2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar dun kontrol günümdu 32 haftalik 2300 gram 42 cm boyunda cikti biraz cok gobuşlenmiş bu hafta suyumda artmis ama ust sınırda cok degil dedi zaten hatami biliyodum bu hafta istahim çok açıktı sekerli seylerde canim cok cekiyordu neyse tekar dikkat etcem sagligi bebisin iyi dedi en azindan icim rahatladi nst de bir iki kere 40 ı gordum bilmiyorum bu haftaya gore nasıl odemleromi sordum tansiyonum hep 13-6 normal sayilir gebelik kaynakli odemin tansiyon yuksek degilse cok onemli degil ama karnin bile odem tutmus dedi bol su iç dedi bide rapor alan arkadaslara sorum olacak calisir raporumu aldım ama bozdurmak istersem nasil yapcam bilen var mi

Şekerim var maalesef bazen hiç bişey yemesem bile 110 larda çıkıyor dikkat ediyorum meyve hamurişi abur cubur yemiyorum suyu fazla olan 200gr kadar geriden geliyor bizde ama haftası ile uyumluymuş
Şekerden de olabilir o zaman sizin ki, suları olsun kiloları olsun aralarındaki fark cok acılmadıgı sürece sıkıntı olmuyor. Sınırın altında üstünde kalmadıkları sürece sorun olmaz demişti doktor bana.
24.haftadan beri 120 gr, 135gr, 164gr, 149gr her gittigimde bi farklılık oluyor bende de
Sizin kac haftalıklar, doğum tarihi veriyor mu doktorunuz?

Son düzenleme:
Bozdurma oluyor mu bilmiyorum canım bence olmuyordur

Arkadaşlar bebeklerin kilosu benim dahil toplu güzel gidiyor maşallah hepimizde şeker olamaz değilmi yani yemememzlik su içmemezlik etmeyelim bebek güçlenecek ki dış hayata uyum sağlasın doğum kilosu 4 kiloya kadar normal sayılıyor zaten Sezeryan mı normal doğummu doktor karar veriyor genelde özel bi istek yoksa anne tarafından bu yüzden sağlıklı beslenelim boğazdan kısmayalım sadece pasta börek abartmayalım yeter sağlıklı olalım bizde bebeklerimizde inşallah vakitlice alalım kucaklarımıza

Biz tam 31.haftaya girdik doktorum erken doğum olacak diyor hatta bayramda olursa diye hastane bile ayarladık her hastame prematüre kabul etmiyormuş ama normalda ki hedefi 37.haftada almaktı

Bizimkiler hep aynı gidiyordu bu hafta sadece 200 gr bi oğlanda gerileme olmuş 30+4 de 1559 oğlum kızım 1700 küsür felandı iyi mi sizce dr haftalarına göre gelişimleri birinin yerinin dar birinin suyu çok olmasına rağmen iyi bence dedi

Ben kilo konusunda bu tabloya bakıyorum genelde doktorumun dedikleriyle eş gidiyor çünkü. Dediğiniz Haftalarına göre baya baya iyi gözüküyor bence. Cinsiyet farkı olduğuna göre sizin çift yumurta ikizi.
Aramız cok yakınmış birbirine 30+3 oldular bugün. Bende her halukarda 35e girdiğin an alacagız bebekleri dedi. Erkende gelebilirler ama 35i geçirmeyiz ilerisini bekleyerek riske atamayız plesantaları iki tane olsa beklerdik ama tek olması son zamanlarda sıkıntı çıkarabiliyor önceliğimiz canlı sağlıklı doğum olması dedi dün gitmiştim doktora ilk defa tarih verdi bana

Tekrar aldığın yere gidiyorsun ( Dr ya da sekreterlik hangisiyse) çalışamaz olarak veriyorlar. Ben sekreterlikten almıştım. Çalışamayacak durumda olursanız gelin guncelleyelim çalışamaz olarak verebiliriz istediğiniz zaman demişti

Evet çift yumurta bizimki tek yumurta daha sıkıntılı sanırım ama hepsinin ayrı sorunu var cidden inşallah sağ salim kucağımıza alırız bende 35 e kalırsa o haftada almasını isterim sanırım bi müddet küvezde kalacaktır elbette ama gerçekten ikiz olduğu için 37 yi beklemek bana inanılmaz zor ve stresli geçiyor şu 4 haftayı atlatmanın derdindeyim bende karnım aşırı büyüdü o yüzden hiç bir şey yapamıyorum

Çok rahat attım ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…