2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Amiiin
35 e kadar kalırsalar küvez ihtimaline belki girmeyedebilirler demişti. Sizde kiloları bu haftada bile iyi böyle devam ederseler küvez ihtimalini iyice düşürürler gibi geldi.
Evet göbek büyümesi aşırı zorlayıcı şu eğilememe corabını giyememe mevzusu bende 6.aylarda falan başladı insanlar son aylarında yaşıyor bunu doktor bana her gittigimde dayan diyor ikiz tasıyorsun kolay degil diye
Ben 24. Haftadan beri yatışta oldugum için o zamandan beri bişey yapamıyorum, serklajlıyım temel ihtiyaclar haricinde ayaga kalkmamı yasakladı doktor, etrafımdakilere yaptırıyorum mecburen
Ama sizde cok yormayın kendinizi, ayakta kalmayın uzun süreler ikiz gebeliklerde bu haftalardan sonra rahim agzı uzunluğunda kısalık hızla olabiliyor azcık daha dursunlar

Ya ben de inanılmaz bi tezcanlılık var kimsenin yaptığı işi beğenmiyorum içime sinmiyor ve sabrım yok elim durmuyor eşim çamaşırları makineye atti gitti kalktım sepeti kaldırdım serdim kedinin kumunu temizledim yani yapılmaması gereken ne varsa elim durmuyor annem geleyim diyor ama oruç kıyamıyorum kv de yaptığı iş benim şu halimle yaptığım iş bin kat detaylı geliyor sizin dr ne kadar anlayışlıymış benimki görünce öcü görmüş gibi oldu aa bu ne çok büyümüş karnın çok kg almışsın dedi 12 kg almışım ve iki bebek var yani annem ben sana hamileyken 20 kg almıştım diyor arkadaşım tek gebelik geçirdim ama göbeğim seninki kadar büyümüştü diyor bilmiyorum artık

Kızlar ben 16 kilo aldım bu zamana kadar ve inanın görseniz karnıma bakıp ya 5 6 kilo almış sadece dersiniz bu kilolar nereye gidiyor cozebilmis değilim... Şekerim yok çok şükür hiçbir şey yok ama sinir bozucu doktor bir şey derse yoksa ben halimden memnunum.. yoksa hala çok şükür işimi halledebiliyorum odemim yok ama demek ki yapısal ya veya çok zayıf hamile kaldığımız için ama işte bunu doktor anlamiyor

Bende bayrami geçireyim zaten tatil belli olmaz sinir sıkışması var normalde radyoloji teknikeriyim gebelikten dolayı hasta kayıttayım bilgisayar işi o da ister istemez korktum bozulmuyorsa sonra sorun yasamayayım

Doktorlar çok takıntılı canım bence ben iki bebeğe 12 kg aldım diye demediğini bırakmadı kadın kesinlikle benim de ödemim yok sadece karnım büyüdü herkeste şaşırıyor 73 kg ile hamile kalmıştım şuan 85 kgyum

12 kilo aslında çift gebeliğe gayet normal.
Bende 10 kilo aldım. Ama diyor yediklerine dikkat et tuzlu tatlı yeme diye kilodan ziyade zararlı olan seylerden uzak kalmamı istiyor cogunluk olarak.
Zayıf hamile kalmıştım belki ondan tölere ediyordur kilomu

Bende bayrami geçireyim zaten tatil belli olmaz sinir sıkışması var normalde radyoloji teknikeriyim gebelikten dolayı hasta kayıttayım bilgisayar işi o da ister istemez korktum bozulmuyorsa sonra sorun yasamayayım
Yok yok istediğin zaman gelebilirsin dediler bana

Bi meyve keyfim vardı inan ilk hamile duyduğumu öğrendiğimden beri aşırı seçici ve sağlıklı beslenmeye başladım ama meyve şekeri çok yükseltiyormuş bilmiyordum şuan deli gibi meyve yemek istiyorum artık doğurunca acısını çıkaracağım rüyalarıma çilek karpuz erik giriyor ya

Kızlar son bi aydır filan böyle arada kasıklarıma birden ağrı giriyor o an büyük tuvaletim varmış hissiyatı geliyor halbuki yok yani. En fazla bi kaç dakika içinde geçiyor. Sizde de aynı hissiyat varmı bu kasılma yalancı sancı gibi bişey mi? Neden büyük tuvaletim var gibi hissediyorum ki karnım ağrısa anlıcam kasığım ağrıyor
Bide bebeğin hareketiyle bazen vajinada sızı hissediyorum o nadir oluyor

Bende vajina da bir sızı ve bazen tekmeleme oluyor gibi pıtır pıtır oluyor canım geçen gün baktığımda bu son dönemlerde olabileceği yazıyordu

Evet doğru meyve de cok etkiliyor. Muz bebege kilo aldırıyor diyorlar diye ben genelde muz yiyorum. Bide armut.
Çikek erik karpuz bende cok severim ama onları bekletiyorum. Heleki karpuzz şeker oranı yüksek

Bende vajina da bir sızı ve bazen tekmeleme oluyor gibi pıtır pıtır oluyor canım geçen gün baktığımda bu son dönemlerde olabileceği yazıyordu
Bu sızı mevzusunu bi kaç keredir bende hissetmeye basladım. Anlayamamıştım kemik ağrısı mı, açılma mı. Serklaj olunca iyice geriliyorum doğum başlarda haberim olmazsa diye

Bana o bazen yürürken oluyor hem makata hem vajinaya baskı gibi bebeğin baskı yaptığını düşünüyorum geçtiğimiz haftalarda da söylemiştim aslında böyle bişey bebiş organlara doğru falan mı döndü acaba makatta baskı hissediyorum diye hepimiz böyle hissettiğimize göre normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…