Kız sen 6 aylık gibi dueuyorsun benim yanımda seninki normal kuzum benimde ilk bebekte senşnkinden azıcık daha büyüktü doguma gitmiştim. 2. De biraz daha büyüdü 3. Gördügün gibi evet çok esnek canım doktorumda ilk hamileligimde iç karnın geniş demişti ondan çatlamıyor belkide
Evet ya senin yanında gerçekten daha dogumuma 3 ay varmış gibi duruyorum peki sonradan gobus toparliyo mu güzelce merak ettim
Masallah çok sanslisin ama 4. Dusunurmusun bilmem o zamanki karnını hayal edemiyorum
Evet ya senin yanında gerçekten daha dogumuma 3 ay varmış gibi duruyorum peki sonradan gobus toparliyo mu güzelce merak ettim
Masallah çok sanslisin ama 4. Dusunurmusun bilmem o zamanki karnını hayal edemiyorum
Allah isteyenlere versin canım heralde o zaman davul gibi gezerim ortada digerlerinde hiç kalmadı canım eski halini aldı hatta dahada zayıfladıgı. Oldu sarkma olmadı hiç bunda bilemicem. Kız dogurum bir hafta sonra giyinir kuşanır atarım resim inşallah o zamanda nasıl gitmiş göbek diye şaşarız
Bazı günler daha sakin olabilir canım. Büyüdükçe yerleri de daralıyor malum. Sen stres yaparsan ona da yansır daha az hareket edebilir. Aklına takıldığı zaman tatlı biseyler ye sakince uzan bekle vuracaktır
Allah isteyenlere versin canım heralde o zaman davul gibi gezerim ortada digerlerinde hiç kalmadı canım eski halini aldı hatta dahada zayıfladıgı. Oldu sarkma olmadı hiç bunda bilemicem. Kız dogurum bir hafta sonra giyinir kuşanır atarım resim inşallah o zamanda nasıl gitmiş göbek diye şaşarız
Biz doğumdan iki hafta sonra kafada yazma kıçımıza penyeli donları çekeriz bir elimizde bebiş diğer elimizde antidepresanlarla evde kafamıza huni takarken senden öyle bir performans beklerim valla çatır çatır doğurup 2 güne bebişinle çıkar bir Menderes turu yaparsın sen
Benim ebem hastane çantana mama koymak psikolojik olarak sütün yetmeyeceğini düşündürür öyle bir psikolojide süt asla gelmez dedi; hiç koyma sütün geleceğine inan dedi. Süt gelmezse eğer doktorun önerdiği markayı eşime eczaneden aldırırım diye düşündüm ondan hiç koymadım almadım
Biz doğumdan iki hafta sonra kafada yazma kıçımıza penyeli donları çekeriz bir elimizde bebiş diğer elimizde antidepresanlarla evde kafamıza huni takarken senden öyle bir performans beklerim valla çatır çatır doğurup 2 güne bebişinle çıkar bir Menderes turu yaparsın sen
aynen ya o karşıdakini yollar kendi gitmez öyle de bir delikanlıydı; gelir bence ya birazdan trip reyizimiz