- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 33
- 35
Gebeliğin dördüncü ayinden beri tuzu kestim hergün 2,5 litre su içiyorum . Sifir ödemle devam ediyordum . İki gün önce benimde bacağim birden şişti . O gün havaya kaldirdim . Dinlendim geçti . Oturunca ayakalarini uzat . Birde gün içinde hafif yürüyüşler yap . Arkadaşin ödemden ellerini kapatamiyordu. Doğumdan sonra geçtiBeen her uyanisimda da tuvalete gidiyorum bir de sırt üstü uyandiysam bebek kaskatı oluyor tuvalet de olunca karnım taş gibi oluyor rahatsız
bende bu gece bir uyandım sırtüstü ve taş gibi olmuştu karnımda demek ki nasıl rahatsız oluyolar o pozisyonda. ve o tuvalete sıkışma hissi acayip birşeyBeen her uyanisimda da tuvalete gidiyorum bir de sırt üstü uyandiysam bebek kaskatı oluyor tuvalet de olunca karnım taş gibi oluyor rahatsız oluyorum
Otururken ayağı uzatarak çalışmak mantıklı salı izne ayrılcam ama en azından altıma puf falan koyayım ayağımı uzatirim ellerimde hafif var o belli ama yüzük aşırı sıkmıyor ayaklarım çok kötüGebeliğin dördüncü ayinden beri tuzu kestim hergün 2,5 litre su içiyorum . Sifir ödemle devam ediyordum . İki gün önce benimde bacağim birden şişti . O gün havaya kaldirdim . Dinlendim geçti . Oturunca ayakalarini uzat . Birde gün içinde hafif yürüyüşler yap . Arkadaşin ödemden ellerini kapatamiyordu. Doğumdan sonra geçti
Sırt üstü yatınca bebeğe giden kan akışı azaliyormus sanırımbende bu gece bir uyandım sırtüstü ve taş gibi olmuştu karnımda demek ki nasıl rahatsız oluyolar o pozisyonda. ve o tuvalete sıkışma hissi acayip birşey
Ben de ben deeeYalnız degilsin gel sarılalım
Vallahi sallamıyorum geçen bi foto attım ertesi gün az asagidaydi bugünde eşim sabah diyo karnın nereye gitti bi baktım böyle 2 günde degistiAyy aşağı mı inmiş sankiiii geçen daha yukardaydı
Ayyyyy heyecanlandimBence asağı düşmüş senin karnın hadi bakalım doğuma az kaldı diye tahmin ediyorum seni
Evet buraya attım 2 günde düştü çok etkili buraya foto atmakGecen gün sanki biraz yukardaydi gibi . Göbek uzmani @melegim can yorumlasın :)
Ayyy hadi inşallah bayram şekeri gelsinKarnın aşağıya inmiş bence iyiceböyle giderse bayramda doğuracak mısın acaba
Ayy olur valla ikisi bir arada yabancıya gitmezlero zaman benim şimdiden altın biriktirmem lazım 20 senede anca toplarım sizin isteyeceğiniz miktarı
Uzmanımız ne diyorsa dogrudurBiraz aşagı inmiş canım ondan aşagı inince bazılarının göbüşü küçülmüş gibi görünür
Bence doktoruna her şeyi söyle canım son zamanlarımız her şeyimizi bilsinler tövbe yovbe ben geçen o vajina girişini bile sordumBana da bugün ebe tuzu azalt dedi. Doktoruma yazmadım henüz ya söylesem mi kiannemle konuştum aman dikkat et o ayak şişmesi olayına dedi biraz hareket et dedi önemli bir durum galiba
Ayyy hadi inşallah zaten rahmim kasilip duruyo bazenCanım kanala girmiş olabilir baya inmiş aşağı
Benimde öyleydi buraya attım 2 güne degistiBenim bebemin hala midemde olması
Şimdi masamın altina puf koyup ayağımı uzattım canım, bugün daha az şükür eğer çok artarsa bir yazayimVallahi sallamıyorum geçen bi foto attım ertesi gün az asagidaydi bugünde eşim sabah diyo karnın nereye gitti bi baktım böyle 2 günde degisti
Ayyyyy heyecanlandimrahmim kasilip duruyo zaten ara ara
Evet buraya attım 2 günde düştü çok etkili buraya foto atmak
Ayyy hadi inşallah bayram şekeri gelsinama şok oldum hani bu kadar da yok olamazsin diye şuan karnımı 4 5 aylık gibi hissediyorum
Uzmanımız ne diyorsa dogrudur
