2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hiç bir fark olmadı canım yataktakiyle aynı sonuç benim gibi hiç inme yere salaklık ettik indik kalkarken iyi yanıyor çünkü sırtın felan
Aay yer konusunda çok korkuyorum zaten dün dolaba eğildim dengemi kaybedip popomun üstüne düştüm bir de yerde gülme krizine girdim su topu içinde guresirler ya kocaman göbekli göbekli kendimi öyle hissediyorum muhtemelen oturunca da kalkamicam

Kıyamam ya dikkat et popişinin üstü de olsa düşme Allah korusun onlar da zıplıyor irkiliyor bence

Ay ben çok kolay attım sorun bende mi

Ben de gördüm bunu yorumlarda da herkeste doğru çıkmış bebek kanala girdiği için atılmıyor felan yazmışlardı altına

Kıyamam ya dikkat et popişinin üstü de olsa düşme Allah korusun onlar da zıplıyor irkiliyor bence
Aay valla o kadar saçmaydı ki dengemi kaybedip önce dizimi vurdum sonra da pat diye oturdum yere eşim şok içinde ben gülme krizinde bu ne saçma bir şey diye, denge merkezim kayboldu resmen aşırı sakarin

Bende geçen denedim atabiliyodum ay bu gerçekse 3-5 güne doğurman lazım inşallah gerçek değildir

Kızlar benım bebişin suyu fazla ya birinin ben çok su içiyorum bi etksi var mıdır acaba
Aksine su içilmesi gerektiği söyleniyor bilemiyorum böyle bir etkisi varmıdır.
Ama şeker durumunuz nası? Çoğul gebeliklerde gebelik şekeri olma ihtimali yüksek oluyor demişti doktorum ondan kaynaklanabilir. Veya ikiz gebeliklerde bebeklerden biri verici biri alıcı konumunda olabiliyor ondan da kaynaklanabilir. Mesela kiloları acısından da düşünebilirsiniz kilosu düşük suyu az olan verici, kilosu yüksek olanın suyu fazla olabiliyor o da alıcı oluyor.
Birinin su fazlalığı bende de mevcuttu şeker yüklemesi yapıldı bi sıkıntı cıkmadı. Alıcı verici mevzusu hala devam ediyor ama gelişimsel olarak ikisinde de bir sıkıntı olmadıgı için araları da asırı acılmadıgı için doktorum bi sıkıntı görmedi

Şekerim var maalesef bazen hiç bişey yemesem bile 110 larda çıkıyor dikkat ediyorum meyve hamurişi abur cubur yemiyorum suyu fazla olan 200gr kadar geriden geliyor bizde ama haftası ile uyumluymuş

Ben hiç atamadım ki acısın cm kalkıyor ayak yerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…