anında bebeği kucağına alırken rahat bir nefes alacaksın inşallah Allahın izniyle
Mayıs anneleri laf işitmez inşallah lohusalık döneminde ben kesin işitirim annem için pürü pak da olsa bir kulp bulacak benimki
Artık senin kamyonları arabaları kaldırıp barbie bebek alma vaktin geldi
Çok farlı oluyor canım yatma ile uzanma dinlenme ile geçmiyor karnın taş gibi olur hiç geçmez sen sancı hissetmiyebilirsin ama bebekte sancı oluyor bu durumlarda noldu rahatsızmısın canım
Yok canım rahatsız değilim sadece merak ediyorum doğum anı nasıl olur anlar mıyım bebeğimi inşallah yetiştirebilirim diye düşünüyorum hayal ediyorum ara ara bebeğin sertleştiği tek bir yerde toplandığını hissediyorum ama
ay hemen deneyeyim

Biliyorum bunu bende kızlarımda öğrenmiştim şuan atmam mümkün değil pikniğe gittik istesemde atamam yarın deneyim bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…