Bence doktoruna her şeyi söyle canım son zamanlarımız her şeyimizi bilsinler tövbe yovbe ben geçen o vajina girişini bile sordumevet cankm iyi bir şey değil ödem soğuk suya tut ayağını havaya kaldır bazen birde mesela oturduğunda veya yattığında 10 dakikaya bir yön yer değiştir zaten vücut belirti veriyo hafif batiyo gibi oluyo ben hemen şekil değiştiriyorum çok şükür olmadı.. işte bi geçen çok uyuduğum için ilk defa vücudum ödemliydi o da hareketsizlikten
Ayyy hadi inşallah zaten rahmim kasilip duruyo bazen
Benimde öyleydi buraya attım 2 güne degistinazar mı şans mı denk mı iyi mi kötü mü anlamadım
Tamam canım dikkat etŞimdi masamın altina puf koyup ayağımı uzattım canım, bugün daha az şükür eğer çok artarsa bir yazayim
Ara ara benim de kasılıyor canım artık bebişler son bir büyüme atağına geçtiler öyle olunca rahim de güçlenmeye çalışıyor bebeği taşımak için benceVallahi sallamıyorum geçen bi foto attım ertesi gün az asagidaydi bugünde eşim sabah diyo karnın nereye gitti bi baktım böyle 2 günde degisti
Ayyyyy heyecanlandimrahmim kasilip duruyo zaten ara ara
Evet buraya attım 2 günde düştü çok etkili buraya foto atmak
Ayyy hadi inşallah bayram şekeri gelsinama şok oldum hani bu kadar da yok olamazsin diye şuan karnımı 4 5 aylık gibi hissediyorum
Uzmanımız ne diyorsa dogrudur
Bence doktoruna her şeyi söyle canım son zamanlarımız her şeyimizi bilsinler tövbe yovbe ben geçen o vajina girişini bile sordumevet cankm iyi bir şey değil ödem soğuk suya tut ayağını havaya kaldır bazen birde mesela oturduğunda veya yattığında 10 dakikaya bir yön yer değiştir zaten vücut belirti veriyo hafif batiyo gibi oluyo ben hemen şekil değiştiriyorum çok şükür olmadı.. işte bi geçen çok uyuduğum için ilk defa vücudum ödemliydi o da hareketsizlikten
Ayyy hadi inşallah zaten rahmim kasilip duruyo bazen
Benimde öyleydi buraya attım 2 güne degistinazar mı şans mı denk mı iyi mi kötü mü anlamadım
Benim o taraflardayken su bile içemiyordum ya kendimi buldozer gibi hissediyordum şimdi indi çok şükürBenim bebemin hala midemde olması
benimde çekti vallaKız dünden beri bir hoşaftır kompostodur lohusa şerbeti konuştuk ettik nasıl canım çekti
Sizin ikizdi sanırım ben asla döneniyorum can çekişerek kalkıyorum geceleri koltukta oturarak uyumaya çalışıyorum 2 dk gözüm kapanınca en ufak sese tedirgin uyanıyorum bi de benim kedi kızgınlığa girdi geceleri bebek gibi ağlıyor sanırım bizi alıştırıyorSizin ikiz miydi ?
Bencede ama karninda şekil degisikligi var miAra ara benim de kasılıyor canım artık bebişler son bir büyüme atağına geçtiler öyle olunca rahim de güçlenmeye çalışıyor bebeği taşımak için bence
Ramazan şerbeti mi ne oluyo migrosta sanırım al ordanKız dünden beri bir hoşaftır kompostodur lohusa şerbeti konuştuk ettik nasıl canım çekti
Çok tatlı göbeğin35+6 ve asla aşağı inmeye niyeti olmayan bebem, öne dogru sivrilmeyi tercih ediyoreşimin kıyafetlerine el koydum bu arada adamın atletine kadar giyiyorum hep süt oldu djdjdjdjd
Teşekkür ederimmÇok tatlı göbeğinmaşallah kızlar ben artık atmaya korkuyorum göbeğimi aşırı büyüdü hem alttan hem üstten baskı yapıyor acaba benimkimi böyle diye psikolojim bozuldu ve sürekli internetten ikiz hamile göbüşlerine bakıyorum
Süt geliyorsa hala ne guzel35+6 ve asla aşağı inmeye niyeti olmayan bebem, öne dogru sivrilmeyi tercih ediyoreşimin kıyafetlerine el koydum bu arada adamın atletine kadar giyiyorum hep süt oldu djdjdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?