2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Spor yapsam dahi bebek kanala girdi diyelim çatı dar zaten çıkamayacak ben de riske atmak istemedim açıkçası sadece doğum sonrası biraz zorlayacak ama olsun sağlıkla kavusalim da
Aynen canım o yüzden gerçekten hayırlısı böyleymiş birde vücudunda tuhaf tuhaf şeyler yapmaya başladı bacakta şişlik gibi vs vs gerçekten güzel bi tarih seç bosver bende düşünüyorum yani normale elverisliyse o çocuk nasıl çıkacak diye her iki türlü de sıkıntı geçen bi grupta gördüm sezaryen olmuş 3. Günden itibaren kendi işini yapmaya baslamis

Aaay inşallah hepimiz çabucak toparlaniriz da biz de ayaklarınız hayırlısı böyleymiş diyorum artık ben de

Çatın darsa hiç zorlama canım çatısı normal olanlarda bile iri bebek yeterince yırtılmaya sebep oluyor. Hem kendini hem bebeğini riske atmaya gerek yok, hayırlısı böyleymiş demek ki normal doğum sonrası da toparlanmak her zaman kolay olmuyor bahsetmiştim komşum sezaryen oldu eve geldiğinin ertesi günü evi süpürmüş. Ben normal doğum yapıp 40. günümde hala yürüyemiyordum, oturamıyordum. Bebeğin 5. gün 15. gün kontrolü vs oluyor hiçbirine gidememiştim. Yani sezaryen oldun diye zor toparlayacaksın diye düşünme. İnşallah hepimiz hemen ayaklanırız sağlıkla gelsin minnoşun
İki kez sildim silik geldi üçüncü kez gelmedi canım ama çok korktum taksi bekliyorum
Nişan mı geldi acaba? Bize de haber ver canım

Ben yeni dökmeye başladım geçen hafta ondan söyledi muhtemelen

Çok çok azdı nst ye gel dedi şimdi hastaneye gideceğim
Az geldiyse nisan olabilir sakinliğini koru yeter zaten nisansa bile dogum hemen baslamıyor diger baska durumlarsada doktor muayenesini yapar hastane cantanida alsaydın keske ne olur ne olmaz diye

Evet canım hayırlısı böyleymiş. Ben de bebisi riske atmak istemem. Dediğin gibi her iki türlü de sıkıntılı olabiliyor. Çok teşekkür ederim canım desteğin için sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah

Hey maşallah toroman geliyorrr sen 2 haftaya doğursan iyi olucak galiba kız yoksa nasıl çıkarıcan

Bende evde rahat olur diye atleti tercih ettim pijama takımım beyaz diye beyaz aldım memnun kalırsam her rengini alacam rahat olur
Aynen kuzum ben de beyaz aldım çekimde beyaz takımın içine giymek için ama evde de giyilirmiş rahat rahat yazın sıcağında

Benimde aklımdaki tek soru o mübarek her hafta 250 gram aliyo 8 haftadır
Benimki 32’de 2000 gramdı 33’te 2200 gramdı her hafta 200 de biz alıyoz ama bu hesapla 35’te 2600 oluyoruz senin oğluş tam boğa burcu çıktı sen egzersizlerini aksatma perineyi düzenli yap doğuma iyice hazırla kendini Allahın izniyle bir avazda doğurursun inşallah

golden-snitch bence önceden öğrenmen çok iyi olmuş canını sıkıyorsan sakın sıkma çatının dar olduğunu bilmesen ve normal doğurmaya kalksan belki de senin için travmatik olacaktı her işte bir hayır vardır doktorun tavrı da sezaryene yatkınsa eğer doktoruna güven ha normal ha sezaryen günün sonunda bebişlerimize kavuşucaz nasıl olduğunun ne önemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…