2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Been her uyanisimda da tuvalete gidiyorum bir de sırt üstü uyandiysam bebek kaskatı oluyor tuvalet de olunca karnım taş gibi oluyor rahatsız
Gebeliğin dördüncü ayinden beri tuzu kestim hergün 2,5 litre su içiyorum . Sifir ödemle devam ediyordum . İki gün önce benimde bacağim birden şişti . O gün havaya kaldirdim . Dinlendim geçti . Oturunca ayakalarini uzat . Birde gün içinde hafif yürüyüşler yap . Arkadaşin ödemden ellerini kapatamiyordu. Doğumdan sonra geçti

Been her uyanisimda da tuvalete gidiyorum bir de sırt üstü uyandiysam bebek kaskatı oluyor tuvalet de olunca karnım taş gibi oluyor rahatsız oluyorum
bende bu gece bir uyandım sırtüstü ve taş gibi olmuştu karnımda demek ki nasıl rahatsız oluyolar o pozisyonda. ve o tuvalete sıkışma hissi acayip birşey

Otururken ayağı uzatarak çalışmak mantıklı salı izne ayrılcam ama en azından altıma puf falan koyayım ayağımı uzatirim ellerimde hafif var o belli ama yüzük aşırı sıkmıyor ayaklarım çok kötü

Ayy aşağı mı inmiş sankiiii geçen daha yukardaydı
Vallahi sallamıyorum geçen bi foto attım ertesi gün az asagidaydi bugünde eşim sabah diyo karnın nereye gitti bi baktım böyle 2 günde degisti
Bence asağı düşmüş senin karnın hadi bakalım doğuma az kaldı diye tahmin ediyorum seni
Ayyyyy heyecanlandimrahmim kasilip duruyo zaten ara ara
Gecen gün sanki biraz yukardaydi gibi . Göbek uzmani @melegim can yorumlasın :)
Evet buraya attım 2 günde düştü çok etkili buraya foto atmak
Ayyy hadi inşallah bayram şekeri gelsin ama şok oldum hani bu kadar da yok olamazsin diye şuan karnımı 4 5 aylık gibi hissediyorum
Biraz aşagı inmiş canım ondan aşagı inince bazılarının göbüşü küçülmüş gibi görünür
Uzmanımız ne diyorsa dogrudur
Bana da bugün ebe tuzu azalt dedi. Doktoruma yazmadım henüz ya söylesem mi ki annemle konuştum aman dikkat et o ayak şişmesi olayına dedi biraz hareket et dedi önemli bir durum galiba
Bence doktoruna her şeyi söyle canım son zamanlarımız her şeyimizi bilsinler tövbe yovbe ben geçen o vajina girişini bile sordum evet cankm iyi bir şey değil ödem soğuk suya tut ayağını havaya kaldır bazen birde mesela oturduğunda veya yattığında 10 dakikaya bir yön yer değiştir zaten vücut belirti veriyo hafif batiyo gibi oluyo ben hemen şekil değiştiriyorum çok şükür olmadı.. işte bi geçen çok uyuduğum için ilk defa vücudum ödemliydi o da hareketsizlikten
Canım kanala girmiş olabilir baya inmiş aşağı
Ayyy hadi inşallah zaten rahmim kasilip duruyo bazen
Benim bebemin hala midemde olması
Benimde öyleydi buraya attım 2 güne degisti nazar mı şans mı denk mı iyi mi kötü mü anlamadım

Şimdi masamın altina puf koyup ayağımı uzattım canım, bugün daha az şükür eğer çok artarsa bir yazayim

Ara ara benim de kasılıyor canım artık bebişler son bir büyüme atağına geçtiler öyle olunca rahim de güçlenmeye çalışıyor bebeği taşımak için bence

Sizin ikiz miydi ?
Sizin ikizdi sanırım ben asla döneniyorum can çekişerek kalkıyorum geceleri koltukta oturarak uyumaya çalışıyorum 2 dk gözüm kapanınca en ufak sese tedirgin uyanıyorum bi de benim kedi kızgınlığa girdi geceleri bebek gibi ağlıyor sanırım bizi alıştırıyor

35+6 ve asla aşağı inmeye niyeti olmayan bebem, öne dogru sivrilmeyi tercih ediyor eşimin kıyafetlerine el koydum bu arada adamın atletine kadar giyiyorum hep süt oldu djdjdjdjd
Çok tatlı göbeğin maşallah kızlar ben artık atmaya korkuyorum göbeğimi aşırı büyüdü hem alttan hem üstten baskı yapıyor acaba benimkimi böyle diye psikolojim bozuldu ve sürekli internetten ikiz hamile göbüşlerine bakıyorum

Teşekkür ederimm senin durumun normal canım ben tek bebiste zorlaniyorum kaburgalarim kırılıyor gibi oluyor sen bir de iki tane taşıyorsun, biri alttan biri üstten baskı yapıyordur muhtelemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…