2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar konusuldu mu önceden cok takip edemediğim için soruyorum

hastane cantasına nolur nolmaz diye mama koyucak mısınız eğer öyleyse ne aldınız ?

Bakalım pazartesi gün alacağım sabırsızlıkla bekliyorum 15 - 19 Nisan arası büyük ihtimalle

Bennnn gelecek az kaldı dayanıyor çocugum gece düzelmezsem gidebilirim nst ye. Sıcaktan yanan ben kızının etegi ile son göbüşlü hallerim

Eklentiler

• 9412E34F-7653-4C1A-BC23-0A73695BFF92.webp
    17 KB · Görüntüleme: 89
Aşagı inince mide fahatlıyor canım bu seferde vajinada baskı oluyor hepsi ayrı sıkıntı ben çıkacak gibi hşssediyorum mesela
Şimdi nstye gittim geldim de ordakı ebeler daha inmez aşağıya dedi inşallah dedim ama bu yukarı toplanmları 2 3 haftaya ıyıce artarmıs herhalde ben daha doğurmam inşallah yani

Nazar mi degdi bize ne oldu bugun. Benim de bugun karnim birkac kere cok sertlesti ama ayaktayken oldu yurumekte zorlandim bir de sezaryen yerim cok sizladi yarin ilcedeki devlet hastanesine calisamaz raporu almak icin gidecegim insallah ordaki doktor nst ister biraz korktum acikcasi bugun

Şimdi nstye gittim geldim de ordakı ebeler daha inmez aşağıya dedi inşallah dedim ama bu yukarı toplanmları 2 3 haftaya ıyıce artarmıs herhalde ben daha doğurmam inşallah yani
İnşallah canım daha erken 32. Haftadasın 35 i
Herkes bitirsin inşallah benim bitiyor 3 gün sonra

Yedim bir tekme yine şükür
Bazen ben de stres yaptığımda duymuyorum bu sefer oğlanı dürtüklüyorum eşim de kızıyor rahatsız etme uyuyor diyor. Ben bugün nstye girdim hiç hareket hissetmedim doktor nst sonucuna baktı bayağı hareketliymiş bebek dedi ben de şaşırdım. Biz hissetmiyoruz bence canım bazen
Yok kız dur anam hiç gerek yok valla taşıyaman sıcaklarda 37 yeter sana
Evet 37 den sonra istediği zaman gelebilir totişini ıştırırım bol bol

Bennnn gelecek az kaldı dayanıyor çocugum gece düzelmezsem gidebilirim nst ye. Sıcaktan yanan ben kızının etegi ile son göbüşlü hallerim
Hay maşallah çok guzelsiniz senin göbusu gördükten sonra benimki göğsümde resmenben 3 ay daha dogurmam gibi bi foto

Normal bence canım haftan ilerde artık bebiş büyümeye devam ediyor yer açılıyor ona

Senin vücudun çok esnek 3.olacagi için olabilir ama ikimizinde 4 ağustos olduğuna inanamıyorum şuan
Kız sen 6 aylık gibi dueuyorsun benim yanımda seninki normal kuzum benimde ilk bebekte senşnkinden azıcık daha büyüktü doguma gitmiştim. 2. De biraz daha büyüdü 3. Gördügün gibi evet çok esnek canım doktorumda ilk hamileligimde iç karnın geniş demişti ondan çatlamıyor belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…