2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bennnn gelecek az kaldı dayanıyor çocugum gece düzelmezsem gidebilirim nst ye. Sıcaktan yanan ben kızının etegi ile son göbüşlü hallerim
Hay maşaAllah size senin minnoş sizden önce poz vermiş
Hay maşallah çok guzelsiniz senin göbusu gördükten sonra benimki göğsümde resmenben 3 ay daha dogurmam gibi bi foto Eki Görüntüle 3410551
Yok canım ne kıskanıcam fiziğini MaşaAllah

Evet ya senin yanında gerçekten daha dogumuma 3 ay varmış gibi duruyorum peki sonradan gobus toparliyo mu güzelce merak ettim
Masallah çok sanslisin ama 4. Dusunurmusun bilmem o zamanki karnını hayal edemiyorum

Evet ya senin yanında gerçekten daha dogumuma 3 ay varmış gibi duruyorum peki sonradan gobus toparliyo mu güzelce merak ettim
Masallah çok sanslisin ama 4. Dusunurmusun bilmem o zamanki karnını hayal edemiyorum
Allah isteyenlere versin canım heralde o zaman davul gibi gezerim ortada digerlerinde hiç kalmadı canım eski halini aldı hatta dahada zayıfladıgı. Oldu sarkma olmadı hiç bunda bilemicem. Kız dogurum bir hafta sonra giyinir kuşanır atarım resim inşallah o zamanda nasıl gitmiş göbek diye şaşarız

Biz doğumdan iki hafta sonra kafada yazma kıçımıza penyeli donları çekeriz bir elimizde bebiş diğer elimizde antidepresanlarla evde kafamıza huni takarken senden öyle bir performans beklerim valla çatır çatır doğurup 2 güne bebişinle çıkar bir Menderes turu yaparsın sen
Bilmiyom ki ama o gitmezdi
aynen ya o karşıdakini yollar kendi gitmez öyle de bir delikanlıydı; gelir bence ya birazdan trip reyizimiz

O göbek 1 haftada giderse ben kendime cesursavasci demem artik bu dünyaya vip gelmissin

Kızlar konusuldu mu önceden cok takip edemediğim için soruyorum

hastane cantasına nolur nolmaz diye mama koyucak mısınız eğer öyleyse ne aldınız ?
Benim ebem hastane çantana mama koymak psikolojik olarak sütün yetmeyeceğini düşündürür öyle bir psikolojide süt asla gelmez dedi; hiç koyma sütün geleceğine inan dedi. Süt gelmezse eğer doktorun önerdiği markayı eşime eczaneden aldırırım diye düşündüm ondan hiç koymadım almadım

Kızı kaptı benden melegim can ama öyle bir delikanlının hakkı ödenmez gelir gelir gitmez buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…