2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar 32+4 um bir göbüş fotosu da benden. Bundan daha küçük göbüsle 38+4le doğum yapmıştım. 2.gebelikte daha çok buyuyormus
Maşallah maşallah tam olması gereken yerde göbüş 3. Yaparsan dahada büyür tipe bak çay demle

Eklentiler

• 2AA7A67F-E4E1-47FE-844C-BB3C302359E5.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 92
Dogumdan sonra saclari boyatiriz diye dusunuyoruz ama gecen aklima geldi de o kadar uzun suruyorken biz bebegimizi ne yapacağız boyadayken
Emzirirken de zararlı şekerim dur sakin ol daha çok var boyayan arkadaşlarım da oldu aslında ama ben de bebem nasıl duracak ki diye onu düşündüm. İlk evde kendim boyamayı düşünüyorum uyuduğunda falan

Hahahahaha artık doğumdan sonra açık havada boya yapan kuaför bulcaz yanımıza da anamızı alıcaz destek ekiple gidicez

Çoğunlukla genetik bence de annemin de çok çatlağı var benim de öyle maalesef

Sağolasın canım. Deniz suyu önerisi 2 oldu bugün de geçmezse alayım eczaneden artık. Sesim travestiye döndü

Doğumdan sonra mayıs grubu tüm kuaföre gidiyor sanırım
Maşallah maşallah tam olması gereken yerde göbüş 3. Yaparsan dahada büyür tipe bak çay demle
maşallah kız bebiş kaç kiloydu en son
Hahahahaha artık doğumdan sonra açık havada boya yapan kuaför bulcaz yanımıza da anamızı alıcaz destek ekiple gidicez
Doğumdan sonra inşallah planlar güzel

Aay çok guzel olmuş maşallah sağlıkla giyeceği günler gelsin düzenleyicilerin temizligini nasıl yaptın canım alacağım ama icindeki kartondan ötürü endişeliyim
Düzenimiz nasıl olmuş teyzoşlar dolaptaki düzenleyicide hemen giymeyeceği 3-6 ay çıtçıtlılar var. Çekmecedekiler daha küçük pijama ve çıtçıtlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…