2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
gece saat başi uyanan var mi ? Sağa sola dönmek eziyet oldu. Dönmek için bile uyaniyorum artik
Ben de her döndüğümde uyanıyorum canım baya uzun zamandır, karnım acıyor dönerken çünkü. Dün ilk kez 12 de uyudum sabah da 7.30 da kalktım çok iyi geldi aralarda uyanmama rağmen geri daldım hemen maşallah diyim kendime normalde uyanınca bir iki saat dalamıyordum.

Kızlar reflü yatağı aldınız mı ben almak istiyorum ama kararsızım yataşın junosunu düşünüyorum ama bilemedim siz neler aldınız
Kraft(5cm) ile yataş normal sünger yatağının içi aynı şok oldum sadece fiyat farki var ama bende altına yastık koycam süngeri eğim vericem reflu almadım o yüzden
gece saat başi uyanan var mi ? Sağa sola dönmek eziyet oldu. Dönmek için bile uyaniyorum artik
Aylardır aynı saat başı uyaniyorum... alıştım ilk zamanlar psikolojim bozulmustu
Kızım olsa oğluna talip olurdum ne güzel sevdiği kadını üzmez maşallah çok güzel yetistirmissin
İyi iyi aynı şekilde yemişiz 2 gun sonra benimde randevum merak ediyorum..
Niye üzülüyorsun en önemli şey uyumlu olması haftasiyla iri bebisi nasıl cikarcam diye düşünüyorum ahahah

Kızlar reflü yatağı aldınız mı ben almak istiyorum ama kararsızım yataşın junosunu düşünüyorum ama bilemedim siz neler aldınız
Yataş Juno aldim cnm . Aldiktan sonra gereksiz geldi. Sadece iki ay kullanabiliyorsun. Ve bazi bebekler içinde uyumuyormuş . Yani bebek uyumasa boşuna almiş olcam.Kizlarin dediği gibi yastik altina koy onuda geçtim e bebekte muadili var illa almak istersen onu al daha uygun

Hemen maşallah barikalllah diyelim iki gündür okadar halsizlik varki kolumu kaldiramiyorum . Baş ağrim var . Gene üşüttüm sanirim . İnş ondandir uykusuzluk

İkinci bebişin kız olursa bekleriz yengeç burcu erkeği, evcimen duygusal tam evlenilecek erkek bence oğlum diye demiyorum

İri bebişi doğurmak da sıkıntı doğru diyorsun ama ne bileyim belki sezaryen olmak için bahanem olurdu benim de neyse sağlıklı olsunlar da önemli olan o senin de az kalmış randevuya hadi bakalım bu sefer ne diyecek doktor

Hemen maşallah barikalllah diyelim iki gündür okadar halsizlik varki kolumu kaldiramiyorum . Baş ağrim var . Gene üşüttüm sanirim . İnş ondandir uykusuzluk
Benim de başım çok ağrıyordu bahar alerjim başladığı için olduğunu fark ettim. Havalar sıcak gidince alerjiler de erken başladı, senin de varsa eğer ondandır belki.

Ahahahaha maşallah keşke canım güzel olurdu balık burcu erkekleri de favorim bu arada onlarda duygusal oluyo
Olsun yine her şey senin elindeki doğum sancin geldiğinde istersen o zamanda sezaryen olursun sana bagli hayırlısı bakalım çok merak ediyorum mübarek ne gelmek bilmeyen gunmus(5 hafta olacak)

Benim de başım çok ağrıyordu bahar alerjim başladığı için olduğunu fark ettim. Havalar sıcak gidince alerjiler de erken başladı, senin de varsa eğer ondandır belki.
Benim toza alerjim var.parol ffilan kulaniyor musun ? Benim karaciğer değerlerimi yükselttiği için parol almak istemiyorum . Magnezyum aliyorum .

Benim canım tatlıdır zaten, ayağıma kramp girince bile acıdan bağırıyorum şu sıralar ben de düşünüp korkuyorum nasıl aşıcaz bunu acaba
İnsan yaklaştıkça daha çok stres oluyor düşünüyor ay öyleyse daha zor ama yine sen tecrübelisin seni ne bekliyor az çok biliyorsundur gerçi bu da iyi mi kötü mü bilemedim

Benim toza alerjim var.parol ffilan kulaniyor musun ? Benim karaciğer değerlerimi yükselttiği için parol almak istemiyorum . Magnezyum aliyorum .
Yok kullanmıyorum zararlı olur diye, burnumu deniz suyu spreyi ya da serum fizyolojik ile temizliyorum o biraz rahatlatıyor. Soğuk su ile yıkıyorum yüzümü. Magnezyum ben de her gün kullanıyorum bir gün içmesem hemen kramp giriyor zaten

Dur ya biz ona da talibiz benim ikincisi kız olur gibi hissediyorum hemen bir beşik kertmesi yapalım tam aradığım damat adayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…