2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Diğer türlü de üzülecek ama telefonu acmadin olarak lanse edilecek, bu sefer suçlu sen olacaksın

Shahah ben de öyle ya bi doğurayım 30luk bakıma gireceğim
Saç boyama , botoks, kaş microblading ,
Kirpik lifting
Botoks yapma kız daha genç yaşın ben estetiğin esini eşime söyleyince çıldırıyor botoks microblading lifting desem heralde aile mahkemesine verir beni

Ay ciddi misin hiç bilmiyordum umbre 7 saat mi umbreye gidiş o kadar sürmüyor gebeliğin başında önceden kumrala boyattırdım gebelikten çıkarken çingene rengiyle çıkıyorum şimdi aslında şeytan diyor düz kahve yap temiz temiz kullan da işte ben de senin gibi cesaret edemem

Bu hafta yaptırcam aldım kokulu yazıyor yorumlarda ama dayanamıcam artık yani bahçede açık havada yaptırcam. Yoksa senden daha kötü benim saçlar hele duştan çıkıp kuruyunca gör sen beni tiftik tiftik elektrikli heryerden çıkıyor toplasam bi dert salsam gönül razı değil geçen düzleştirici yaptım eşim saçına naptırdın parlıyor diyo yazık napsın adam çingene gibi görmeye alıştı tabi bu arada o hurafe bende de var kestirmiyorum uçlar aldı başını gidiyor

Aay masallah sana ne güzel göğüsünün altı boş ya benim oralar da dolu nefes alamiyom hicbirimizde çatlak olmadi sanırım Mayıs anneleri olarak harika ilerliyoruuz
Bende oldu cnm hemde bu hafta eşime diyorum baksana çatlak oluşmuş mu yok diyordu bi aynaya baktim altlar catlamiş . Görmüyor musun bunlari diyorum heryerim catlamiş hamilelikte sana olumsuz hiç birşey diyemem diyor nasil bi korkmuşsa artik

Bir fit hamilemiz daha maşallah maşallah vee 36 mı en önde sen varsın o zaman çok az kalmış
Çok geçmiş olsun canım. Benim de alerjilerim başladı serum fizyolojik kullanıyorum şırınga ile burnuma sıkıyorum baya temizliyor. Deniz suyu spreyi de kullanıyorum arada. Onlar içeriği temiz olduğu için masumdur. Burnun temizlenirse öksürük de geçer inşallah
Bende de var o batıl inanç iyice rapunzel gibi oldum uçları çok yıprandı belime değiyor artık. Doğumdan sonra yarısını kestircem
Saç rengin kötü değil bu arada ben bu bakır tonlarını seviyorum
Aay kızlar bu arada bebeğin tekmelerinden bazi annelerin kaburgaları kirilabiliyormus inşallah bu süreci kiriksiz atlatirim
Ay dün okudum ben de bi yerde aklıma sen geldin

Ahahaha çok iyi ben önce eşime baktiriyorum o goremezse diye telefon ışığı tutuyorum daha önce çatlak olan yerim parliyor mesela karnımda da o parlaklığı aradım ama yok çok şükür

Eşime kırılsa duramazdim dimi diyorum o kadar acıtıyor ki bazen tamam kırıldı diyorum

Ahahaha çok iyi ben önce eşime baktiriyorum o goremezse diye telefon ışığı tutuyorum daha önce çatlak olan yerim parliyor mesela karnımda da o parlaklığı aradım ama yok çok şükür
Yeni çatlayınca kırmızı oluyor zaten görmemen imkansız bu haftaya kadar olmadıysa daha da olmaz

Yeni çatlayınca kırmızı oluyor zaten görmemen imkansız bu haftaya kadar olmadıysa daha da olmaz
Annemin hamileliklerinde hiç olmamış emzirirken sütü olsun diye abartmış yemek olayını o zaman olmuş işte ama karnını gösterdi öyle bariz bı çatlağı yok yani dikkatli bakmak lazım, inşallah genetik devreye giriyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…