2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben aksam aç olmadiğim için ölçmüyorum . Sabah açliğida gece sürekli uyanip ağzima bişeyler attiğim için alti saat aclik tek oluyor

Benimde kedim çok uysal bebek aşığı inşallah bi sorun yaşamayız çok oyuncu geceleri benimle uyur sadece onda sıkıntı yaşarız gibime geliyor. Ama şuan kendiside hamile belki bebişleriyle ilgilenirken alışır

melegim can bayrak sana geldi

Ay ne güzel slogan oldu “mutlu bebiş mutlu gebiş” sevdim

Bence cesursavasci o kadar hazırlık yapıyor boşa gitmez diye düşünüyorum
Ahahhaah sesli guldum de bence benimki dogmayacagi icin doktorum haftalar onceden verdi anca ise yarar diye Bence ilk melegim can dogurcak benimki kesin 23 nisan 23unden önce dogurcak olan varsa önden alabilirim ama iremin kullanıcı adını unuttum o da dogurcaklar arasında

Aksam acliklariniz kac cikiyor mesela ? Ara öğünle kac saat ara var mesela
105 ve 130 arası çıkıyor genelde. Sabah 10da kahvaltı öğlen Türk kahvesi 2 buçukta sebze yemeği 4 buçukta ara öğün akşam 7de yemek 9 gibi canım bişeyler isterse çok az kuruyemiş

Kızlar selam bugün hareketleri biraz az bebeğimin 34 olduk bugün 34 te azalıyo muydu çok huzursuz oluyorum böyle ben huzursuz oldukça o da hissediyor da duruyo gibi sanki

Teşekkür ederim sağlıkla akın kucaginiza

105 ve 130 arası çıkıyor genelde. Sabah 10da kahvaltı öğlen Türk kahvesi 2 buçukta sebze yemeği 4 buçukta ara öğün akşam 7de yemek 9 gibi canım bişeyler isterse çok az kuruyemiş
Aksam açlik iyi değil mi ? Sonuçta iki saat tokluk 120 filan cikmasi laizm

Hareket etmiyor değil ama dün gibi değil bugün çok durgun kontrolümde yarın. Yarın olsa da görsem sağlıkla gelsinler

Önceki kayıplarımdan dolayı sanırım sürekli kötü rüyalar görüyorum 37 yi göreyim gelsin sağlıkla beklemek çok zor daha fazla

Aksam açlik iyi değil mi ? Sonuçta iki saat tokluk 120 filan cikmasi laizm
açlığım 105in üstüne çıkmıyor yanlış anladım sizi açlık 90nın altına düşmesi gerekiyor. Tokluklarım zaten iyi sınır 140ı geçmiyor. Mesela çok garip bu akşam açlığım 76 çıktı ara öğün vs yapmadım dışarıdaydım

Bende oyumu geçerli olursa kendime veriyorum bugün hiç
Olmadıgım kadar eahatsızım karnım sürekli
Taş gibi
Beklemedeyim

Bende ona şaşirdim . Aksam açlik olmaz çünkü ara öğün yapiyorsaniz . Çünkü aclik 8 saat ideal olan

Benimde öyle canım solda da aslında hafif var ama belli olmuyor sağ bariz şiş.normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…