2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aminnn ıslak bezle sildim canım ben de yapacak çok bi şey bulamadım silip biraz havalandırdım öyle yerleştirdim
Olmadı ben de öyle yapayım ya ölçülerine bir bakayım da sifonyerin çekmece uzunlukları çok yok gibi sığar mı emin olamadım incelerim bı :)

Bende kendi hastane pijamalarımı yıkayım artık valizi hazırlamam lazım ne kaldı şurda

Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu

Aaaaa inanamiyorum ya nasıl doguruyorlar öyle bende o kadar rahat dogurmak isterdim şoför demistir nereye düştüm ben

Zorlanıyor musun canım benim eşim aşırı zorlanıyor ya yaklaşamıyorum kendisine asabileşiyor
Yani tabi halsizlik vs oluyor ama Allah yardım ediyor elhamdulillah. Erkekler değişik ya onlar öyle benim eşimde zaman zaman asabi oluyor ama ben hamile ve oruç olunca çok yansıtamıyor

Doğumdan sonra mayıs grubu tüm kuaföre gidiyor sanırım

maşallah kız bebiş kaç kiloydu en son

Doğumdan sonra inşallah planlar güzel
2250 gram dı canım ama gittikten sonra büyüdü göbüş birde göbekler alakası yok galiba kilonun çünkü ilk iki gebelikte küçüktü ama 2. 3250 gram dogdu iç karnım genişmiş bunda büyüdü sadece cumartesi gidecem 2500 geçmiştir umarım

Tansiyonum düştü..
Murat hoca dedi ki, ilk dogumu olacak bir hastam kemerden gelcem 1 saatlik yol, yolda dogurursam çok korkuyorum hocam dedi. Böyle bir şey olamaz Yolda dogurun benden size bilezik dedi ben de korkmayı bıraktım Mustafa hoca da aynı şeyi dedi ilk doğumlarda özellikle öyle hemen doğum olmaz dedi kafam rahat şu an

Ayyy izlemiştim bunuuu doktor üçüncü doğum hızlı gelişebilir dedi.Bende inşaAllah sancımı evdee çekip gidicem diyorum eşime hep. Eşim de diyoki arabada falan doğurim deme tamam mı diyo
Aman canım gözünü seveyim arabada doğurma yoksa I ImaginaryLife doğum hikayesini dinledigimiz her zaman bir travma yükleniyor bize bir yenisini daha kaldiramam

bilezik verecekse son ana kadar beklerim diyomusum ahahhahqhq doğum parasını çıkartmaya çalışırken ben
İyi bari yavaş yavaş gideriz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…