2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay kızlar burası iyiki var yoksa napardım nasıl geçerdi 9 ay bilmiyorum her gün oturur aglardım heralde duygusala bagladım yine çok zorlanıyorum artık her şeye aglayasım geliyor hiç halim kalmadı artık
Kız sen enerjik birisin sen böyleysen biz napalım

Yaaa olumsuz hiç bir şey dusunmee hep pozitifiz. Her şey yolunda gidecek ve biz bebislerimizr kavusacagiz inşallah

Canim kist bende degil rahim kisti degil yani. Bebegin beyninde kist. Mr bizim bildigimiz mr degil fetal mr. Büyüklük kilo değil bas cevresi o yuzden normal dogum olmaz dedi. 3 normal dogumum olmasina ragmen

Kız Allah korusun sana niye birşey olsun deli misin tövbe tövbe kurma kafanda şöyle şeyler be kadın

Görürsün inş yA bana 18. Haftadan itibaren yok 24 yok 28 yok 34 yok 35 i görsen iyidir dedi doktorlar . O psikolojiyle zaman geçmiyor. Akişina birakmak düşünmemek en iyisi ..
Kız ben 35 te gittim geçen gün doktor şimdi doğmasın küvez travma felan dedi herkes bir şey söylüyor akışına bırakmak en doğrusu kesinlikle düşünmeyeceksin

Kız ben 35 te gittim geçen gün doktor şimdi doğmasın küvez travma felan dedi herkes bir şey söylüyor akışına bırakmak en doğrusu kesinlikle düşünmeyeceksin
Benim ikiz olduğu için 35 bile görmek çok iyi geliyor bana valla doktorlar zaten korkutmakta bire bir ya
Benim oğluma da trizomi teşhisi koymuştu ama çok şükür ki temiz çıktı sonucumuz

Kız sen enerjik birisin sen böyleysen biz napalım
Kız sizler sayesinde sizden başka kimseyle konuşmuyorum böyle şeyler burası bana çok iyi geldi aynı duyguları yaşamak aynı şeyleri hissetmek mutlu ediyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…