2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende gün içinde en az 3-4 kere bu durum oluyor. Yani makatıma iğne batıyor mesela aynı şekilde vajinaya da baskı iğne batması gibi mesela.
Kitleniyorum o an aha diyorum sancı başlangıcı sanırım diyorum dün sordum normal dedi. Sancıyı anlamama durumum olur mu acaba dedim mümkün değil sancıyı anlarsın dedi yani
Ufak ufak vücut hazırlıyor sanırım ama geçtiği sürece sorun yok

Kızlar geceden beri geçmeyen kasık ağrım var, napayım sizce regl ağrısı gibi ve geçmiyor hani ara ara girip gidiyor olsa birşey olmaz derim de geçmedi

Sağlık sorunun şükür yok bebek de iyi. Gerisine takılma hiç canım yapı ile alakalı. Doktorlar strese sokuyor insanı

Evet doğru meyve de cok etkiliyor. Muz bebege kilo aldırıyor diyorlar diye ben genelde muz yiyorum. Bide armut.
Çikek erik karpuz bende cok severim ama onları bekletiyorum. Heleki karpuzz şeker oranı yüksek
Annem derdi de çok takmazdım sizin için neler çektim bi lafınızla ödeşiyoruz diye çok haklıymış hamilelik çok zor

Oha ya gerçekten abartmış 12 kilo 2 bebeğe ne ki hatta benim için 20 kilo bile normal zaten plasenta suyuymus bebeğiymis vs derken bir sürü kilo tutuyo 2 bebeğe 12 bana az bile geldi ki ne güzel formundasin maşallah

Oha ya gerçekten abartmış 12 kilo 2 bebeğe ne ki hatta benim için 20 kilo bile normal zaten plasenta suyuymus bebeğiymis vs derken bir sürü kilo tutuyo 2 bebeğe 12 bana az bile geldi ki ne güzel formundasin maşallah
Ben de öyle düşünüyordum canım ama doktorum öyle söyledi bana

Kızlar geceden beri geçmeyen kasık ağrım var, napayım sizce regl ağrısı gibi ve geçmiyor hani ara ara girip gidiyor olsa birşey olmaz derim de geçmedi
Bebeğin hareketleri nasıl canım? Kasılma var mı? Eğer sürekli kasılman varsa bebeğin de hareketsizse bı hastaneye gidip nstye baktır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…