2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merak ettim de nazardan vs korkuyorsan atma canim

Süt geliyorsa hala ne guzelama gormeyeli sanki seninde az asagi inmiş gibi
Bana da öyle geliyor bir tık gibi aşağıda sanki ama sonra kaburgama vuruyor yine sutyenle yukarı cektirtmeye çalışıyorum goguslerimi yoksa bitisikler yine duştan sonra güzel bir yaglanayim dedim dün gogsumu de yaglamistim genelde bir damla olurdu ama dün gece iki üç ayrı damla gördüm sanırım masaj yapınca direkt geldi

kızlar selam 31+1 deyim dün akşam vajina aşırı derece de sancı ve zonklama yaptı sabaha kalktığımda daha azalmıştı , şimdi gün içinde de ara ara oluyor, ve idrar kaçırma yaşıyorum , normal mi yaşayan var mı bu şekilde

Maşallah canım inşallah daha da çoğalır sutun
Benimde işte 1 haftadır vuruyordu kaburgama dünden beri iki gogsumun arasının altına vuruyor kaburgama gelmiyo merak ediyorum o yüzden cocugum nereye gitti diye

Benimki ilk ikizdi sonra biri düştü . Şuan tek ilerliyoruz ikiz gebelik cpk zor ben kaldiramazdim zaten

Maşallah canım inşallah daha da çoğalır sutun
Benimde işte 1 haftadır vuruyordu kaburgama dünden beri iki gogsumun arasının altına vuruyor kaburgama gelmiyo merak ediyorum o yüzden cocugum nereye gitti diye
Amiin hepimizin inşallah
Seninki kanala mı girdi acabaa benimki hala kaburgami acitiyor ya inmedi sanırım

35+6 ve asla aşağı inmeye niyeti olmayan bebem, öne dogru sivrilmeyi tercih ediyor eşimin kıyafetlerine el koydum bu arada adamın atletine kadar giyiyorum hep süt oldu djdjdjdjd
Grupça gördük yukarda karnın iki güne senin göbüşüde indiririz aşagı

Doktora gozuk bence canım, idrar olduğuna emin misin Dr kontrol etsin bebeğin suyu mu idrar mi diye

Hayırlısı buymuş demek ki ben bu kadar zor olacağını asla düşünmedim annem seni 10 güne sezeryana alır bence diyip duruyor göbeğimi görünce
İkiz gebelik göbeklerini bende çok araştirmiştim . Ondan sonra zaten bi çöküş gelmişti . Senin kacinci haftan ?35 i bitirsen ikizlerde çok güzel olur . Sen ve bebişlerin için hangisi hayirlisiysa o olsun

Ay kızlar burası iyiki var yoksa napardım nasıl geçerdi 9 ay bilmiyorum her gün oturur aglardım heralde duygusala bagladım yine çok zorlanıyorum artık her şeye aglayasım geliyor hiç halim kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…